Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Někteří už to ví, někteří ještě ne...

Souhrou několika okolností jsem přišel o auto. Bohužel jsem neměl fo?ák u sebe, takže je to foceno až dnes odpoledne u nás před domem...

auto1.jpg

auto2.jpg

auto3.jpg

Odesláno

To je škody!!!Škoda pěknýho auta ale hlavně že se nic nestalo tobě... No a taky dobrý, že ti z auta zbyly doklady a v rajchu něco za rozumnou cenu pujde sehnat a z tohodle bude ještě kupa náhradních dílů...:cool:

Odesláno

Ty blaho :bojim .. hlavne ty obracene nazuty Saavy na predku :myslim

[upravil dne 17/3/2006 DD]

Odesláno

Jáááuvéééjs!!!! Tos mi ani neměl ukazovat čéče....Mam z toho podobnej pocit, jako dívat se na vlastní uřízlou nohu...:myslim:myslim:myslim

Ale co, hlavně že se nic nestalo osádce....

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Původně zaslal: DD

Ty blaho :bojim .. hlavne ty obracene nazuty Saavy na predku :myslim

[upravil dne 17/3/2006 DD]

Jak bys je chtel obout?

Zamenit leve a prave kolo, aby se pri odvalovani dotkl nejprve stred toho \"sipu\" a voda se rozvedla do stran.

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Jak bys je chtel obout?

Presne obracene .. Saavy, stejne jako vetsina zimaku, maji smerovej dezen. Na zadku jsou spravne, na predku obracene. Sipy vzdycky musi rozvadet vodu a bordel do stran, navic na kazdy pneumatice je znaceni, jak se maji nazouvat.

Ale mozna je to rezerva, takze nechci rejpat :)

Odesláno

:xvuljen tak mimochodem takhle chtěli kamarádovi vykrást 405 ohnuli mu takhle podobně dveře u spolujezce a okno tam taky zůstalu-hold kvalitní okýnka.A nedostali se mu tam.

Odesláno

Pokusím se odpovědět na všechny otázky...

FERRY. KVASKY: Já u toho nebyl, přítulka jela předminulou neděli do školy (akorát tu naflákal sníh) a souhrou několika okolností dostala hodiny, párkrát to na silnici otočila o 360 a nakonec trefila strom.

DD, BARENST: Ta přední kola jsou kutečně naopak. Vzniklo to tím, že se při nehodě tři kola vyfoukla odchlípnutím pláště od disku, takže mi jedna rezerva nestačila. Nejbližší benzínka 10 km, takže se vyměnilo jedno kolo, jelo se nafouknout, vyměnilo se další a další se jelo nafouknout, takže v konečném důsledku se ta kola trošku proházela. Byla docela kosa, takže šlo o to co nejrychleji to auto zprovoznit a odjet s ním.

HICS: Věřím Ti to. Měl jsem podobný pocit, když jsem to auto poprvé uviděl. Pár lidí chtělo ty fotky vidět, tak jsem je dal sem. Ale jak říkáš, hlavně že to odneslo jen auto, mohlo to dopadnout hůř.

Zadní okénko to přežilo. Vysypalo se jen zadní okno - to nevydrželo tlak, když zadní sloupek stáhnul střechu a když to tlakem explodovalo (naštěstí díky pnutí a odstředivé síle směrem ven) tak to vyrylo pěkné rýhy do horního víka kufru, skoro na plech. No a zadní trojúhelník nevydržel ten náraz.

ODDIE: Ono to horší je, na těch fotkách to tak nevypadá a není všechno vidět. Ten zadní sloupek krom střechy stáhnul a zdeformoval i zadní sloupek na druhé straně. Navíc zadní náprava asi nebude úplně OK. Je zajímavé, že jsme kolem toho chodili 14 dnů a všimli si toho až dnes, když se to odváželo (ani při převozu z místa havárie si toho z auta jedoucího za mnou nevšimli). Levé zadní kolo není v úplně přirozené poloze a celý zadek mi připadal jako stažený na pravou stranu a dolů.

CAPPY: Jj, strom. A to auto byl vyšperkovaný mazel, Hics si s ním hodně pohrál. Já chtěl letos ještě pár udělátek přidat, ale už bohužel není kam.

Odesláno

jak píše gotrek. celý zadek je zkroucený a náprava bude asi taky ko.

nejlevnější oprava by byla něco dovézt z venku a udělat přetavbu...

ale nebojte, vetšina dílů bude žít v dalších vozech klubových nebo blízkých klubu ;)

[upravil dne 18/3/06 zoby]

Odesláno

Je to škoda. Včera jsem viděl něco podobného naživo. Ve 12:06 v Bohnicích na křižovatce u Lidla nedal Tranzit přednost 406-ce a zrušil jí zleva předek. Pěkná rána a levé kolo vmáčknuté do motoru. Škoda mluvit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...