Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Je tu jaro, tak nastal čas na větší servis :super

Nová STK / emise, vše za nula :mrk

Nové brzdy v předu (v zadu jsou stále ok), nastal i čas na novou sadu rozvodů, řemene + chladící kapalina, táhla stabilizátorů, doplnění aditiva pro FAP, prolonginace FAPu o 25k, všechny filtry a olej 0W30 :papa

Cena jako za deset let starou 308 s poškozeným motorem :aut

20250320_145403~2.jpg

20250320_145424.jpg

20250320_145140.jpg

20250320_153434.jpg

Stav km 183930

Upraveno uživatelem pavelu96
Upraven formát vložení fotografie.
  • O 3 týdny později...
  • O 5 týdnů později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak výlet přes celé Německo dopadl bez problémů, akorát je auto špinavý jak po Dakaru :aut 

Němci jezdí stejně dementně jako zbytek Evropy, furt v levym pruhu, pravý pruh je pro socky a kamiony - v neděli jich moc nejezdilo, takže to byl nejrychlejší pruh, který jsem využil :super

Najeto za týden 2262 km, navštíveny tři země 🇩🇪 🇨🇭 🇫🇷 plus průjezd Polska 🇵🇱 :potlesk

Screenshot_20250810_190430_MyPeugeot.jpg

Odesláno

to jsem myslel, že ten Finesse vydrží více :myslim  bo já používám sprej na plasty z Lidlu asi za 40 korun a účinek super 👍, za sezonu  oživuju plasty dvakrát, takže kupuju hned 2 spreje, houbičkou na nádobí rozetřu a finito 

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Dnes proběhla výměna nové baterie EXIDE Start-Stop AGM 12V 70Ah 760A EK700 za již dosluhující Vartu, která už nezvládla otevřít kufr a odklopit zrcátka při delším stání. Práce cca 45 minut a až to budu dělat příště, tak to bude za 20 minut (snad už ne :roll).

Vypekl mě horní plastový jakože držák, který je uchycený až dole u baterky a celkem skrytý šroub vlevo pod tou černou jednotkou před baterkou. Obojí se muselo vyhnout do strany a druhým párem rukou vylákat baterku ven. Z5 to šlo už skoro samo... :super

20251014_163450.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 14. 10. 2025 at 19:20, pavelu96 napsal:

vylákat baterku ven

Už dlouho jsem neměl tak blízko k roztržení tlamy.... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...