Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206 MUX - Neoriginální dálkový klíč z Aliexpressu

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ale no tak. Ten odkaz co jsi tu měl stejný popisek. Důležité je to číslo 73373067c. To mám i na originálu. Konzultoval jsem to s tím elektromechanikem. Porovnal oboje a na tom z Ali je jen ten čip. Doufám, že zjistí proč to nejde. Popisky v Ali nemůžeš brát zas tak dogmaticky. 

Screenshot_2024-12-16-19-39-25-367_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg

Upraveno uživatelem Rick1969
Odesláno

Četl jsi můj původní příspěvek celej? ja těch klíčů vyzkoušel asi 10 než jsem našel, který opravdu funguje ;) a pokud si dobře všimneš, tak na destičce odemě je napsáno 206...

TO co jsi poslal prostě nebude fungovat... objednal jsi špatný... oni vypadají stejně, ale nefungují stejně.. např na C3 existuje 12 variant kodování, ale tam narozdíl od 206 jdou měnit v nastavení BSI.. 

Ja jich za ty roky co jsem udělal návod nakodoval možná 15-20 a nikdy nebyl problém... ale ten samý naopak nešel do C3 nebo 307... 

Odesláno (upraveno)

Jsem rád že máš snahu, ale já klikl na odkaz Aliexpress od tebe. Zkontroloval popis. Čísla na destičkách stejná. Rozdíl jen že já tam nemám čip a oni ho tam mají. Vybral jsem tam verze 206. Oni to tam ve volbě uvádějí jako barvu. Když jsem teď Ali expres kontroloval, tak v došlém odkazu to je malinko popis jinak, ale čísla i fyzicky stejné. Uvidím ve středu co mi ten odborník řekne. Tenhle tomu rozumí. 

A když to nepůjde. Najdeš ty odkaz. Znovu to koupím. Pak ti ho pošlu a ty mi to uděláš. Co ty na to? 

Odesláno (upraveno)

Prosím tě, odkud jsi? Já sice myslel, že klidně risknu a pošlu ti aby jsi to zkusil u sebe, zda to jde s tím novým co bych koupil z tvého odkazu, ale pokud nejsi tak daleko zkusil bych přijet. Ono už je to spíš moje tvrdohlavost dotáhnout to takto do konce, než kupovat nový klíč ke starému krámu. 😂

Napiš mi tel do zprávy a zavolám ať nás tu nejebou za hodně komunikace. Nebo napiš na WhatsApp 776699003

Doufám, že se na mne nevykašleš a dokážeš, že to opravdu z Aliexpressu půjde. Bylo by to fajn dokázat, že Čína není vždy aušus.

Odesláno
V 16. 12. 2024 at 19:50, ChouLu napsal:

Nemám problém ti ho nakodovat, ale je nutné ho kodovat v autě ;) nijak jinak ho do auta nedostaneš 

Sakra chlape, ty jsi se nějak odmlčel. Hele i když to nepůjde, já tě neviním. Objednal jsem další DO z Aliexpressu. Takže to nevzdám.

Odesláno

No škoda, že už nekomunikuješ. Verdikt jsem dnes dostal. To DO nefunguje, tak jsem obratem objednal další. Tentokrát dle obrázku má i nápis 206. Tak znova to zkusím až dojde. Třeba se ozveš a něco vymyslíme. 

Odesláno

@Rick1969 To že Ti někdo během pár minut nebo hodin neodpoví neznamená, že se na to vykašlal. Jsme diskuzní fórum ne online poradna :mrk

Chápal bych to u 18ti letého borce, že neudrží pozornost, ale my co pamatujeme dopisy a korespondenční lístky snad chvíli vydržíme, než  se dotyčný ozve... :papa

Odesláno

@Rick1969 - já ti nevím - když už nereaguješ na můj příspěvek, tak aspoň dodržuj pravidla.

Když už něco napíšeš a potřebuješ to opravit, tak použij tlačítko "Upravit" - rozhodně necituj přímo předchozí příspěvek (už vůbec ne svůj) :roll

Máme tu sekci Pokusy a tam si můžeš vyzkoušet co a jak s fórem dělat.

Doporučuji přečíst si pravidla fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ a řídit se jimi.

S pozdravem moderátor

Odesláno (upraveno)

Já si nemůžu zvyknout na prapodivný styl tohoto fóra. Není tam komu odpovídám, je to nepřehledný a nechápu v čem je problém, když někoho cituji? Já měl kdysi fórum u hry kterou jsem poskytoval a tvořil a bylo to prostě přehledné. A zasahoval jsem jako owner a hlavní admin, když se lidi hádali. Rozhodně jsem netepal pořád někoho za styl psaní. Kde mi jen o jediný a to o to dálkové. Tak jsem se sem připojil. Rozhodně ne abych se tu na fóru hádal o tom jak psát. Několikrát jsem nabízel komunikaci WhatsApp nebo telefonem tomu šikovnýmu týpkovi co tu psal ten členek o klíči. Škoda, že už nereaguje. 

Jo a nikde nevidím odpovědět konkrétní osobě, nebo smazat svůj příspěvek. Proto vznikla ta citace mého vlastního obrázku.

Také jsem i psal zprávu dvakrát a nereagoval. Prostě b se mi líbilo mít DO a sháním tu rady. Proudit jsem sem rozhodně nepřišel. A objednávka další z Ali mi nešel odkaz na telefonu, tak jsem ho dodal až doma na počítači a už jsem citoval. Pokud je to takový prohřešek, pak budu brzy zablokovaný. 😂

19.12. Mluvil jsem dnes s tím Elektroautomechanikem a znova zopakoval, že je divné, že čip nevidí vůbec. I kdyby byl z jiného typu, jiné modulace i frekvence, tak ten jeho přístoj by ho viděl. Ale je to úplně mrtvé. Řekl na to, že bu Číny je to časté. Takže mám objednán nový a až dorazí dám vědět jak jsem dopadl.

Dostal jsem pojeb.
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak to uzavřu. Klíč nešel z aliexpresu. Prostě prý už dělají jen nějaké novější čipy co nejdou. Celkem jsem koupil 3 a ani jeden nešel. Nakonec mi pán zprovoznil ze starých zbytků DO za 1000,- a už mi to jde. 

Odesláno (upraveno)
Odesláno

Teď se trápím výměnou páčky blinkrů - koupil jsem novou vyměnil a když jsou zapojil baterii svítí mi dálkové a nejdou vypnout. 3x rozebral a zkusil vrátit starou páčku a pořád svítí dálkové bez zapnutí. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...