Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Oficiální sraz(y) Peugeot Club 2019

Recommended Posts

Odesláno
před 13 hodinami, Péťa napsal:

Několikrát jsem už navrhoval, ať se zruší. Stojí to klub fůru peněz a to je tak vše...

ja si to myslim taky, v celkove sume je to dost penez a pak se vymysli jako "kravinu" za par korun pro jednotlivce koupit.....

@Schreek nesouhlasim s tim, ze o nas ti fandove znacky nevedi. Dnes, v dobe internetu. Je to o tom, ze spousta mladych se dneska sejde ve stylu pumpa pokec, nebo v globusu a pak jdou na kafe, na jednom takovem jsem byl s fordem, a nikdy vic..... ale ty lidi to bavi :(

Odesláno

Ja nemluvím jen o mladých. Ale o opravdových fanoušcich značky. Za své působení v klubu jsem jich potkal spoustu a většina se o nás dozvěděla náhodou nikoliv nějak cíleně. Pro někoho je internet samozřejmost pro jiné ne. Polovina lidí na slavném facebooku žije tam a ani netuší že tu nějaké fórum máme.... 

Odesláno

Ahoj, musím se přidat k názoru, že spoustu lidí o klubu ani neví. Tak to bylo i se mnou. Zjistil jsem to až nedávno když jsem lovil na netu nějaké info o autech. Je mi 39 a za dobu co jezdím mám už pátého Lva v garáži. Jednou se mi tam nacpal citrón ale Peugeot je srdcovka. Tak mě docela mrzí že jsem o clubu nevěděl.Samozřejmě je na to odpověď “ málo si hledal”. Tak teď když jsem koupil členství tak by mě mrzelo ještě víc kdyby jste to zrušili.  

Odesláno

ja nevim, kdyz dam peugeot nestartuje, peugeot kram, tak mi to furt vylejza mezi prvnima..... takze o tom ze nekdo nevi, ze existujem v dnesnim svete techniky.......

Bez názvu.jpg

Odesláno
před 51 minutami, Scratch napsal:

ja nevim, kdyz dam peugeot nestartuje, peugeot kram, tak mi to furt vylejza mezi prvnima..... takze o tom ze nekdo nevi, ze existujem v dnesnim svete techniky.......

:DTak takový slovní spojení jsem ještě do vyhledávače nezadával:bojim. Ale neříkám že to ze mne nevyšlo:roll kolikrát to bylo i horší:bacha to se tu nedá citovat :grr, a pak když se vždy problém vyřešil byl to zase Pažoutek :D:super

Odesláno

Já už vlastně nejsem ani moc fanda Peugeotu... Jen fanda Peugeot - Club :roker

Odesláno

Před mnoha lety jsme také řešili, jak dát vědět o klubu. Byl takový nápad, že budeme za stěrače dávat kartičky, jednu mám schovanou. Design je pochopitelně poplatný době, odlesky na fotografii jsou dány tím, že ji mám zalaminovanou na památku :D

2019-03-07 13.20.39.jpg

A můžete hádat, jak to dopadlo... :(

Odesláno (upraveno)

Šacoval bych to že výroba kartiček a distribuce k zasunovačům za stěrač se nezaplatila " ziskem " nových členů. 

Pravda je že lidi jsou dnes strašně vych...ý a když zjistí že je někde něco zadarmo tak z toho dojí co se dá a v okamžiku kdy už se dojit nedá nic tak tu podojenou instituci začnou pomlouvat. Tady sice funguje jakási ochrana před anonymním podojením. Ale stačí se zaregistrovat a registrovaný se dostane téměř ke všem drahocenným informacím které zdejší osazenstvo sbíralo dlouhá léta a myslím že můžu napsat že i než ty informace ten který z místních pustí tak se snaží je alespoň na sobě/svém voze ověřit aby nepustil do světa kravinu.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Tak budou psát lidi dotazy jinam :D To procento "vyhledáváčů" odpovědí zase tak velké není. Pak budou Modi bombardováni hlášeními, aby odstranili, nebo přesunuli dotazy do jiné sekce :nevim  Už teď je občas období, kdy se lidi ptají na všechno ve FAPu a potom by to bylo vše v Pokecu apod :myslim 

Odesláno

To by asi pomohlo jen částečně. I když je pravdou že ten " největší poklad " zdejších informací je právě v těch dvou sekcích. Ale na druhou stranu vezmi to pohledem do svého okolí do svých vrstevníků kolik z nich je takových že se " hrabou " ve svém autě sami a že kvůli tomu loví užitečné informace aby věděli co jak opravit vylepšit atd. Dnešní doba je o konzumentech všeho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...