Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Na mě osobně působí všechny cc tak nějak zženštile. Já osobně bych si vybral od Peugeotu 306cabrio možná 205cti. Ale každej to máme jinak. Ale hlavně že se to líbí tobě. Já si jen musel rýpnout :)

Upraveno uživatelem Print
Odesláno
před 7 hodinami, Print napsal:

Já osobně bych si vybral od Peugeotu 306cabrio možná 205cti. 

Já jsem původně po 306 casio koukal a byl se asi na 4 podívat, už jsem stál před rozhodnutím, že si některé z 2 finalistů vezmu, pak jsem jen ze srandy žádal Roland Garros a vyběhly na mě 2 206 tak jsem se na jednu jel podívat a takovy ten první impuls... To je ono!

Odesláno

O tom jsem už taky slyšel, taky tady v Kolíně někdo párou čistí. Ale osobní zkušenost nemám... Ale netrvalo to zas tak dlouho, ale je to piplačka 

Odesláno (upraveno)

Zrovna na kůži bych párou nesahal, můžeš ji vysušit a totálně zlikvidovat. Pokud někdo před tebou tu kůži třeba už i opravoval a nevíš to, okamžitě tu renovaci sundáš, jelikož je to agresivní.

Na kůži vždy jedině kartáček a k tomu určený čistič a následně ochrana. :) 

Jinak super vozítko :) 

Upraveno uživatelem luky30
Odesláno (upraveno)

jj, na kuzi paru neee. Ja na svym cabriu, kde mam stejnej odstin kuze, pouzil cistic v rozprasovaci Dodo Juice a slo to paradne, vzdy udelat kousek - nastrikat cistic, podrbat kartackem a jemne navlhcenym mikrovlaknem utrit a zas o kousek dal. Kdyz bylo potreba, vratil jsem se po chvili zaschnuti na totez misto znova. Nebyla to zas takova drina na ruce, spis to jen zabere cas, ale vysledek supr.

Jo jeste jsem to pak po vycisteni nakonzervoval nejakym mlikem na kuzi, to jsem kupoval v cistici sade na mistrkuze.cz . Pekne to po tom mliku zvlacnelo. Ten jejich cistic ale nebral tolik, co ten Dodo Juice.

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

Hezkej povoz. 😎 Byl to jeden z favoritů, když jsem chtěl něco koupit na ježdění na nádraží. Teď lituju, že jsem do  toho neskočil. Budu sledovat a když potkám v Kolíně, tak budu mávat.

Odesláno
před 5 hodinami, Ferry napsal:

Jo jeste jsem to pak po vycisteni nakonzervoval nejakym mlikem na kuzi, to jsem kupoval v cistici sade na mistrkuze.cz . Pekne to po tom mliku zvlacnelo. Ten jejich cistic ale nebral tolik, co ten Dodo Juice.

Mám nějaký zbytek mléka od kamaráda, myslím si, že to možná Dodo je.

Před hodinou, Moral3z napsal:

Hezkej povoz. 😎 Byl to jeden z favoritů, když jsem chtěl něco koupit na ježdění na nádraží. Teď lituju, že jsem do  toho neskočil. Budu sledovat a když potkám v Kolíně, tak budu mávat.

Můžu ho někdy vytáhnout ven ukázat, ale moc často ho asi potkávát nebudeš

Odesláno

Trošku drahá sranda na to že je to taková blbost. Bohužel znáček chybí na jedné straně, tak jsem ho koupil. Nakonec mě ukecali, že omylem objednali 2ks, tak mi ho nechali za nákup, tak jsem vzal oba dva 😎 aspoň mám náhradní.

Zítra ráno konečně pro RZ a pak hned na rozleštění. Lak je sice v dobrém stavu, ale věřím, že rozdíl tam bude 👌

IMG_20200505_1202380.jpg

Odesláno

Jasně, někdy ho i tebe určitě rád uvidím. Doufám, že mě to nezvyklá :). V létě jsem měl na víkend půjčenou Barchettu a je to návykové :) Leštíš si auta sám nebo je někam dáváš? 

Odesláno

jj v Barchettě jsem jezdil asi před 10lety, když to byl ještě téměř nový kabriolet a byla to pecka. Budu leštit sám, před 2 roky jsme si koupili velkou sadu, měli v akci v Chemicalu, stálo to asi 15tis. a bylo v tom úplně všechno na čištění, dekontaminaci, odstranění škrábanců, leštění, konzervace apod. a i něco jako "školení" jak se to má a čemu se vyvarovat takže samo domo všechny auta a občas když někdo potřebuje, tak někomu udělám auto za materiál a nějakou kačku na práci 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...