Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hezký den, nikde jsem nenašel a tak se ptám. Řešil už někdo tu deku na kapotě motoru ?. Máme ji rozkousanou od kuny. Máte někdo tip kde ji koupit mimo peugeot. Díky.  

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Řeším obdobný problém, zkoušel jsem už asi 10 různých inzerátu z vrakovišť a nikde nic. Je to silně nedostatkové zboží. Také jsem se dočetl, že ten materiál údajně kuny atp. z nějakého důvodu přitahuje. 

Odesláno

Ja už niekoľko mesiacov jazdím bez, kunou rozkúsanej, zvukovej izolácie pod prednou kapotou. Subjektívne som ale nezaznamenal v kabíne zvýšený hluk. Kapota sa významne nezohrieva ani nad turbom.

• O 1 rok později...
Odesláno

Peugeot 2008 SUV (2021) Ahoj, nebyl jsem tu dlouho, ale měl jsem, ten samý problém s kunou. V servise mi to na pojistku vyměnili, tlumení stálo přes 5 tisíc korun a s prací celkem7 tisíc. To je ranec, ale já jsem pouze platil 1000 spoluúčast, takže mě to tak nebolelo. Už to mám ale zase načaté od kuny.

Odesláno

Ja som nakoniec do vyšklbanej izolácie vložil PUF, oblepil podobným materiálom ako originál a namontoval vysokonapäťový odpudzovač. Výmena v servise za 2000 Kč? To za vybratie a vloženie tých cca 10 plastových spôn? 20240208_102654.thumb.jpg.cee630e633fad8db0210cfde22143623.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Nic tam nestříkej. Pak je za trest cokoliv v tom motorovým prostoru dělat všechny tyhle sajraty stejně fungujou naprd. Nejlepší a osvědčené hodně voňavé mýdlo dvakrát třikrát si s ním umýt ruce  pak provrtat osmičkou vrtákem a bindr páskou přivázat na vracecí hadici od chladiče jak se hadice zahřívá a chladne tak to z toho povoluje tu vůni a kuna nebo podobná havěť do motoráku neleze. Tohle řešení mi jezdí asi na 20 autech a nikdo nehlásil problém za těch 8 možná 10 let co to aplikuju.

Odesláno

můžu potvrdit--ty spreje jsou k ničemu, ale může si to zkusit každý

u mého ASX zatím kuna nic, pod motorem je to celkem hodně zadeklované, ale tím to nebude :myslim, asi tam kuně něco smrdí či co, ale taky ho častěji dávám do garáže...,zatím mám vyzkoušené, že auta od PSA, Hjundai, Toyota jí chutnají 

Odesláno (upraveno)

to Ozzy56  já mám mám vyzkoušené  že citroeny kunám nechutnají, za to jim chutnají MB , tedy Mitsu,  opely - xantijka mi stála pár let vedle Space Runnera -ten byl navšíven Xanta nikoliv, naopak i v Kadettu se jí líbilo

Jestli to není spíše krajově? Někde jim PSA chutná někde ne 

Upraveno uživatelem dýzl
Odesláno

na novém Berlingu mi tu deku rozkousala tak, že jsem ji vyrval a zahodil, jezdil jsem bez ní a nezdálo se mi, že ta deka má vůbec smysl (subjektivně) 😉, jinak 406, 207,2008,Tucson všude..., ta Toyota je tady souseda, věčně tu má servis bo nenastartuje..., navíc mu leze i na půdu chaty 🙈

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...