Přejít na obsah

Honza7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

Vše od uživatele Honza7

  1. Taky jsem byl vylekaný a tenhle dotaz poptával. Vzpěra je jen na jedné straně. Tak to si měl štěstí, že si jen nedotáhl. Švára zapomněl sundat na Kie středové vymezovací vložky a nasadil plecháče. Kravál a dojebalo mu to závity na štyftech.
  2. Já měl podobný problém u nového vozu na 308ce.Vibrace ve volantu kolem 130 km/h. Jak mi v pneu točil kolem na vyvažovačce, tak ta Michelinka jakoby plavala.Říkal mi, že jakoby ta guma byla moc měkká nebo co. Sundal jsem Micheliny a koupil dvě Continentálky. Vibrace zmizela. Po cca 3 letech co jsem sjel Continentálky jsem zkusil obout zpět ty Michelinky co jsem odložil do sklepa. Netřepalo nic. Jestli za tu dobu nějak dozrály, netuším.
  3. Díky, takže celé světýlko objednat, jen když ujebu ten protitrn.
  4. Ahoj, mám dotaz. Jde tedy vyměnit jen tu žárovku w5w? Díky H.
  5. Dnes doplnění aditiva v autorizáku. Nalítáno 198336 km. Zanesení fapu 83%.Zbývající vzdálenost do výměny filtru 39368 km.
  6. Honza7

    Těsnění kapoty

    Taky jsem to řešil v autorizáku. Za dva kusy 1352 Kč. Jak jsou ty pěny staré, tak nasají vodu.Když pak mrzne, tak se nafouknout a deformují se.
  7. Nevím, nemůžu posoudit. Osobně jsem u Wozara nebyl. Koupil jsem auto po majitelce, která umřela. Dostal jsem k autu všechny záznamy a na předposledním servise (šlo jen o výměnu žárovky). Už bylo napsáno doporučení výměny rozvodů. U posledního servisu už čistili sací koš. A taky doporučení rozvodů. Tak jsem nechal udělat rozvody a lépe se mi usíná.
  8. Zdravím pánové, tak abych to tu uzavřel, tak rozvody hotové v autorizáku v Ostravě Vítkovicích. Cena 15300 Kč i s řemenem příslušenství. Ve čtvrtek jsem jim auto odvezl, pátek hotovo. U mě dobrý .
  9. Honza7

    rozvody 1.2 puretech

    Zdravím peugeoťáky. Včera po výměně rozvodů v autorizáku . Peugeot 208 1,2 60kw 57000 km. Cena 15300 Kč sakumprdum i s řemenem příslušenství.
  10. Honza7

    Rezervní Kolo

    Já 7míst,takže jen lepící sada. Když jedu dál taky beru jedno kolo do kufru z druhé sady. A pořádně přikurtuju, ať nás to kdyby náhodou nevylískalo.
  11. Honza7

    Rezervní Kolo

    Tak ta rezerva je masakr. A ten zvedák je jen tak hozený v rezervě? U 206ky jsem měl koš a v něm plastový box na zvedák. Takže neměl šanci takhle zrezazavět. Brácha má Citroën c4 grand Picasso. Rezerva taky na lanku, ale klíč se zvedákem má své úložné místo v zadu na pravé straně v podlaze mezi první a druhou řadou sedaček.
  12. Honza7

    Ulomená měrka oleje

    Tak bužírka se dá sundat a udělat to i bez ní. A bez bužírky by se ten drátek mohl do dírky protáhnout přeložený ve dvojko.Tím pádem by to mohlo být pevnější.
  13. Honza7

    snimac tlaku v pneumatikach

    Řešil jsem druhou sadu v roce 2017 u autorizáku. Cena za čidla byla 2880 Kč bez dph za celou originál sadu (4ks).
  14. Honza7

