Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím vás pánové,

tak jsem od rodinného člena získal bílou rally, kterou vlastnil 25let. Bohužel ze zdravotních důvodů ji drobet ještě stihnul nabourat na levé straně, má rozbitý roh předního nárazníku, blatník s lemem a ohnuté spodní rameno kola. Mám dilema  jestli ji mám pro sebe opravovat a nebo prodat.  Náhodou můžete poradit, kde  díly sehnat, předpokládám, že to bude boj... foto postupně dodám,

IMG_20220321_104732.jpg

IMG_20220321_104752.jpg

IMG_20220321_104820.jpg

IMG_20220321_104834.jpg

IMG_20220321_104841.jpg

Upraveno uživatelem Roulant
Odesláno

ahoj, jestli ani sám nevíš co s tím, tak ji prodej--bo buď to v tobě je nebo není :roker, náhr. díly asi jako obvykle na vrakovištích, něco bude možná i v autorizáku (co pasuje k novějším pežotům) a taky můžeš zkusit napsat SZ našemu členu @Hugo Boss, třeba ji od tebe koupí, nebo pomůže s náhr. díly...

Odesláno (upraveno)

Díky ta typ ohledně toho Hugo Bosse,zkusím mu napsat a zeptat se jak je to s těmi díly co potřebuji a podle toho se pak rozhodnu jestli mi stoji se pustit do opravy nebo ne. Není to o tom,že bych si na to netroufal,ale jsem zaměřen na jinou tovární značku a víkendové vozy pro radost, co mi stoji v garáži,mám už tři🙂

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Pokud máš tu rallye pěknou, Hugo boss ji možná bude chtít... těch 5 rallye, co má doma mu nestačí. 😄

Kdybys uvažoval o prodeji, dej mi vědět. Možná bych měl zájem. 

Odesláno (upraveno)

foto doplneno.

Napište schválně jaká je dle vás cena auta? nějakou představu mám, ale zajímá mi váš názor😀 pokud máte někdo zájem, napiště mi nabídky...

To zničené kolo se dá nahradit rezervou. Je potřeba vyměnit spodní rameno, tlumič a podívat se na řízení. Jak je patrno z fotky, musí se  sehnat blatník a nárazník

cca před 25 lety se v minulosti opravovalo po nehodě bývalým majitelem, od té doby po celou dobu bez problému. V zimě  nebylo ježděno a auto bylo po celou dobu u rodinného člena,dnes je již důchodcem. Za tu spoustu let najel okolo 50tis. km a celkově auto má najeto 130tis.

Upraveno uživatelem Roulant
Odesláno
V 21. 3. 2022 at 18:04, Hafity napsal:

Nárazník a blatník bych měl.... :roker  Tvl vono to má kouli :o

Ty mas rallye naraznik? Wow 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak nové rameno,tlumič,axiální ložisko tlumiče a čepy jsou už na cestě,aby kolo bylo opět na miste, kde má být😉

Motor už je také vchodu, neslo benzinove cerpadlo a neházelo ani zapalování jiskru. Nakonec jsem objevil vypnutý tajný vypinac proti krádeži,tak jak se to kdysi dělávalo... 

Kontroloval jsem klasická místa co reznou na kastly a jsou ok.je vidět,že posledních mnoho let cca těch 25 auto nejezdili vůbec v zimě.

IMG_20220401_105622.jpg

Odstraněna úplně zbytečná citace
Odesláno (upraveno)

Nárazový vypínač na podběhu ta rally nemá, když auto bylo mrtvé, tak jsem to tomu také přisuzoval. Nakonec tam bylo doděláváne odstavení čerpadla a zapalování. Každopádně teď chytá a běží pěkně.

Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Takže ses dal do záchrany. Paráda. 

106tka bez koroze je vzácný jev. A přiznám se, že bych o ní měl velký zájem. Dej ji do kupy a at dělá radost. 🙂

Odesláno

Ahoj, vítej mezi 106kaři :D osobně bych jí dal do kupy , přes ezonu s ní pojezdil a pak uložil do garaže, hodnota stále roste :) 

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...