Přejít na obsah

Kpetr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

O uživateli Kpetr

  • Datum narození 7.8.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Rifter

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kpetr's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

20

Popularita

  1. Podle mě tedy funguje už od 30kmh.. nevím.. každopádně ve městě nebo na okresce jsem s ním nikdy problém neměl. Na dálnici na provizorním značení, zúžení pruhů, je opravdu dobré ho vypnout nebo být připraven na všechno, tam opravdu dokáže způsobit nehodu. Na většině dálnic při dobrém značení občas pípá držte volant, jak jsem psal, ale ve výsledku funguje dobře a je na něj spolehnutí.
  2. Pokud jde o asistenta jízdních pruhů, tak si nejsem jist, myslím, že se musí vypnout před každou jízdou, pokud ho chcete mít vypnutý, ale přiznám se, že spíš ho nechávám zapnutého. Jsem s ním spíš spokojený. V případě provizorních pruhů na dálnici je lepší a bezpečnější ho vypnout, na rovným úseku mi auto čas od času pípne "držte volant" i když ho držím, ale to si nejsem jist, jestli souvisí s tím asistentem, nebo jiným. Většinu času funguje v pořádku. Jinak, když se připojí vozík, nebo cokoli ho simuluje, tak asistent pruhů a asistent brzd nebo jak se to jmenuje, to varování a samočinné brždění před překážkou, se deaktivují.
  3. O tom nástřiku jsem přemýšlel, mám teda rok výroby 2019. Ještě tehdy v autosalonu jsem se na to ptal, říkali mi, že ta ochrana z výroby je vyhlášená a že to za to nestojí.. A to se tam oddělávají nějaké krycí plasty aby se to stříklo pod to? Neměl jste strach, že to nějaký (matla) při té manipulaci spíš oprasí, než by tomu pomohl? Já se letmo ptal v servise, co by na to říkali a co by říkalo auto. V podstatě mě od toho zradili. Přestane fungovat nezávislý topení a jiné věci co hlídají stav baterie, auto do ŘJ zapíše chybu a když bude problém, tak se na tom budou vozit, že jste to odpojil a neměl..
  4. Ahoj děkuji za tipy, díl opravdu stojí 1321,- s montáží 1700, peklo.. Pokud by to někomu pomohlo, jde o 98211558XT. A ani ti Poláci nejsou nějak výrazně levnější.. za kus plastu Každopádně zkusím ta vrakoviště..
  5. Ano, no. Pro jistotu jsem psal, že s tím kdyžtak pojedu do servisu, abyste věděli, že mě to taky napadlo... Čekal jsem totiž, že mi to někdo poradí.. Spíš jestli se to nedá koupit jinde, tuším že tam to bude za značkovou cenu..
  6. Ahoj, poradíte mi prosím kde sehnat tento chybějící díl? Jedná se o Levé přední kolo... případně s tím budu muset zajet do servisu... Asi sem přejel nějakou hroudu sněhu... Děkuji..
  7. Ahoj, v poslední době se mi zdá, že nahodile, ne vždy, se ozývají divné zvuky od předních kol, jako klepání, ťukání. Myslel jsem si, že jde o poloosu, vymletý čep, ale to by se ozývalo pokaždé, ne? Myslím že častěji to bylo při zatáčení, ale všimnul jsem si toho i při pomalé jízdě přímo. Mám jet do servisu, aby mi řekli že se závada neprojevila? Nebo riskuji že oprava bude jen dražší..? Teď mám najeto cca 40000km..
  8. @PéťaKoukal, dokonce to je možná, co mi kdysi doporučoval kamarád, ale přijde mi to trochu z ruky, myslel jsem jestli něco není blíž třeba... Ale třeba ne...
  9. Pánové doporučili byste mi někoho v Praze, prosím? Už když auto bylo nové tak jsem si to chtěl nechat udělat, ale co mi doporučil kamarád bylo z ruky a taky se mi nelíbila představa jak to někdo odstrojuje a že to určitě oprasí... Někoho kdo to neoprasí a udělá to pořádně... dík..
  10. Kpetr

    AD BLUE

    Ahoj, je možné, že ten systém způsobuje omezení výkonu motoru? Měl jsem dojezd na AdBlue ještě asi 1000km, jel jsem do kopce, najednou se rozvítil oranžovej klíč a taky kontrolka AdBlue a auto přestalo "jít za plynem" prostě nechtělo téměř zrychlovat. Jak kdyby byla díra ve výfuku nebo nefukční turbo.. Po dojezdu na místo v aplikaci v telefonu mi to ukázalo "Celková závada motoru, odstavte auto..." NIcméně pak cestou zpátky po nastartování už nic nesvítilo, žádná hláška nic a auto jelo normálně. AdBlue Jsem už doplnil tak jsem zvědav do dalších jízd..
  11. To odpojení už jsem si vyzkoušel a nejsem si jist, jestli to není ještě horší.. Píská ti pak parkovací senzor pořád, obraz se přepíná do nějakýho nesmyslnýho zobrazení protože vidí blízko překážku a stejně na to neni nic moc vidět aby ti to pomohlo. Myslím že nejlepší je do zadních rohů vozíku upevnit nějakou větvičku abys ji okýnkem nebo zrcátkem viděl a máš super představu kde co je..
  12. Kpetr

    Zavazadlový prostor

    Ahoj, hned za patymi dvermi je snizena hrana, tam je cca 110cm, o 10cm dal je uz vyska cca 120cm. V miste druhe rady sedadel, pri jejich sklopeni se podlaha zvysuje, takze bys tam nameril svetlost o trochu min...
  13. Kpetr

    Články a videa Rifter

    https://www.novinky.cz/auto/clanek/elektricky-peugeot-rifter-a-citroen-berlingo-maji-ceny-pro-cesky-trh-40375343
  14. Kpetr

    Články a videa Rifter

    Bude i elektrický, dá se to nakonfigurovat... Akorát ta cena a využitelnost...
  15. Kpetr

    Dodací lhůta Rifter

    Já myslím, že kapitalismus funguje, bohužel tu máme i silné prvky plánovaného hospodářství. 1) přišel Covid, hysterické vlády zavřely fabriky a znemožnily pohyb lidí 2) rozjela se online forma výuky a práce - nedostatek počítačů a jiných komponentů a čipů. 3) firmy vyrábějící čipy primárně začaly dodávat výrobky IT protože to jelo narozdíl od automobilek, nedostatek čipů zvětšoval narušený dodavatelsko-odběratelský řetězec. 4) autům nadupaným elektronikou z části kvůli nesmyslným legislativním požadavkům začaly chybět díly už tak nedostatkové 5) auta zdražila, což je výsledkem obtížné výroby, legislativních a ekologický požadavků a šílené inflace 6) z auta se i přes úžasné ceny stáva nedostatkové zboží já myslím, že kapitalismu dělá, co může, ale komunisti ve světě (evropě) se docela činěj
×
×
  • Vytvořit...