Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik má už kdo najeto??????

Recommended Posts

Odesláno

No ja mam 222510km(GR),mamča 159127km(GRI) a bratr 175256km(MI16) a všechno to šlape jak švýcarský ráčmeny!!:super

PS:jo mimochodem,taky jsem měl minule samý stejný číslice ale byly to dvojčičky;),jsem zvědav kolik se semnou jěště dožije(že by samé devítky??):myslim

Odesláno

ja jeste asi 150Km a budu mit 250000km kupovano pri 223tis.

meneno: nespocet veci.

Ale na to ze auto dostalo 3x velkou ranu na predek (z toho 1x za me vlady) tak se drzi mooooc statecne :super:super:super:super:super doufam ze to je 3x a dost:cool:

Odesláno

tak já mam přez kolem 300 000km a co vim, je tam druhej motor. jinak ukazuje asi 20 000 protože sem si s nim pohrál:D. ale podle stavu předešlýho motoru bych řek že tam ten motor bude 3.

jinak já mam najeto tak asi 80 000km

Odesláno

Blížím se ke 130 tis, ale jestli to najel ten motor, co tam je, to nevím - možná že i jo.

Zatím klepu (?uk, ?uk) vše v poho. Jen leju benzín :D

Vychází mi, že najezdím tak 10-11tis / rok. Prostě důchodce :roker

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Původně zaslal: zoby

na tachecu moc : 276000

ve skutečnosti asi 3x tolik ? a nebo tomu ti předemnou dávali pořádné kakao

měněno:

přední ramena a stabilizátory

zadní náprava

lak

284.000 na 205-ce. Nechápu, proč bys měl mít motor těsně před smrtí, když můj stejný je v nejlepší kondici? Kdys mu například nechal dělat naposledy ventily? ;) Ono jednou za 100.000 by to chtělo :D

ono to nebude způsobeno těma km (stejně ani nevím a nikdy se nedovím kolik jich ten motor natočil ve skutečnosti, navíc je tam na 100 procent jiný motor), ale tím jak se k tomu předešlí majitelé chovali.

ventily byly dělaný asi před 15 tis km a moc to nepomohlo.

• O 3 roky později...
Odesláno

Já mám 205 1,9 D vyrobeno 1992. Koupil jsem ji za pár € asi před sedmi lety, že ji zničím na stavbě. Kromě postavenýho domu jsem s ní byl cca 10x v Dubrovníku a pořád jezdí. Nebere olej, nerezaví a žere cca 5 - 6 litrů nafty podle ročního období. Aktuální stav tachometru je 335 000 km. Je zaručeně správnej, bo jsem ji kupoval od první majitelky..... NAPROSTÁ SPOKOJENOST a jezdím v ní raději než v 307 SW.:roker

Odesláno

jj taky uz jsem za tu dobu par desitek pritocil, takze aktualne jsem nekde kolem 340tis :D (musel bych to spocitat vzhledem k tomu ze uz tam mam 3. budiky :D )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...