Igor010 Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 (upraveno) V 20. 7. 2020 at 9:02, Scratch napsal: Tak jsem se vrátil zpět k Peugeotu od Volva a zatím se to jeví spíš jako špatně, než dobře Auto mi má primárně sloužit na denní ježdění a má několik much, který se musí vychytat. Momentálně víc stojí než jezdí a mám z toho auta spíše rozporuplné pocity , rozhodně ne radost. 1. chyba, že jsme s @brixtr už na cestě od prodejce urvali mechanismus otvírání kapoty (strašně tuhý lanovod). OK ten jsem za 300 koupil a vyměnil a funguje to tak jak má. 2. a horší problém bylo bzučící čerpadlo serva, které bzučelo po příjezdu domů - Véna vyměnil čerpadlo zaslané od Tomáše, a řízení je snazší, ale v manžetách jsou stopy oleje, takže je celé řízení pravděpodobně na výměnu 3. nefunkční klimatizace - tam doufám, se problém vyřeší natlakováním a zjištěním co je prdlé, poptám Kocbeře, popř se koupí náhradní díl. 4. nefunkční tlačítko na otvírání kufru (které bylo ještě včera funkční - s Brixtrem jsme na to koukli a je to uvadena nemoc, kabely stiple...... zaletujeme to a nazdar.... 5. čekám co přijde dále, ale minimálně sháním boční lišty k čelnímu sklu, protože mi přijde, že tam mají být a nejsou Každé jazdené auto ktoré kúpiš má chyby ktoré sa časom objavia. Najviac asi záleží kto to auto mal pred tebou a ako ho servisoval. 407 coupé je auto, ktoré má svoj vek a všetko nebude fungovať do nekonečna. Z tých problémov čo opisuješ som mal tiež problém s otváraním zadného kufra. Problém bol zalomený kábel ako píšeš. Inak je to podľa mňa po tých rokoch stále pekné auto. Mám ho už 4 roky a stále sa mi páči jeho dizajn, ale asi sa s ním už asi pomaličky rozlúčim Upraveno 25. červenec 2020 uživatelem brixtr odstraněn obrázek z citace Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. červenec 2020 Odesláno 27. červenec 2020 (upraveno) Tak Tomáš dnes přiveze "snad" druhé coupé jako dárce orgánů a budeme měnit: dle bodu 2 hřeben řízení dle bodu 3 budeme měnit chladič a ventilek, bylo to od ChouLu proměřeno COčkem dle bodu 5 kdy čekám, co bude, tak poprosím Toma o výměnu i normál chladiče, ten se odporoučí také velice brzo, ale čekám, až doveze dárce orgánů a pak už snad budou základní mouchy vychytané a bude se vesele drandit :), hlavně jsem rád, že se k tomu Tomáš postavil a určitě se dohodneme k oboustranné spokojenosti a nesmím vynechat Brixtra, který se chystá na výměnu svazku v kufru Upraveno 27. červenec 2020 uživatelem Scratch Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. červenec 2020 Odesláno 27. červenec 2020 (upraveno) No tady bych asi durazne doporucil zmenit lakyru, ..... Ale vyresim sam casem po sve ose..... milane Upraveno 28. červenec 2020 uživatelem Scratch Citovat
MilanF1 Odesláno 27. červenec 2020 Odesláno 27. červenec 2020 V pořádku. Na barvu to nejezdí. brixtr ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 28. červenec 2020 Odesláno 28. červenec 2020 Joo nárazník na Coupe už má Milan natrénovaný brixtr ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. červenec 2020 Odesláno 28. červenec 2020 ale on mi ho Milan jeden zlobivej nechce sundat a odstrojit Citovat
Rikic339 Odesláno 28. červenec 2020 Odesláno 28. červenec 2020 Pravda, já taky dodával odstrojený.. ale já koupil jiný který se dal do kupy a pak se měnil za můj.. Každopádně sám jsem si netroufl, měnil ho servisák Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2020 Odesláno 3. srpen 2020 (upraveno) Tak Hugo mi vymenil rizeni, blinkr (takze cvaka, ale je trosku volnejsi - do budoucna si sezenu pro jistotu 1 packu do zalohy ), zavaril vyfuk, a udelal jeste nejake dalsi drobnosti, a tak ted uz aspon jezdime. @ChouLu snad doda ventilek a chladic na klimu, a zacneme klimovat, a @brixtr mi pomuze s tim svazkem v kufru, a tim budu povazovat misi za dokoncenou a budu cekat, co se kde pokazi. Verim ale, ze da na chvili pokoj Upraveno 3. srpen 2020 uživatelem Scratch Citovat
Ferry Odesláno 3. srpen 2020 Odesláno 3. srpen 2020 tak at uz to jen jezdi ve finale jeste docela dobrej konec Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2020 Odesláno 3. srpen 2020 @Ferry Hugo zkusil dat do coupe rizeni ze sedana a je to stejny, tak kdyby vam nejake prebyvalo, tak vas ho rad zbavim abych mel do zasoby Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. srpen 2020 Odesláno 17. srpen 2020 tak rizeni opet tece, takze shanime dalsi ale už chladíme ChouLu resi par drobnych problemku k parkaci a nivelaci svetel a pomalu to speje k dobremu konci Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. srpen 2020 Odesláno 17. srpen 2020 Ty voe, kára nějakýho kolotočáře OK406, Rikic339, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. září 2020 Odesláno 25. září 2020 tak klima byla za 5000, ted se delaji parkovaci senzory, protoze byly vyple a nefunkcni, takze 2 predni, jedno cidlo na ESP a ABS, a jedno cidlo na naklon svetel, a jsme v tom opet za 4500 :/, plus klic nahradni, takze prvni 10 je za nami ani ne po 3 mesicich provozu Citovat
Milan+ Odesláno 25. září 2020 Odesláno 25. září 2020 (upraveno) Co je platný, že zaměstnavatel něco zaplatí na cesťáku, ten na to auto nevydělavá, nejlepší auto je služební, ať je klidně oturbená litrovka. Tak pojedu o chvilku déle. A jsem bez starostí pojistek, servisu, přezouváni, atd. Taky nám to nabízel na cesťák do Paky, proč budu rychtovat svoje? Nemusím se o nic starat, jen zavolám tohle a tohle je potřeba udělat, přivezou jiné, naše se udělá a jede se dále. Upraveno 25. září 2020 uživatelem Milan+ Charlie 1 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. září 2020 Odesláno 25. září 2020 no pokud ti uznaj starsi auto , a neni poruchove ,tak ti cestak i zaplacne kdyz nejdou ksefty David 106s16 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 25. září 2020 Odesláno 25. září 2020 před 3 minutami, Pe.Tr napsal: no pokud ti uznaj starsi auto , a neni poruchove ,tak ti cestak i zaplacne kdyz nejdou ksefty To bylo na mě? Citovat
Milan+ Odesláno 25. září 2020 Odesláno 25. září 2020 Starší auto na cesťák není problém, pokud vozíš lidi, tak samo sebou plně pojištěné. Když byl výběr cesťák a nebo si vem auto na place, tak to je snad jasný. Proč bych si dělal problémy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.