skuci Odesláno 28. duben 2020 Autor Odesláno 28. duben 2020 Proč by to nemohl řídit chlap? Pepito ohodnotil 1 Citovat
skuci Odesláno 28. duben 2020 Autor Odesláno 28. duben 2020 Kdyz dneska bylo tak hezky, tak jsem si zajel pro nové destičky a trošku to pročistil, promazal a tak Pepito ohodnotil 1 Citovat
Print Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 (upraveno) Na mě osobně působí všechny cc tak nějak zženštile. Já osobně bych si vybral od Peugeotu 306cabrio možná 205cti. Ale každej to máme jinak. Ale hlavně že se to líbí tobě. Já si jen musel rýpnout Upraveno 28. duben 2020 uživatelem Print Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 @Printe, Ty by ses do cc stejně nevešel. Citovat
skuci Odesláno 29. duben 2020 Autor Odesláno 29. duben 2020 před 7 hodinami, Print napsal: Já osobně bych si vybral od Peugeotu 306cabrio možná 205cti. Já jsem původně po 306 casio koukal a byl se asi na 4 podívat, už jsem stál před rozhodnutím, že si některé z 2 finalistů vezmu, pak jsem jen ze srandy žádal Roland Garros a vyběhly na mě 2 206 tak jsem se na jednu jel podívat a takovy ten první impuls... To je ono! Pepito ohodnotil 1 Citovat
Print Odesláno 29. duben 2020 Odesláno 29. duben 2020 @Pepito bohužel vešel v domanským jich pár na servisu bylo. A místo se mi zdálo v kabině stejně jako v normální 206. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Béďa Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 tak přeci "návrat" k peugeotu, vypadá moc pěkně a pro gurmánský zážitek se někdy svez vzadu.. Citovat
skuci Odesláno 30. duben 2020 Autor Odesláno 30. duben 2020 Kámoš tam seděl a žádná hitparada, já tam rozhodně nejdu Citovat
Béďa Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 Jen to zkus a nezapomen se u toho vyfotit! Citovat
skuci Odesláno 2. květen 2020 Autor Odesláno 2. květen 2020 O tuhle radost vás připravím brixtr ohodnotil 1 Citovat
skuci Odesláno 3. květen 2020 Autor Odesláno 3. květen 2020 Tak jsem si říkal, že by nebylo od věci trošku vyčistit interiér, tak jsem si pořídil kartáček, čistič a vrhnul se na to... Jako bylo mi jasné, že u řidiče to bude špinavý, ale takový rozdíl jsem nečekal Péťa, trucker1245, Ferry a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. květen 2020 Odesláno 3. květen 2020 škoda rukou a času , na tohle je nejlepší čištění parou , a není to drahé. např http://www.dameparu.cz ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
skuci Odesláno 3. květen 2020 Autor Odesláno 3. květen 2020 O tom jsem už taky slyšel, taky tady v Kolíně někdo párou čistí. Ale osobní zkušenost nemám... Ale netrvalo to zas tak dlouho, ale je to piplačka Citovat
luky30 Odesláno 4. květen 2020 Odesláno 4. květen 2020 (upraveno) Zrovna na kůži bych párou nesahal, můžeš ji vysušit a totálně zlikvidovat. Pokud někdo před tebou tu kůži třeba už i opravoval a nevíš to, okamžitě tu renovaci sundáš, jelikož je to agresivní. Na kůži vždy jedině kartáček a k tomu určený čistič a následně ochrana. Jinak super vozítko Upraveno 4. květen 2020 uživatelem luky30 Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2020 Odesláno 4. květen 2020 (upraveno) jj, na kuzi paru neee. Ja na svym cabriu, kde mam stejnej odstin kuze, pouzil cistic v rozprasovaci Dodo Juice a slo to paradne, vzdy udelat kousek - nastrikat cistic, podrbat kartackem a jemne navlhcenym mikrovlaknem utrit a zas o kousek dal. Kdyz bylo potreba, vratil jsem se po chvili zaschnuti na totez misto znova. Nebyla to zas takova drina na ruce, spis to jen zabere cas, ale vysledek supr. Jo jeste jsem to pak po vycisteni nakonzervoval nejakym mlikem na kuzi, to jsem kupoval v cistici sade na mistrkuze.cz . Pekne to po tom mliku zvlacnelo. Ten jejich cistic ale nebral tolik, co ten Dodo Juice. Upraveno 4. květen 2020 uživatelem Ferry luky30 ohodnotil 1 Citovat
Moral3z Odesláno 4. květen 2020 Odesláno 4. květen 2020 Hezkej povoz. Byl to jeden z favoritů, když jsem chtěl něco koupit na ježdění na nádraží. Teď lituju, že jsem do toho neskočil. Budu sledovat a když potkám v Kolíně, tak budu mávat. Citovat
skuci Odesláno 4. květen 2020 Autor Odesláno 4. květen 2020 před 5 hodinami, Ferry napsal: Jo jeste jsem to pak po vycisteni nakonzervoval nejakym mlikem na kuzi, to jsem kupoval v cistici sade na mistrkuze.cz . Pekne to po tom mliku zvlacnelo. Ten jejich cistic ale nebral tolik, co ten Dodo Juice. Mám nějaký zbytek mléka od kamaráda, myslím si, že to možná Dodo je. Před hodinou, Moral3z napsal: Hezkej povoz. Byl to jeden z favoritů, když jsem chtěl něco koupit na ježdění na nádraží. Teď lituju, že jsem do toho neskočil. Budu sledovat a když potkám v Kolíně, tak budu mávat. Můžu ho někdy vytáhnout ven ukázat, ale moc často ho asi potkávát nebudeš Citovat
skuci Odesláno 5. květen 2020 Autor Odesláno 5. květen 2020 Trošku drahá sranda na to že je to taková blbost. Bohužel znáček chybí na jedné straně, tak jsem ho koupil. Nakonec mě ukecali, že omylem objednali 2ks, tak mi ho nechali za nákup, tak jsem vzal oba dva aspoň mám náhradní. Zítra ráno konečně pro RZ a pak hned na rozleštění. Lak je sice v dobrém stavu, ale věřím, že rozdíl tam bude Ferry, Pepito a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Moral3z Odesláno 5. květen 2020 Odesláno 5. květen 2020 Jasně, někdy ho i tebe určitě rád uvidím. Doufám, že mě to nezvyklá :). V létě jsem měl na víkend půjčenou Barchettu a je to návykové Leštíš si auta sám nebo je někam dáváš? Citovat
skuci Odesláno 5. květen 2020 Autor Odesláno 5. květen 2020 jj v Barchettě jsem jezdil asi před 10lety, když to byl ještě téměř nový kabriolet a byla to pecka. Budu leštit sám, před 2 roky jsme si koupili velkou sadu, měli v akci v Chemicalu, stálo to asi 15tis. a bylo v tom úplně všechno na čištění, dekontaminaci, odstranění škrábanců, leštění, konzervace apod. a i něco jako "školení" jak se to má a čemu se vyvarovat takže samo domo všechny auta a občas když někdo potřebuje, tak někomu udělám auto za materiál a nějakou kačku na práci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.