Veverka Odesláno 1. prosinec 2021 Odesláno 1. prosinec 2021 Mno, třeba jsou jejich úmysly skutečně křišťálově čisté tak, že křišťálověji čistější být už ani nemohou Péťa a Karel ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 1. prosinec 2021 Odesláno 1. prosinec 2021 To byl Gross Dnes se ale máti daří, přišel ji mail od ČEZu: Citovat Dobrý den, paní Rousková, těší nás, že máme Vaši důvěru a děkujeme, že jste si při přechodu z režimu dodavatele poslední instance vybrali právě nás jako dodavatele elektřiny. Rádi bychom Vás ujistili, že u nás proběhly veškeré kroky, které jsou potřeba k zahájení dodávky elektřiny do Vašeho odběrného místa xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Slíbili jsme, že převod z režimu dodavatele poslední instance na standardní smlouvu zvládneme přibližně do 15 pracovních dnů od dne, kdy jsme se dohodli na uzavření smlouvy. Omlouváme se, za způsobené prodlení, ale momentálně zpracováváme velké množství požadavků, které souvisejí s aktuální situací na energetickém trhu. Jako silný a stabilní dodavatel ale dostojíme daným příslibům a prodloužení lhůty zpracování smlouvy neovlivní Vaše vyúčtování. Cenu za dodávku energie v režimu dodavatele poslední instance Vám budeme účtovat od zahájení dodávky v tomto režimu a jen do 15 pracovních dnů po termínu, kdy jsme se dohodli na uzavření smlouvy. Rozdíl v ceně za navazující období Vám zohledníme tak, že spotřebu elektřiny ve dnech, které překročí tento termín, Vám budeme účtovat dle ceníku produktu, který jste si s námi sjednali. Nyní už nemusíte dělat žádné další kroky. V nejbližší době od nás obdržíte vyúčtování za elektřinu v režimu dodavatele poslední instance zohledňující slíbený rozdíl v ceně. Za zpoždění se omlouváme a věříme, že s našimi dalšími službami budete spokojeni. S přátelským pozdravem ČEZ Prodej, a.s. Citovat
Pacho69 Odesláno 2. prosinec 2021 Odesláno 2. prosinec 2021 No koukal jsem na nový ceník ČEZu (na dobu neurčitou) a tedy žádná hitparáda. A ceny s tříletým fixem jsou v nových cenících ještě horší. Ty Benešovy balkánský "investice" holt někdo zaplatit musí. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2021 Odesláno 2. prosinec 2021 Innogy mi napsalo, ať se připravím až mi skončí fixace, že budou upravovat ceny tak v zimě vypnu ledničku s mrazákem, mob. klimu co sem koupil letos prodám, v televizi je houno, ta taky poletí z baráku, hudební věž naštěstí moc nežere a svítit budu svíčkama , nebo někde šlohnu petrolejku , no a pak napíšu druhý díl ,,Temna''... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2021 Odesláno 2. prosinec 2021 (upraveno) tak fixace už neplatí https://www.novinky.cz/domaci/clanek/energie-zdrazi-i-lidem-s-fixaci-40379922 Upraveno 2. prosinec 2021 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. prosinec 2021 Odesláno 2. prosinec 2021 @ozzy56 neříkáš pravdu. Jak se píše v článku, fixuje se vždy pouze cena komodyt... a na tom se nic nemění... Tedy fixace normálně funguje dál. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. prosinec 2021 Odesláno 2. prosinec 2021 A na komodity se to vztahuje taky? Nebo jen na ty Komodyty? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 před 16 hodinami, minimaxa napsal: @ozzy56 neříkáš pravdu. Jak se píše v článku, fixuje se vždy pouze cena komodyt... a na tom se nic nemění... Tedy fixace normálně funguje dál. já kecám často a rád Citovat
Pacho69 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 V 2. 12. 2021 at 13:47, ozzy56 napsal: Innogy mi napsalo, ať se připravím až mi skončí fixace, že budou upravovat ceny tak v zimě vypnu ledničku s mrazákem, mob. klimu co sem koupil letos prodám, v televizi je houno, ta taky poletí z baráku, hudební věž naštěstí moc nežere a svítit budu svíčkama , nebo někde šlohnu petrolejku , no a pak napíšu druhý díl ,,Temna''... Ti poradím, pro petrolejku můžeš zajít na hřbitov, ty svícínvý vitríny jsou jen na klíček Abys nemusel psát "Temno II" potmě . ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 V 2. 12. 2021 at 10:07, Pacho69 napsal: Ty Benešovy balkánský "investice" holt někdo zaplatit musí. Balkán začal ještě za Romana, ne Citovat
Dave_k Odesláno 23. prosinec 2021 Odesláno 23. prosinec 2021 Jako dneska nás pěkně vytočil dopis od Armex Energy ohledně plynu. Že nám od novýho roku zvedaj zálohy a to tak, že to co jsme platili za rok chtějí kvartálně. To mi jako hlava nebere. Teď před vánocema, když skoro nikdo nefunguje si zkuste rychle sehnat jinýho dodavatele. Každý info dobrý. Citovat
Péťa Odesláno 23. prosinec 2021 Odesláno 23. prosinec 2021 On-line to nejde? Já budu mít novou smlouvu na plyn (i elektro) s ČEZem, ale ceny domlouval makléř. Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. prosinec 2021 Odesláno 23. prosinec 2021 P. Bors mě taky.... Rozpis záloh přijde do 15ledna...ale měl bych mít +- stejný... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 23. prosinec 2021 Odesláno 23. prosinec 2021 Zatím jako jedinej z oslovenejch se ozval ČEZ (máme od nich elektřinu). Třeba E-ON přes svátky prý nefunguje. Uvidíme jak ještě MND. Jsme bytový družstvo o 13 jednotkách a plynem topíme a ohříváme vodu v kotelně. Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2022 Odesláno 8. březen 2022 Tak mám ještě dotaz, na ty kdo mají nějakou zkušenost. Dali jsme Armexu výpověď. Tu přijali a dali si 30dní na vyjádření. Už je to 5 neděl a ticho po pěšině. Z ČEZu, kde máme novou smlouvu nás už bombardujou co se jako děje. Nemáte někdo tucha jak zapáčit na ten za..... Armex, aby to pustil? Citovat
Dave_k Odesláno 9. březen 2022 Odesláno 9. březen 2022 To je právě taky problém se tam vůbec dovolat. Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 tak mi konci fix na plyn i elektriku k 31.12.2023….. za jakou cenu mate zafixovano vy? obchidni cena za Mwh bez dph…, borec co mi to dela , domluvil cenu Spotovyho trhu a do toho nejdu…. Citovat
Charlie 607 Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 Mě končila začátkem září fixace elektřiny u ČEZu kterou jsme překlenuli ty vysoké ceny elektřiny a nová nabídka nebyla nic moc. Tak jsem přešel k E.Onu tarif online na rok a pak uvidíme co bude dál. Oproti ČEZu tam byl rozdíl asi 10tis za rok, ale my máme spotřebu cca 8MWh. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.