    Ulomená měrka oleje

    Zdravím pánové, dnes mi volal brácha, že má ulomenou měrku oleje. Auto Citroën c4 grand Picasso. Motor 2.0 hdi 110 kW. Tak že jako moje 5008ka. Tak jsem vyštráchal moji starou ulomenou měrku a zkusil opravit. Oprava jednoduchá. Udělal jsem díru do plastu, prostrčil palník(drátek) a zaplétl. Rozmezí max a min jsem vynechal a na min zase zaplétl. Myslím, že docela jednoduchá oprava. Třeba to někomu pomůže. Tak ať nám to tam hezky plave.
  15. Udělali mi kalkulaci. Rozvody 12 500 Kč Vyčištění sacího koše a nějaký ten proplach motoru, nový olej atd. Dohromady cca 17 500Kč. Takže půjdu do toho. Myslím, že tu není na co čekat.
  16. Po nasměrováním Ozzyho56 na 2008ky to určitě bez povšimnutí nenechám. Díky kluci.
  17. To jsem si taky říkal, že z vnitřní strany prd uvidím. Koukal jsem, jestli se třeba nějak netřepí boky. Koukal jsem i na řemen příslušenství a tam jde vidět z vnitřní strany praskliny. Z vnější strany vypadá jako nový.
  18. Díky za rady, o těch rozvodech už jsem tu něco četl.Prý se třepí se a ucpávají kanálky. Asi to fakt píšou, preventivně, když to napsali při servise, kde se měnili jen žárovky. Ještě mě zarazilo, že při pravidelných prohlídkách dávali olej 5w40 a u Wozara 0w30. Volal jsem tady na Ostravsku dva autorizáky. Kalkulace cca 15-20 000.Na otázku jestli to mám brát urgentně vážně, mi bylo řečeno ať kouknu přes nalívací otvor oleje. Řemen tam jde vidět a vypadá v pořádku. Žádné opotřebení vidět nejde.
  19. Zdravím zdejší osazenstvo. Měl bych dotaz ohledně servisu Auto Wozar Lednice. Koupil jsem 208ku 1.2 60kw r.v.2016 s nájezdem 55000km.Servisovanou v autorizáku Jonal. Mám k autu veškerou dokumentaci. Vše co se kdy na voze dělalo. Poslední dva záznamy jsou právě ze servisu Wozar. První záznam je výměna žárovky potkavacího světla a výměna osvětlení SPZ. Druhý záznam je o 15 dní později a tam se prováděla kontrola tlaku oleje, demontáž a montáž olejové vany+kontrola sacího koše. Výměna oleje+filtr. (údajně v rámci prevence servisního intervalu) Na obou příjmovych dokladech z prvního i druhého servisu je napsáno DOPORUČENÍ K BUDOUCÍ ÚDRŽBĚ: Doporučená výměna sady rozvodů+vyčištění motoru!!! Doporučená výměna řemene příslušenství!!! Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo s tímhle servisem zkušenosti. Jestli to mám brát vážně, nebo to píše servis Wozar na každý příjmový doklad. Předem děkuji za každou radu. H.
  20. Honza7

    Dětská pojistka

    Tak se omlouvám, ale jsem úplně blbě. Dle brožury je tlačítko opravdu na blokování oken a zadních dveří. Jak jsem si myslel, že se zadní dveře blokují manuálně. Tak takhle se dveře zamykají při výpadku proudu a to i na předních dveřích spolujezdce. No syna už mám velkého, tak už jsem ho dlouho nezamkl.
  21. Honza7

    Dětská pojistka

    No mám na mysli tohle tlačítko. Myslel jsem, že je jen na blokování zadních oken. Že zadní dveře se blokují manuálně. Musím tedy vyzkoušet. Zas budu chytřejší.
  22. Honza7

    Dětská pojistka

    Ahoj, jaké tlačítko prosím tě mačkáš? Nedává se dětská pojistka proti otevření dveří manuálně klíčem v zadních dveřích? Jestli sis nespletl tlačítko u stahování oken, které blokuje stahování zadních oken.
  23. Tak hotovo vyměněno. Dělal jsem dle videa poprvé. Opravdu nic těžkého, jen se toho nebát.Vytáhl jsem Exide 12V 70Ah 720A viz fotka. Koupil jsem Exide 12V 72Ah 720A. Rozměrově stejné. Cena 2350 Kč - sleva 165 kč za starou baterku. Díky za pomoc.
  24. Zdravím pánové, mohl by mi prosím někdo poradit jaká baterka přijde do 2.0Hdi 110kw. r.v. 2012.VIN: VF30ERHE8CS150104? Blíží se osmý rok a dnes jsem musel startnout přes kabel. Předem díky za pomoc.
×
×
  • Vytvořit...