Péťa Odesláno 15. květen 2020 Odesláno 15. květen 2020 Také potřebuji poradit Včera večer jsem hledal v eshopech nějaká sluchátka pro mladýho. Není to žádný audiofil, takže nemusí být super extra HiFi Ale že budou drahá, s tím počítám. To vychází z požadavků: Přes uši (ne špunty, co se cpou do uší) Bluetooth (klidně kombinované s drátem, donglem,...) Bezdrátové nabíjení Mechanicky odolná Všechny čtyři podmínky musí být splněny současně a to se mi nepodařilo najít Víte někdo o nějakých? Nízká cena potěší, ale s tím nepočítám, že by takové existovaly Přesto bych za ně dal rád méně než osmičku Citovat
Pepito Odesláno 15. květen 2020 Odesláno 15. květen 2020 Já mám tyto a naprostá spokojenost. Z Tvých požadavků nesplňují jen to bezdrátové nabíjení. https://www.datart.cz/sluchatka-jbl-tune-500bt-cerna.html?gclid=EAIaIQobChMIkYHVj6m16QIVWflRCh0MhwlIEAQYDSABEgIZLfD_BwE Citovat
Péťa Odesláno 15. květen 2020 Autor Odesláno 15. květen 2020 Všechny čtyři podmínky musí být splněny Chci, aby mladej nemusel do nich strkat žádný kabely, mají pak krátkou životnost. Až nic nenajdeme, začnu hledat nějaká s USB-C Citovat
KingSpade Odesláno 20. květen 2020 Odesláno 20. květen 2020 (upraveno) mám Sony WH-1000xm3 a ani ty nedávají bezdrátové nabíjení. No mají type-c takže i rychlonabíjení..............a teď jsem dočetl tvou poslední část věty. Cenou jsou trochu jinde no. ps: jsem si všiml že v Datartu jsou teďka pod 8tisíc. což je solidní cena. Upraveno 20. květen 2020 uživatelem KingSpade Péťa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 20. květen 2020 Odesláno 20. květen 2020 Kdybyste někdo kupoval sluchátka v ElektroWorldu, tak 15% sleva při zadání kódu KS1SL15 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 21. květen 2020 Autor Odesláno 21. květen 2020 Škoda, že mají jen microUSB: Odkaz. Citovat
Driver Odesláno 21. květen 2020 Odesláno 21. květen 2020 A na co je chce používat? Já mám zkušenost se sluchátky přes BT, že měli malé zpoždění v přenosu a byl proto problém je používat na hry. Ale mohlo to být tím modelem, jiné jsem nezkoušel. Byli to nějaké Samsungy. Citovat
Péťa Odesláno 21. květen 2020 Autor Odesláno 21. květen 2020 Nejvíc si pouští hudbu z mobilu, ale žádné super HiFi nepotřebuje. Na hry v notebooku asi taky. Jenže mu žádné mechanicky dlouho nevydržely, proto chci absolutně bezdrátové Ještě bych mu mohl přelámat ruce, ale to je docela marné, znám ho Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. květen 2020 Odesláno 21. květen 2020 Když koupíš pecky tak je asi poztrácí co? https://sluchatka.heureka.cz/xiaomi-mi-airdots-basic/# Splnují vše co chceš až na to že to nejsou přes hlavu, Maruška je má a je s nima spokojená. Péťa ohodnotil 1 Citovat
skypeja Odesláno 21. květen 2020 Odesláno 21. květen 2020 @Radek Hurvajz tak pecky a přilepit na ně kus svareciho drátu přes hlavu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 30. květen 2020 Odesláno 30. květen 2020 Bezdrát nabíjení mají snad jen Sennheiser a pár dalších co mají nabíjecí stojánek s připojením k zařízením a s vysílačem do sluchátek. Jinak bezdrát nabíjení těžko. Tyhle věci mne zajímají a o něčem takovém nevím. Z toho bych slevil být tebou a bohužel syn bude muset dávat pozor. Děcka doma oba používají bezdrát sluchátka s Micro USB a i když jsem z toho měl taky obavy, naučili se to oba opatrně obsluhovat. Citovat
Péťa Odesláno 30. květen 2020 Autor Odesláno 30. květen 2020 S vysílačem jsem našel. Ale dík za ujištění, že moje požadavky nesplňují žádná. Našel jsem mezeru na trhu Tak budou s USB-C Citovat
Péťa Odesláno 28. květen 2021 Autor Odesláno 28. květen 2021 Dnes akce u zelenýho skřeta: https://www.alza.cz/sony-wh-ch510-cerna-d5671198.htm pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 28. květen 2021 Odesláno 28. květen 2021 Já už bych bez polstrování na pásku nechtěl Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. květen 2021 Odesláno 28. květen 2021 @Péťa není tohle na principu "letadla"? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 28. květen 2021 Autor Odesláno 28. květen 2021 Není, dobrovolné příspěvky se do letadla nepočítají Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. květen 2021 Odesláno 28. květen 2021 dobre, nic hlasit teda nebudu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.