Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám tu zelenou aku sekačku na dvě baterky. Je teda bez pojezdu a s menším košem. Ale na ty dvě 8ah vydrží sekat cca hodinu a půl. Hodně členitej zhruba 1000m2 pozemek. Takže tím pádem ten pojezd si docela asi veme z kapacity baterek.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 11. 5. 2023 at 17:07, pavelu96 napsal:

Tak nakonec vyhrál tento zelený

Furt spokojenost? Maká? Dnes při sekání předzahrádky (vodvoka 80) jsem benzínovku jen tlačil bez pojezdu a různě se s ní motal.... Což mně u té předzahrádky tak trochu "seje".... Takže koumám nad něčím, co by nebylo tak těžké, jak ten benzín, ale zároveň nechci tahat kábl....

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahoj.. nemáte prosím někdo powerworks P3..? (taková ta malá ovečka, co si sama jezdí) Potřebovala bych novou baterku..

Servis sem nenašla ani baterku.., že by to bylo samodomo.. 🙈

Kdyby někdo cokoli věděl budu vděčná.. 😅 díky..

Odesláno (upraveno)

Tam bude interní baterka, nejspíš složená z 18650 článků.
To jedině si nechat vyrobit na zakázku.
Rozebrat a vyfotit parametry, tvar, konektor. Kromě toho, že to má asi 20V se mi nic nepovedlo dohledat.

Upraveno uživatelem dracekvo
Odesláno
před 8 hodinami, Weri 605 napsal:

Ahoj.. nemáte prosím někdo powerworks P3..? (taková ta malá ovečka, co si sama jezdí) Potřebovala bych novou baterku..

Servis sem nenašla ani baterku.., že by to bylo samodomo.. 🙈

Kdyby někdo cokoli věděl budu vděčná.. 😅 díky..

a tady https://www.hpsano.cz/zarucni-servis jsi se ptala?

Odesláno

To neni možný už.. já lezu 3 dny po internetech, googl mi cpe furt hadry, rukavice, brejle a jiný krámy na sekání trávy... ptám se po všech bauhausech a nic.... a tady za pár hodin 2 pěkný výsledky... 😅 sem asi fakt úplně blbá... 😂

Moc moc dík pánové, zlatý..!!!!! To se určitě použije... 🤩

• O 1 rok později...
Odesláno

Dnes jsem vytáhl našeho Terafirminátora a po posekání zahrádky (chybělo mi cca 5m2 dosekat před bránou :roll) je jedna z baterií po smrti a nejde nabíjet. Nabíječka jen bliká a nenabíjí - druhá v pohodě. Rozjetá reklamace na Lidlshopu za asistence virtuální asistentky LIA a uvidím, jek to dopadne. 

Odesláno

Týjo, a to není ani smart. Tak tu vidím mrtvou poprvé. No, lidl to naštěstí neřeší a z 99% ti nechají starou a pošlou nový kus. Můžeš pak tuhle zkusit oživit normálním zdrojem, pustit do toho 15-22V s malým proudem. Mně se takhle 2 chytly. Nebo stačí i klasická hloupá pomalá nabíječka z lidlu, ta mi už taky 8Ah oživila, když ji silná nabíječka odmítla. 

Odesláno

Mě často blikala 2Ah baterka, ale to bylo v akušroubováku, dostávala dost záhul a hřála se. Jak se nechala chvíli schladnout, tak už se nabíjela normálně a maká už dlouho. 4Ah mi odešla v rázáku, chtěli ji poslat zpět a vyměnili mi ji za jinou. 

Odesláno

Tak dnes na cca 20tý pokus se baterie vzpamatovala a začala se správně nabíjet :aut

Lidl už reklamaci předal firmě Grizzly tools a mám čekat na kontaktování od jejich zástupce. Tak pak uvidím co a jak :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...