Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak 205 GTI v 1 : 24 (HACHETTE) i Octavia IV 1 : 43 od DeA na mě dnes ráno v trafice čekaly a modely jsou to povedené. Doufám, že to stejně dopadne i za dva týdny, kdy u HACHETTE bude stará Octavia, tuším velký šrumec a pani trafika bude mít dovolenou. Bude misto ni sice nějaký zástup, ale že mi to schová můžu jenom doufat 

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

s tím nosičem kontejnerů (bikram) jsem taky jezdil, problém byl, když konťák někde přeložili--to se zvedla při nakládání přední náprava 😂--takže se dala sundat kola a přehodit pneu bez zvedáku 👍

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Když jsem ještě automechanikoval u DopraPo, tak jsme taky měli mezi firemními auty "štrágra" (kontajnerák) na 706ce.

Měl už disková kola a tak shnilou boudu, že levý blatník držel jenom na vrstvě "medvědího hovna". Ale STK to vždycky nejak prošlo 

Odesláno

ale fuj @Medvěde, patlat to na boudu :D :D :D  

JInak na zadni se umi i dneska pa rkontejneraku postavit, kdyz je kontejner dostatecne tezky :D , naposled jsem takhle videl Tatru. Tusim, ze to trochu prehnali s bouranym zelezobetonem :D 

Odesláno (upraveno)

Máš pravdu, nebudu

Když to může fungovat normálně všude jinde, nemám důvod se přeonačovat (přijde mi to podobný, jako kdyby po mě někdo po X letech za volantem chtěl abych začal jezdit vlevo).

Tady to ještě před půl rokem taky normálně fungovalo

P. S.

A nejsem v tom už sám, nedávno jsem tu viděl další příspěvek s fotkama se stejným "problémem".

Odesláno

Před časem se na trhu objevily stavebnice několika modifikací Tater 111, 138, 147 a 148. Než jsem vymyslel, kterou z nich vlastně potřebuju, tak už byly ke koupi jen tahače návěsů. Ale dají se dokoupit různé nástavby, takže Tatra 148 už je zaparkovaná ve vitrínce a na Tatře 138 se pracuje.

DSC_0104.JPG

DSC_0105.JPG

Odesláno

Dnes mě v trafice překvapil model, který si osobně pamatuju jako Renault 20, ale model se jmenuje Dacia 2000. Vůbec jsem netušil, že by Rumuni měli licenci i na tohle auto (a v Rumunsku jsem to taky nikdy neviděl)

image.png.78613e031c643dea7b530044f6c20e06.png

Odesláno

Podle mě to HACHETTE udělali nejdříve pro Francii jako R 20 a k nám se to dostalo jako Dacia, páč jsme chápáni jako východní Evropa 

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...