VojtouNerCZ Odesláno 17. červenec 2023 Autor Odesláno 17. červenec 2023 (upraveno) Taky jsem to tak čekal, ale servis řekl, že to budu muset zaplatit a poslat na proplacení, že s nima nemají smlouvu (a jelikož avus je jen zástupce, nemá smlouvu s žádným servisem, proto mi taky dali na výběr, ať si jedu kam chci). Ještě jim zavolám, kolik času mám na opravu, jestli budu čekat na zrcátko a okno měsíc, jak to zatím vypadá, aby neměli řeči. Tak jsem se dovolal, i kdyby to bylo za rok, tak mi to na základě opravy proplatí, plnou částku (jelikož cena opravy nepřesahuje poměrnou cenu vozidla) Upraveno 17. červenec 2023 uživatelem VojtouNerCZ BubakGS, inoxing, OK406 a 2 další ohodnotil 5
VojtouNerCZ Odesláno 19. červenec 2023 Autor Odesláno 19. červenec 2023 Dorazila náhrada za opět drnčící střední tlumič.
Hafity Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 A ta náhrada bude drnčet líp Kus lešenářský trubky by určitě nedrnčel vůbec
VojtouNerCZ Odesláno 20. červenec 2023 Autor Odesláno 20. červenec 2023 Idea je taková, že se zbavím nepříjemného rachotu, který dělá urvaná přepážka, a holá trubka by zas dělala moc bugr. Tohle by mělo (snad) vyrušit nepříjemné zvuky, zároveň nebude drnčet ten plech a mohlo by to trochu přidat na zvuku. Uvidím. Maximálně to půjde do kopru a koupím zas nějaký středový tlumič.
Hafity Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 To je nějakej rezonátor? VojtouNerCZ ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 21. červenec 2023 Autor Odesláno 21. červenec 2023 Tak mě teď napálil ciklista. Sloupek, blatník, kapota pomlácená, odřená a promáčklá. Když se daří... On je naštěstí OK
Radek Hurvajz Odesláno 21. červenec 2023 Odesláno 21. červenec 2023 (upraveno) No tak to nezávidím. Povinný ručení na kola není, ale bejt by mělo! Aspoň že se o tvý auto nezabil, to by bylo horší. Upraveno 21. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz
VojtouNerCZ Odesláno 21. červenec 2023 Autor Odesláno 21. červenec 2023 (upraveno) Policie je na cestě, na obchodu tu má vietnamec kameru. Nějak se to vyřeší. Typek tvrdí moje chyba, já jeho, na záznamu je vidět, že jel v protisměru. Ani nechtěl volat benga. Nebejt to tak dorejpaný, nejspíš bych neřešil. Upraveno 21. červenec 2023 uživatelem VojtouNerCZ Radek Hurvajz, OK406, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4
VojtouNerCZ Odesláno 21. červenec 2023 Autor Odesláno 21. červenec 2023 Pán se stále hadal, policie podle videa uznala moji nevinu, on jel v protisměru. Akorát mi nemusí zaplatit škodu když nebude chtít kocourkov
Radek Hurvajz Odesláno 21. červenec 2023 Odesláno 21. červenec 2023 (upraveno) Jak nemusí, no to by mě teda vytočilo. On škodu způsobil tak musí zaplatit. To je teda fakt nějaký Kocourkov. Dali mu aspoň pokutu? Upraveno 21. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Medvěd ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 21. červenec 2023 Autor Odesláno 21. červenec 2023 (upraveno) 500. Pán celou dobu vysmátej a i po ukázce záznamu se hádal s policií. Ho usadili, ať hledá chybu v sobě a ne ve mně. Já mám urvaný držák světla, ostřik světla, blatník a kapota půjde rozleštit. Světlo mám. Co mě krká je tohle. Fotka to moc neukazuje, je tam celkem díra a celý je ten sloupek dole hnutý jak tam zapích paroh z řídítek. Vysvětlili mi, jak postupovat, sle defacto pokud on řekne že mi to nezaplatí, mám prý smolík Upraveno 21. červenec 2023 uživatelem VojtouNerCZ
Radek Hurvajz Odesláno 21. červenec 2023 Odesláno 21. červenec 2023 (upraveno) Tak pokud by šlo o vysokou částku tak asi soud , ale má to v tomhle případě smysl? Kua, ty máš v poslední době ale štěstí Upraveno 21. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz
VojtouNerCZ Odesláno 21. červenec 2023 Autor Odesláno 21. červenec 2023 (upraveno) Je to starý auto, to beru. Ale nenechám se. Nasolil jsem do toho tolik peněz a času, že me to dost *neumím psát slušně*. Jak jsem psal, světlo a ostřik mám, neřeším. Tamto se rozleští. Díra a hluboký rejpance až na kov mě štvou. I kdyby ten sloupek vyšel jen na 3k,z mý kapsy to nepůjde. Hlavně ta jeho arogance, kdy se mi celou dobu chechtal, že je to moje chyba a co jako vyřeší policie. A já nemám rád obouchaný auto rád. Upraveno 21. červenec 2023 uživatelem VojtouNerCZ Medvěd ohodnotil 1
sitler Odesláno 21. červenec 2023 Odesláno 21. červenec 2023 Na ferovku k soudu na nahradu veskerych nutnych vydaju. Nema sanci. Klasickej cyklozmrd. OK406, David 106s16, VojtouNerCZ a 1 další ohodnotil 4
Radek Hurvajz Odesláno 21. červenec 2023 Odesláno 21. červenec 2023 Před hodinou, VojtouNerCZ napsal: A já nemám rád obouchaný auto rád. To jsme dva, ja vědět kterej šmejd těma dveřma tak švihnul tak to asi řeším, takhle si na tu šlehu mužu akorát tak zvykat. VojtouNerCZ ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 21. červenec 2023 Autor Odesláno 21. červenec 2023 (upraveno) Já mu řekl, že jedu v týdnu do servisu kvůli tomu zrcátku (když stihne dorazit sklo) a že mi to tam nacení, cenu mu pošlu. On, že ti to prej nechá nacenit i jinde (což je mi ve výsledku buřt, já žádný svůj servis nemám, 99% věcí si dělám sám. Nemám problém to hodit někam, kam jezdí on. Je mi to jedno. Ale zvykat si nechci Paní, co se ještě do mě pustila, a co stála hodně blbě v křižovatce radši odjela, když jsem si ji vyfotil, že ať počká na policajty, že je bude jistě zajímat, kde stojí. Citrouš by tam už neměl bejt, teoreticky ani dodávka nedrží 2 metry. Bacil jsem ho, jak zhruba našlápl ten pán, cyklista se snažil policii přesvědčit, že jsem ho sejmul metr od citroena. Ještě, že byl záznam, jinak vím, jak by to dopadlo... Upraveno 21. červenec 2023 uživatelem VojtouNerCZ
radim.1008 Odesláno 21. červenec 2023 Odesláno 21. červenec 2023 Máš v autě kameru? Ty máš teda pech poslední dobou... Hlavně vytrvat a něco z něho dostat.
VojtouNerCZ Odesláno 21. červenec 2023 Autor Odesláno 21. červenec 2023 Já ne. Ale vietnamec to má natočený, kouká mu kamera přímo na to místo. Ještě se s něma domluvím, že bych si to stáhl. BubakGS a OK406 ohodnotil 2
inoxing Odesláno 22. červenec 2023 Odesláno 22. červenec 2023 Záznam si určitě stáhni. Jen jestli není už přemazanej ze smyčky, obvykle je to nastavený na 24hod.
Recommended Posts