Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Z 99% nastala nějaká chyba při startu webasta, a jednotka nyní blokuje zapálení. Je nutná diag, zkontrolovat, která komponent je v chybě, smazat, otestovat. Většinou se stane, že po delším nepoužívání se nepodaří žhavící svíčce zažehnout :) Případně spadne nafta a než to natlačí, hodí chybu. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

Děkuji za reakce. (Vena) Ano Straky furt jede jen sem ho nechtěl zatěžovat .Brzy tam jedu na velký servis ale chtěl jsem topit no.(Vojta) Do auta asi uhodil nějak blesk vše udělala slabá baterie vše už jede jen to chce promáznou chybu na webastu protože auto se chova jako když vše jede. ale ani  nenastartuje.

Upraveno uživatelem Raďous007
  • O 10 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Mám s nezávislým topením z výroby také asi stejný problém. Nezapne se, jako by nebylo propojeno s řídící jednotkou auta. Nevím, co s tím dál. Povedlo se to Strakymu zprovoznit?

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

ano už to jede . zas  sháním dalkač někde jsem ho založil.🙂

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno

..k tomu me napada, ze je potreba Webasto pouzivat pravidelne i pres leto.... ..ja ho sice mam dodelavane dodatecne..  ..ale uplne stejny typ co tam je i z vyroby, jen ho mam na Telestart T100 HTM  (klicek) a ne v jednotce auta. Po montazi mi Webastaci kladli na srdce... poctive pouzivat porad  i kdyby jen na chvilkovy predehrev motoru po ranu i v lete ..  .. to delam a za 3 roky absolutne bez problemu... 

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahoj všem, mám od října Rifter GT (2025) s nezávislým topením z výroby. Od začátku trochu bojuji s funkčností, protože mi přijde že ne vždy reaguje na zapnutí dálkovým tlačítkem. Co je ale hlavní "problém" je to, že dle návodu bych měl být schopen naprogramovat nezávislé topení přímo v infotainmentu vozu, v aplikaci Klimatizace, kterou já v nabídce aplikací vůbec nikde nevidím:

Foto1.jpg.d70d88c848eeebfaf17afaac8ee58aea.jpg

Foto2.jpg.e9f6e1d8c2d7ba5c0b137bd973f9aba9.jpg

Nenašel jsem tu možnost ani nikde v Nastavení.

Má u mého vozu tato možnost být k dispozici? Nemá někdo podobnou zkušenost? 

Odesláno

já mám tedy verzi před faceliftem s topením z výroby, nějakou možnost naprogramování topení mám, dostanu se k tomu přes ten symbol čtyř čtvrečků na tlačítku vedle obrazovky, samozřejmě jsem to nevyfotil... nicméně to nepoužívám, je to komplikovaná kravina, těžkopádné k ovládání.

Odesláno

Kpetr: no právě že pod čtyřmi čtverečky mám jen tu nabídku kde mi ta položka klimatizace chybí. 

Dave_k: tak ještě zkusím nějak přes tu aplikaci, až a jestli se mi někdy dokončí aktivace služby :D 

Odesláno

Hmm, já teda nevím, jak je to u Webasta, ale není to náhodou taky to příslušenství, které se ve fabrice nemontuje, auto přijde bez něj a dodělává se to tam v té tajné Stellantis dílně kdesi na půli cesty k zákazníkovi? :myslim 
Já jen, že by to pak odpovídalo tomu, že auto neví, že má Webasto a bude potřeba mu to dát vědět přes DIAG (teda pokud to ještě nějak lze) :nevim 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...