Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé, z určitého důvodu, ať už je racionální, nebo ne, zkouším řešit dodělání CD přehrávače do 308SW z roku 2016.

Auto má ve výbavě položku "Dotyková obrazovka 9.7+jack+USB+HF Bluetooth+navigace", ale CD přehrávač za asi 3 tis. Kč jsem tehdy nezaškrtl. Nyní by se hodil.

Oficiální "retrofit" od koncesionáře vypadá bohužel bez šance. A tak se ptám, zda má někdo zkušenost, jestli by stačilo dokoupit přehrávač, kabel a panel se škvírkou na CD a do jednotky dokódovat, že je přehrávač přítomen? A pokud ano, uměl by někdo?

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Taky jsem chtěl vždy CD, mám ho tam, ale jedno odpoledne jsem si přehrál oblíbená CD na velkou flešku a zkopíroval do auta, a naprosto super! Jen si kliknu, mám tam celý jukebox. Cokoliv, kdykoliv. A když nové CD, nebo mp3, doplním.

Upraveno uživatelem Davis
Odesláno

Originál CD je originál, MP3 tu kvalitu mít nebude. Ale pravda, já mám Denon... tam ten rozdíl opravdu slyším, a to hraju MP3 na 320... 128 se nedají poslouchat. 

Asi jsem magor. 😄

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Je to možné dorobiť do SMEG (pomocou Diagboxu) a samozrejme aj do NAC rádia (pomocou Arduino a CAN-BUS shield). Treba kúpiť na Allegre originál CD prehrávač Clarion, originál kábel medzi CD a rádio a samozrejme predný panel s otvorom na CD a eject tlačidlom. Rovnako je možné domontovať originálny druhý USB vstup do skrinky pred spolujazdcom. Základný predpoklad je byť trocha technicky zdatný. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...