Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spam

Návštěvník

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Odděleno od vlákna "kolik máte najeto"

Už je čas na olej, pane učiteli :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Tvé GT? Paráda, to se mi ulevilo, úterní servis tedy platíš ty 🤣 Prý to bude za cca 11 tisíc 🤣

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Úterní za pár let...ale nejdřív mi zfoukneš repase obou náprav, ať to mám v cajku, než si auto odvezu :D:D

Odesláno

Tak přátelé tady já končím. Věřím, že máte většina radost, můžete slavit. 

Odesláno

Omlouvám se soudruhům @HanysR a @vagi za "trochu" delší vyloučení - mělo to být jen na zkoušku (na 5 minut), ale menší technická komplikace zapříčinila vyloučení na 22 minut. Příště by se to nemělo opakovat, ale psal jsem, že to bude cvičně :papa

Odesláno

@pavelu96 ti teda nevim, ale vybrat si na nahodny testovani nejaky funkce nekoho, kdo je na zrovna tvoje praktiky vcelku vysazeny, nemit to dopredu domluveny a jeste to takhle blbe protahnout? To je amaterismus nejvyssiho zrna.

Odesláno

Tak evidentně @Radek Hurvajz a spol, měli radost. Nevěříš přece @vagi, že vedení s tím něco udělá. My máme prostě cejch a nemůžeme uhnout ani v sekci Pokec. Druzí můžou spamovat jak chtějí a nevadí to. Výmluvy že je to v Pokec atd a nevadí to. 

Ztratil jsem veškerou chuť tady být. Kdo na mě kontakt má tak se s ním rád kdykoli potkám. 

Klidně mě můžete úplně vymazat včetně vlákna s autem. Je mi to už celkem fuk 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...