Přejít na obsah

Roulant

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli Roulant

  • Datum narození 30.1.1998

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    1994

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Nepomuk
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Roulant's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

16

Popularita

  1. Roulant

    Peugeot 106 1.3 bílá rallye

    Ještě dopasuji a pak bude na řadě lak
  2. Roulant

    Peugeot 106 1.3 bílá rallye

    Nárazník se povedlo sehnat...
  3. Roulant

    Peugeot 106 1.3 bílá rallye

    Nárazový vypínač na podběhu ta rally nemá, když auto bylo mrtvé, tak jsem to tomu také přisuzoval. Nakonec tam bylo doděláváne odstavení čerpadla a zapalování. Každopádně teď chytá a běží pěkně.
  4. Roulant

    Peugeot 106 1.3 bílá rallye

    Tak nové rameno,tlumič,axiální ložisko tlumiče a čepy jsou už na cestě,aby kolo bylo opět na miste, kde má být Motor už je také vchodu, neslo benzinove cerpadlo a neházelo ani zapalování jiskru. Nakonec jsem objevil vypnutý tajný vypinac proti krádeži,tak jak se to kdysi dělávalo... Kontroloval jsem klasická místa co reznou na kastly a jsou ok.je vidět,že posledních mnoho let cca těch 25 auto nejezdili vůbec v zimě.
  5. Roulant

    Peugeot 106 1.3 bílá rallye

    To není tažné,ale couvací senzor
  6. Roulant

    Peugeot 106 1.3 bílá rallye

    Psal jsem SZ
  7. Roulant

    Peugeot 106 1.3 bílá rallye

    foto doplneno. Napište schválně jaká je dle vás cena auta? nějakou představu mám, ale zajímá mi váš názor pokud máte někdo zájem, napiště mi nabídky... To zničené kolo se dá nahradit rezervou. Je potřeba vyměnit spodní rameno, tlumič a podívat se na řízení. Jak je patrno z fotky, musí se sehnat blatník a nárazník cca před 25 lety se v minulosti opravovalo po nehodě bývalým majitelem, od té doby po celou dobu bez problému. V zimě nebylo ježděno a auto bylo po celou dobu u rodinného člena,dnes je již důchodcem. Za tu spoustu let najel okolo 50tis. km a celkově auto má najeto 130tis.
  8. Roulant

    Peugeot 106 1.3 bílá rallye

    Díky ta typ ohledně toho Hugo Bosse,zkusím mu napsat a zeptat se jak je to s těmi díly co potřebuji a podle toho se pak rozhodnu jestli mi stoji se pustit do opravy nebo ne. Není to o tom,že bych si na to netroufal,ale jsem zaměřen na jinou tovární značku a víkendové vozy pro radost, co mi stoji v garáži,mám už tři
  9. Zdravím vás pánové, tak jsem od rodinného člena získal bílou rally, kterou vlastnil 25let. Bohužel ze zdravotních důvodů ji drobet ještě stihnul nabourat na levé straně, má rozbitý roh předního nárazníku, blatník s lemem a ohnuté spodní rameno kola. Mám dilema jestli ji mám pro sebe opravovat a nebo prodat. Náhodou můžete poradit, kde díly sehnat, předpokládám, že to bude boj... foto postupně dodám,
×
×
  • Vytvořit...