Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám názor takovej, že když chceš silný auto, tak si ho kup.

Odesláno

@kirkiz to máš pravdu, ale mě ani těch 200 kobyl nestačilo, tak jsem taky načipoval. Ale to je 2,2 - aspoň nějaký objem. Kupovat si mrdkomotory s 1,2 veverkovským objemem a pak to chtít čipovat, no nevím..... já bych do toho nešel.... ten motor je tak malej, že má chodit po obědě spát :D 

Odesláno

však některej výrobce ti to taky načipuje , sice za mnohonásobek víc ale udělá to . 

Odesláno

Já jdu teď ve středu na brzdu, jsem zvědav kolik toho po 140tis km pochcípalo :D 

Odesláno
Před hodinou, Milan+ napsal:

Já do toho třebas u Mazdy 2,0 asi půjdu taky, protože ta jednotka je jen zamknutá od výrobce, vše naprosto shodné a výkony jsou od 120 do 165 poníků. Vše tovární verze. 

Však Berlinga a Partnery myslím tím minulou generaci taky měli úplně stejný železo a mělo to tuším tři verze výkonu. A vím že i u dealera se běžně objednávala ta nejslabší a pak se to nechalo " nadopovat " na tu nejvyšší a vydrželo to stejně. Protože v nákupu tam byl tak velkej rozdíl že se to vyplatilo nechat to načepovat. 

Ale teda jako chtít z takhle vyšponovanýho motůrku ještě vyšponovat nějakýho koníka to my nedává smysl. 

Odesláno

Je to pouze na tobě , zda to čipneš nebo nečipneš . Vždycky to bude 50/50 když se někde zeptáš :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...