Roulant Odesláno 18. březen 2022 Odesláno 18. březen 2022 (upraveno) Zdravím vás pánové, tak jsem od rodinného člena získal bílou rally, kterou vlastnil 25let. Bohužel ze zdravotních důvodů ji drobet ještě stihnul nabourat na levé straně, má rozbitý roh předního nárazníku, blatník s lemem a ohnuté spodní rameno kola. Mám dilema jestli ji mám pro sebe opravovat a nebo prodat. Náhodou můžete poradit, kde díly sehnat, předpokládám, že to bude boj... foto postupně dodám, Upraveno 21. březen 2022 uživatelem Roulant MilanF1 a Háček ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. březen 2022 Odesláno 18. březen 2022 ahoj, jestli ani sám nevíš co s tím, tak ji prodej--bo buď to v tobě je nebo není , náhr. díly asi jako obvykle na vrakovištích, něco bude možná i v autorizáku (co pasuje k novějším pežotům) a taky můžeš zkusit napsat SZ našemu členu @Hugo Boss, třeba ji od tebe koupí, nebo pomůže s náhr. díly... Hugo Boss ohodnotil 1 Citovat
Roulant Odesláno 20. březen 2022 Autor Odesláno 20. březen 2022 (upraveno) Díky ta typ ohledně toho Hugo Bosse,zkusím mu napsat a zeptat se jak je to s těmi díly co potřebuji a podle toho se pak rozhodnu jestli mi stoji se pustit do opravy nebo ne. Není to o tom,že bych si na to netroufal,ale jsem zaměřen na jinou tovární značku a víkendové vozy pro radost, co mi stoji v garáži,mám už tři Upraveno 20. březen 2022 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
MilanF1 Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Pokud máš tu rallye pěknou, Hugo boss ji možná bude chtít... těch 5 rallye, co má doma mu nestačí. Kdybys uvažoval o prodeji, dej mi vědět. Možná bych měl zájem. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 (upraveno) Hugo ted jednu 106 Rallye prodává, nebo prodával Upraveno 20. březen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
MilanF1 Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Já vím, černou. Uz jsem mu volal, ale na ní je moc práce. Takovou nechci. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 No ja teda nevim, ja viděl bílou, a pěknou, asi na FCB tušim, nemužu to najit, buď ji už prodal nebo si to rozmyslel Citovat
Roulant Odesláno 21. březen 2022 Autor Odesláno 21. březen 2022 (upraveno) foto doplneno. Napište schválně jaká je dle vás cena auta? nějakou představu mám, ale zajímá mi váš názor pokud máte někdo zájem, napiště mi nabídky... To zničené kolo se dá nahradit rezervou. Je potřeba vyměnit spodní rameno, tlumič a podívat se na řízení. Jak je patrno z fotky, musí se sehnat blatník a nárazník cca před 25 lety se v minulosti opravovalo po nehodě bývalým majitelem, od té doby po celou dobu bez problému. V zimě nebylo ježděno a auto bylo po celou dobu u rodinného člena,dnes je již důchodcem. Za tu spoustu let najel okolo 50tis. km a celkově auto má najeto 130tis. Upraveno 21. březen 2022 uživatelem Roulant MilanF1 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 21. březen 2022 Odesláno 21. březen 2022 Nárazník a blatník bych měl.... Tvl vono to má kouli Citovat
Péťa Odesláno 21. březen 2022 Odesláno 21. březen 2022 Každý pořádný auto má tažný Hafity ohodnotil 1 Citovat
Roulant Odesláno 21. březen 2022 Autor Odesláno 21. březen 2022 před 2 hodinami, Hafity napsal: Nárazník a blatník bych měl.... Tvl vono to má kouli Psal jsem SZ Citovat
Roulant Odesláno 21. březen 2022 Autor Odesláno 21. březen 2022 před 4 hodinami, Péťa napsal: Každý pořádný auto má tažný To není tažné,ale couvací senzor MilanF1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MilanF1 Odesláno 22. březen 2022 Odesláno 22. březen 2022 V 21. 3. 2022 at 18:04, Hafity napsal: Nárazník a blatník bych měl.... Tvl vono to má kouli Ty mas rallye naraznik? Wow Citovat
Hafity Odesláno 22. březen 2022 Odesláno 22. březen 2022 Dnes jsem prohrabal garáž a bohužel nemám.... Citovat
Roulant Odesláno 1. duben 2022 Autor Odesláno 1. duben 2022 (upraveno) Tak nové rameno,tlumič,axiální ložisko tlumiče a čepy jsou už na cestě,aby kolo bylo opět na miste, kde má být Motor už je také vchodu, neslo benzinove cerpadlo a neházelo ani zapalování jiskru. Nakonec jsem objevil vypnutý tajný vypinac proti krádeži,tak jak se to kdysi dělávalo... Kontroloval jsem klasická místa co reznou na kastly a jsou ok.je vidět,že posledních mnoho let cca těch 25 auto nejezdili vůbec v zimě. Upraveno 1. duben 2022 uživatelem pavelu96 Odstraněna úplně zbytečná citace OK406, MilanF1 a čakom ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. duben 2022 Odesláno 1. duben 2022 ten tajny spinac neni nahodou na blatniku a ma cervenou nebo cernou gumovou krytku ?? to je narazovy snpinac ktery tyhle auta v tehle dobe bezne meli Citovat
Roulant Odesláno 1. duben 2022 Autor Odesláno 1. duben 2022 (upraveno) Nárazový vypínač na podběhu ta rally nemá, když auto bylo mrtvé, tak jsem to tomu také přisuzoval. Nakonec tam bylo doděláváne odstavení čerpadla a zapalování. Každopádně teď chytá a běží pěkně. Upraveno 1. duben 2022 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
MilanF1 Odesláno 1. duben 2022 Odesláno 1. duben 2022 Takže ses dal do záchrany. Paráda. 106tka bez koroze je vzácný jev. A přiznám se, že bych o ní měl velký zájem. Dej ji do kupy a at dělá radost. Háček ohodnotil 1 Citovat
Háček Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 Ahoj, vítej mezi 106kaři osobně bych jí dal do kupy , přes ezonu s ní pojezdil a pak uložil do garaže, hodnota stále roste ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Roulant Odesláno 16. září 2022 Autor Odesláno 16. září 2022 Nárazník se povedlo sehnat... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.