Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prvních skoro 500 km za námi, dojmy - krásně tichý motor a řazení automatu, občas hlavně při dojezdu ke křižovatce nebo zpomalení z 90 na 50 (+-)  motor dost podtáčí...

Keyless entry je super věc 🙂

Chybí mi prostor kam odložit sluneční brýle...

Kufr je menší než u mondea mk4 ale co bylo potřeba se vešlo 🙂

Uvidíme co spotřeba 🙂

IMG_20210821_102606.jpg

Odesláno

Spotřeba spokojenost, jeli jsme skoro celou cestu s klimou, takže za mě ok 🙂

Řešili jste někdo dodělání hlídání mrtvýho úhlu? Našel jsem nějaký univerzální sady, ale to mě moc nepřesvědčilo...

Díky 🙂

IMG_20210822_190736.jpg

Odesláno

To moc nemám, o elektrice vím jen že kope 😄

Možná na zimu bych se do toho pustil 🙂

Dneska došlo na umytí auta a taky jsem zjistil že mi problikavaji xenony... tušíte
co s tím? Dát nový výbojky?

IMG_20210824_195944.jpg

IMG_20210824_200006.jpg

Odesláno

tyhle disky mají 66,1mm, tak by to mohlo sedět...

ET úplně neřeším...

Jinak dneska blbůstka z vrakáče :) (dalo to chvíli hledání, děkuji bývalému majiteli 407 SW :D)

240775999_163382779209964_4153211356391753499_n.jpg

240797689_556578895769222_2734699056831526959_n.jpg

Odesláno

origo bys měl mít 65.1 mm,  ale možná se v těch discích dá vyměnit středící kroužek na těch 65.1--pak by to bylo OK,  jinak by mohly na náboji házet, ale nejdříve je vyzkoušej na autě  :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Čau, Mám dotaz ohledně značky předních brzdových kotoučů, jakou zvolit? ATE nebo Brembo?

Chci něco co se jen tak nezkrouti 🙂

Jinak s 508kou vládne spokojenost 🙂 I se do ní něco málo vleze 😄

IMG_20210908_164829.jpg

Odesláno

Ani jedna značka není vyloženě špatně. Osobně teda doporučuju když s mění kotouče tak desky dávat od stejné značky podle mých zkušeností když osadíš kotouče xx a k nim dáš desky yy tak ne vždy je to soužití ideální ale stejná značka spolu žít dokáže bez problémů. Jako zkroutit kotouče se můžu všechny záleží hodně na řidiči jak moc jim nakládá je jasný že když budeš sjíždět ze Sněžky a celou cestu si budeš přibržďovat tak je za chvilku rozpálíš do červena a pak stačí na ně trochu víc dupnout a jsou v hajzlu. Dnes všichni doporučuj spíše intezivněji brzdit a pak nechat volně a zase intezivněji brzdit než přibržďovat malou silou ale o to delší čas. 

Odesláno (upraveno)

taky doporučím stejnou značku, zpravidla to pak nepíská :), ale když zkombinuješ dvě vyzkoušené značky, bývá lepší brzdný účinek (píšou ti, co se v tomhle ,,vyznají'')

ono zase totiž -- když to lépe brzdí, tak to více ,,žere'' kotouč i desky..., tak si vyber 😉, navíc každá dobrá značka vyrábí tři kvality brzdových kotoučů a desek,  od sportovní přes střed po normál...

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...