Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Na řidičák se sčítaj maximální hmotnosti vozidel v soupravě, takže né okamžitá, ale maximální přípustná nesmí přesáhnout 3,5timage_of_object.jpeg.92dfbc9cacc4fcca7183f295952fb8d1.jpeg

@MotoMototy můžeš tahnout s Bčkem 3500-2785= 715kg vlek ale jelikož Bčko může mít vlek do 750kg i nad rámec 3,5t soupravy, takže můžeš zapřahnout 750kg max.

Upraveno uživatelem Charlie 607
Odesláno

Děkuji za vysvětlení, třeba to pomůže i někomu dalšímu. Takže budu hledat autoškolu a udělám B96 i když jsem někde četl, že třeba v zahraničí s tím může být problém.

Návštěvník
Odesláno

Udělal bych si hned E, když už bych lezl zase do autoškoly ;)

Návštěvník
Odesláno

Přesně tak. Je lepší si udělat max při stejném úsilí. 

Návštěvník
Odesláno

Ono není od věci si některé věci po letech zopakovat...vím, o čem mluvím. Nedávno jsem z autoškoly vylezl :D

Odesláno (upraveno)

jojo, koukal jsem na stránky autoškoly a ve skupině T žádná změna :super, sem myslel, že když kosim travu traktorkem, musim mět na to jakysik novy řidičak 🙈😂

Upraveno uživatelem ozzy56
Návštěvník
Odesláno
V 19. 1. 2021 at 19:43, Radek Hurvajz napsal:

No Radim mel neco v planu na podzim, tak to snad zrealizuje letos

Nevím, co sůsed @radim.1008kuje za pikle...je to tajné? :myslim:)

Guest Scratch
Odesláno

prave jsem mluvil s Babisem a rikal mi, ze mi to zase den pred odjezdem na dovolenou otevre, prej jako loni :D :D 

Odesláno

No na zimu to nevyšlo. Já měl už druhý den lítat na svahu a ničit si zdraví (popíjením svařáku) a zatím sedím doma. Tak léto nějak neplánuji.

Guest Scratch
Odesláno

@MotoMoto nepral jsem ti to, ale tak nejak uz kdyz jsi o tom psal, mi problesklo hlavou ze jsi velky optimista a ze to asi neklapne :(

Odesláno

Bylo to buď a nebo. Doufal jsem, že se trefíme mezi vlny, kdy to bude uvolněné. Nevyšlo. Takový je život. Lepší ale než pak řešit zdravotní problémy. Takže aspoň něco pozitivního na tom je.

Odesláno
V 1. 2. 2021 at 13:02, Scratch napsal:

prave jsem mluvil s Babisem a rikal mi, ze mi to zase den pred odjezdem na dovolenou otevre, prej jako loni :D :D 

No já si myslím že letos to nebude tolik záležet na těch našich potentátech jako na těch potentátech to kterého státu nebo možná EK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...