Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat, venkovní zrcátka se mi při zamknutí auta nesklopí a nemůžu přijít jak to nastavit. Spínačem ve dveřích je sklopím a vyklopím. Výbava Allure. Jak jste na tom, funguje vám to, nebo to auto neumí. Na P 807 jsem to měl.

Odesláno
V 27. 8. 2019 at 21:31, mikicek napsal:

V nastavení vozidla nájdi "prevencia sklápania zrkadiel" a prepni ON-OFF.

Ahoj, to by mě zajímalo, kdy jsi to našel...

image.png.c3372180525e3e38a2df18c733b5e850.png

image.png

Odesláno (upraveno)

No, ešte aby sme hovorili o tom istom aute - 5008 SUV Allure.

Nastavenie vozidla

-    parkovanie 

-   prevencia sklopenia   zrkadla

-    OFF - ON.

(Sorry za kvalitu, ftotil som mobilm teraz večer.)

IMG_20190830_214707 (Kopírovat).jpg

Upraveno uživatelem mikicek
Odesláno

Podle mě to bude záležet na výbavě nebo verzi softwaru. 

Co se týče sklápění zrcátek v zimě vůbec žádný strach bych o to neměl. Na mojí 807 to funguje úplně bez problémů.  Co dělám pokud třeba sněží nebo prší když parkuju tak zrcátka sklopím ručně přepínačem aby se neotvírali při odemčení  kdyby náhodou zamrzli a když pak přijdu k autu a jsou zrcátka zamrzlá tak odemknu nastartuju a po oškrábnutí oken v rámci toho co povolí mechanizmus zrcátek s nima škubnu aby případné zmrazky v tom mechanizmu praskly a pak je otevřu přepínačem pokud na tohle zapomenu tak se nic neděje servo které je otvírá pokud cítí odpor který nedokáže překonat tak se vypne a zrcátko neotevře je to nepříjemné ale dá se jet i se zavřeným zrcátkem. 

Odesláno (upraveno)

ano odpaja to elektronika ako pise Vena

ak to uciti velky odpor spetak sa odpoji od elektriny 

v zime takisto ziadny problem nebol aj ked bol na nich lad 

mam to len dorabane ale spetaky su original na 406-ke 

jediny problem by mohol nastat ak sa ho niekto pokusil nasilu rucne  zaklopit 

tak to tam uz moze nieco povolit 

pokial sa to nezaklapa a neodklapa pri zamknuti a odomknuti a zalezi to od stupna vybavy ci to pojde alebo nepojde 

staci dokupit  krabicku z ciny (aliexpres)za 7 euro  napojit a bude to fungovat 

takto to mam dorobene (facha na 1-dnicku)

vola sa to Folding  Mirror ,je mala  a v poho sa schova za tapacirom  dveri 

https://www.aliexpress.com/item/32841288139.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.30455b35gGwnWH&algo_pvid=84bb699f-6cd8-4728-9923-79505cd6f702&algo_expid=84bb699f-6cd8-4728-9923-79505cd6f702-2&btsid=3f1c465d-e487-42bf-afbb-5f86c575d5f6&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5,searchweb201603_53

Upraveno uživatelem krtek 2
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem to byl zjišťovat u nás v Peugeotu. Nejdřív ale prodejce nevěděl, obešli jsme tři 5008 a jenom jedna to v menu měla. Pak mi volal že to zjistil. Údajně vozy s bez klíčovým přístupem nemají možnost v menu vypnout sklápění zrcátek po zamčení. Vozy s klasickým klíčkem tuto volbu v menu mají, viz. fotka nahoře. Prý v menu není místo pro víc jak čtyři ikony a bez klíčový přístup jednu zabírá, není tam vůbec položka parkování. S klíčem tam tu položku mají. Může to tady někdo s tímto vozem potvrdit nebo vyvrátit? Nejlépe fotem displeje? Děkuji...

Odesláno

@Mayki

Sklápění zrcátek - nikoliv naklápění při couvání, záleží na výbavě, je to za přípatek v tzv. balíčku s jinou výbavou. Já mám keyless a vypnout to jde. Jestli si vzpomenu tak to zítra vyfotím.

Odesláno (upraveno)

Tak kdybys to nafotil bylo by to fajn. Nechápu tedy proč to prodejce neví. Chtěl jsem právě vědět v jakém balíčku s jakou výbavou to je. A samozřejmě se bavím o možnosti vypnout v menu automatické sklápění zrcátek po zamčení, hlavně v zimě.

A kdyby sis vzpomněl v jakém balíčku to máš ty tak by to byla paráda...

Upraveno uživatelem Mayki
Odesláno

Děkuji moc za fotky, ale jestli bych tě mohl ještě poprosit o fotku menu před tím, než rozklikneš PARKOVÁNÍ, tam bude vidět ten rozdíl výbavy. A ještě jednou děkuji moc, vím že si dost vymýšlím... 😋

Odesláno (upraveno)

@Mayki

OK, jen si vzpomenout, že to mám vyfotit... Jinak měl jsem automaticky u stupně výbavy Allure. Teď jsem se díval a ve výbavě Allure je to také - elektricky sklopná zrcátka. Ale je pravda, že občas importér něco z výbavy vyškrtne např. teď nejsou u Allure sklopné stolky a roletky a musí si je zákazník koupit zvlášť v balíčku. Ve výsledku tedy udělá slevu na autě, ale zároveň ho oholí... tj. nechci slevu zadarmo. 

Podle toho musí mít el. sklopná zrcátka každá 5008 ve výbavě Allure a GT bez ohledu na keyless.

Snímek obrazovky 2019-11-05 v 20.23.47.png

Upraveno uživatelem pap13

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...