ozzy56 Odesláno 17. květen 2021 Autor Odesláno 17. květen 2021 @Milan+ díky za radu, ale kdybych vzal manželce z kuchyně nůž do garáže , tak to asi nerozchodím ona je na tohle hrozný pes Hafity a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 18. květen 2021 Odesláno 18. květen 2021 Tož @ozzy56 vítej mezi "pejskaře".... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
mmartinkovic Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 Ja som to kedysi tiez robil, dal som rameno na stol, cokoladku na odporovy drot, len zdroj som nemal na taky system, bud mi to palilo moc, alebo malo. Nedavno sme kupili taky noz na rezanie, nie je to moc na rovne a dlhe rezy, ale v pohode sa to da rezat. Ale inak tu ich je dost.https://dom.bazos.sk/inzeraty/rezacka-polystyrenu/ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Otevřu kostlivce, ať nemusím zakládat nové téma, ikdyž jde spíše o důsledek dělení polystyrenu. Jak se účině zbavit zbytků kuliček polystyrenu, které mám i po dvou měsících na zahradě? Měsíc ležely pod sněhem (co oči nevidí, na to se zapomene ), ale jak to slezlo, tak se ten lepivej humus nosí na botech do baráku a do auta a to mě sejří... Citovat
dýzl Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 (upraveno) Na stavbách , po zateplovačce je toho hooodně-vždy se to shrne lopatou z nejhoršího a pak nastane čas zametání silničákem /silničním koštětem nebo taky ulicovým, smetákem), z trávníku to bylo horší a někdy ale stačili kovové hrábě a pak malým "rýžovým koštětem. do pytlů na odpad a na skládku. Nikdy se ale nepovede na 100%,ale ta trocha již pak nevadila. Upraveno 19. prosinec 2023 uživatelem dýzl pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Máš průmyslovej vysavač, nebo vysavač na listí?? Celkem solidně to sebere ovšem chce to sucho, nebo pokud je to na malé ploše přejet to hořákem. mmartinkovic a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Vysavač na listí mě taky napadl, ale v okolí nikdo nemá. Zatím je tu pořád mokro a myšlenka, že bych zapálil zahradu je celkem zajímavá... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 (upraveno) Tak to tam zatím nech. Si přijeď, klidně ho půjčím. Upraveno 19. prosinec 2023 uživatelem Milan+ pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Dýdý Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Nebo si to tak neber a za rok je to samo pryč.Vlastní zkušenost je k nezaplacení.Pomohlo až sluníčko a bylo to svinstvo pryč. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 (upraveno) @Milan+ tak jasně, že to tam zatím nechám dík za nabídku snad seženu blíž... @Dýdý jako že to sluníčkem samo zmizí? Ale mě sem slunce nesvítí ani v létě - ideální místo na parkování. Upraveno 19. prosinec 2023 uživatelem pavelu96 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 před 32 minutami, pavelu96 napsal: Vysavač na listí mě taky napadl, ale v okolí nikdo nemá. Zatím je tu pořád mokro a myšlenka, že bych zapálil zahradu je celkem zajímavá... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Já to z trávy na dvoře vytáhl sekačkou na nejnižší pozici a obsah koše nešel na kompost ale do popelnice. Následně samotná sekačka zbavená kuliček co se jí držely statickou elektřinou na ulici kompresorem. pavelu96 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. prosinec 2023 Autor Odesláno 20. prosinec 2023 můj link žije, což je dobře , poradím, jak se dá polystyren o celkem velké tloušťce 15 cm řezat--poradili mi vytáhnout z el. páječky 300W (co mám doma) ten měděný hrot, má asi 8mm průměr, ale je krátký, nahradit ho svař. mosazným drátem o průměru 3mm a délce cca 20 cm tak, aby vyčníval těch potřebných 15 cm z páječky (v páječce ho drží šroubek M6, takže se dá drátem posouvat), no a pak jen páječku dostatečně dlouho nažhavit--řeže to fakt super, polystyren se na drát nelepí, řez hladký jako od profíků..., páječka může být i s jiným příkonem, podle toho se pak řeže rychleji nebo pomaleji Citovat
dracekvo Odesláno 20. prosinec 2023 Odesláno 20. prosinec 2023 (upraveno) Ke staršímu tématu. Hodně modelářských nabíječe má funkci řezačky. Pak k ní stačí jen vhodně připojit drát. A k nové otázce. Taky bych se klonil k tomu to sebrat sekačkou. Upraveno 20. prosinec 2023 uživatelem dracekvo dýzl a Ferry ohodnotil 2 Citovat
mmartinkovic Odesláno 20. prosinec 2023 Odesláno 20. prosinec 2023 Vysavačom, tiez sme to tak zberali po dovre... Citovat
pavelu96 Odesláno 20. prosinec 2023 Odesláno 20. prosinec 2023 Po dešti to tady vypadá takhle... Vysávat to i se štěrkem se mi moc nechce. V práci bych si mohl půjčit dlouhou hadici a vyfoukám to kompresorem od souseda z garáže. Ale to až bude sucho. A ve finále ty zbytky zapálím hořákem na lepenku Díky za nápady Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 15. březen 2024 Odesláno 15. březen 2024 Tak první kolo souboje s polystyrenem jsem asi vyhrál. Vyfoukáno, vysáto, zameteno a pohrabáno a s posledními tahy hrábí začalo pršet a veškerý prach si sednul Vysavač od kamaráda (sice na kabel, ale) účel splnil A v dubnu by se mohlo začít pracovat na kompletní nové příjezdové cestě... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.