Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Chjo, zase novinář - redaktor:

" Dají se přitom rychle sklopit zpět do podlahy (pozor, ať si při tom neucvaknete prsty stejně jako ten nešika, co píše tento článek) " - kdyby zatáhl za určené poutko, není možné, aby si ucvakl prsty - tady jen propaguje svoji nešikovnost

" Sedadla ve druhé řadě se pak dají různě posouvat a sklápět, dokonce jdou i zcela vyjmout. " - vyjmout nelze, aspoň u ročníku 10, který jsem měl

" Hlavně se vyhněte verzi s robotizovanou převodovkou, což je řidičské peklo. " - zvláštní hodnocení, zřejmě ji nezkoušel. Kdo ji má, spokojeně jezdí. Zase jeden příklad, kdy někdo kritizuje, ale nevyzkoušel, případně vyzkoušel velmi krátce.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

@radim.1008 jestli máš pětimístnou verzi, tak to asi nejde. Tato poloha se dosáhne tou rukojetí nahoře opěradla - "sklop opěradlo pro nástup do třetí řady".

Anebo pod sedadlem odjistíš tu kleštinu. Lze i u prostředního sedadla. Gumičku jsem přidal já proti klepání.

image.png.e64bb6ab92f16a04f349cb6ac82b9dae.png

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

P607Olda - Dobrý postřeh.

Mám 7míst.O těch krajních vím, ale o tom prostředním jsem nevěděl. Díky. 

Na druhou stranu proč ho zvedat? Kdybych chtěl zvětšit objem kufru,je asi lepší sklopit vše do roviny, než aby mi ubraly prostor stojící sedačky.🤔

Odesláno

Jj, to máš pravdu. Mně to klepalo v té kleštině, tak jsem to prohledával vše. Klepalo, krom jiného, i zadní plato - ta část, která směřuje dopředu, vaklala v obalu. vtáhl jsem tam krejčovskou gumu.

Odesláno (upraveno)

úplně nesouhlasím s tím, že nerezne. Hliníkovou kapotu má 90% aut zespodu v předním lemu zoxidovanou (zatím nahoru nevylezlo), slušná koroze na podvozku v místě zadních sedadel (možná i jinde, tohle jen co bylo vidět), páté dveře mám lakované už 3x, nejdřív půchýře pod oknem (chyba z výroby) pak 2x vylezly půchýře kolem značky. A aktuálně puchýře na obou zadních blatnících na různých místech.

Překvapivě prahy u předních kol omlácené na kov a koroze žádná

Ale co bych asi chtěl u 9 let starého auta

Upraveno uživatelem martinecondrej
Odesláno

Hmm, tak u svého 9ti-letého auta mám asi smůlu. Stejně skončím v lakovně kvůli zadnímu blatníku, tak se to vezme s tím. Akorát musí okno ven. :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...