Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám v 807 Webasto. Při vypnutí motoru a následném chlazení kouří. Auto mi při startu v chladu "zakvičí" podobně tomu jakoby byl volný řemen. Mají tyto dvě věci spojitost ? Je ve webastu něco co by mohlo pro startu zakvílet ?

Odesláno

Myslím si, že to co popisuješ je OK. Při rozběhu mě to taky zahvízdá a při vypnutí, jak to spaluje zbytek nafty, to vždy více kouří.

• O 2 roky později...
Odesláno

Oživím tohle téma, ať nezakládám další. 

Poslední dobou jsem si všimnul, že mi při kratší jízd, když třeba zastavím na křižovatce zpod auta někdy celkem výrazně zakouří webasto a občas ho cítím jak starou liazku. Dříve se tohle nedělo. Co je ke kontrole nebo jak s tím naložit? 

budu muset do servisu, něco mi zase tluče na přední nápravě, ale nevím, jestli tma umí řešit i ty topení... 

Honza

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Zdravim, ja mám taký problém že som to nezávisle kúrenie niekde odrapil , nevie mi prosím niekto poradiť ako to vyzerá aby som vedel že čo mám zháňať, nejaký obrázok. Mám 807, rok 2014, 2.0, 100kw ďakujem 

Odesláno (upraveno)

uplne presne vypada takhle, je to na plechovem platu, z bocni strany jsou dve trubky, ktere rady shnijou a pak tudy tece chladici kapalina, hodne lidi se toho zbavuje demontazi https://auto.bazos.cz/inzerat/179538625/webasto-thermo-top-c-5kw.php

tady jeste jedno https://auto.bazos.cz/inzerat/179140024/citroen-c8-peugeot-807-orig-webasto-zespodu-pod-ridicem.php

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

Moc si teda nedovedu představit urvat webasto, to toho muselo být poškozeného mnohem víc, ne? A navíc vytéct voda. A to urvané dopadlo jak? Minimálně by z něj měly jít použít nějaké díly...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...