Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Vcera mi prisli jak zarovky tak i veci na servis. Vymenil jsem olej(313 400km).

Vsechny filtry a dneska se budou menit zadni loziska. A specialne pro @StibTo pridavam fotku :D

6CF2D927-0AFC-4AF1-814A-CED439FB287E.jpeg

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

Už to vidím - ty přední lampy jsou nějaký votuzeny, co to je? Striklej vnitřek do černa? 

Odesláno
před 10 hodinami, brixtr napsal:

Nn lampy jsou tak jak byli ale strace :D

Prosím o překlad do češtiny. Jen jsem podotknul že se mi to z fotky zdá (už zdálo předtím) že to svítí nějak málo a teď koukám, že jsou světlomety nejspíš zatmavene nějakým kutilem... 

Odesláno (upraveno)

výměna žárovek se nekoná.

Musím koupit keramické patice a vyměnit je za tenhle paskvil. jen si nejsem jistý zda musím na vyndání světla sundat nárazník.. no uvidíme až se trochu oteplí 

49414060_326790154588953_1289411854421983232_n.jpg

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

Vždy keď nedoliehajú flat stierače, tak si ich jemne vytvarujem alebo prípadne vyberiem ramená stieračov, očistím, namontujem ich späť a bez problémov. Ramienkové by som nechcel (okrem nejakého veterána), ale to je vec vkusu. 

Odesláno
před 8 minutami, misho.1709 napsal:

Vždy keď nedoliehajú flat stierače, tak si ich jemne vytvarujem alebo prípadne vyberiem ramená stieračov, očistím, namontujem ich späť a bez problémov. Ramienkové by som nechcel (okrem nejakého veterána), ale to je vec vkusu. 

dokonce jsem i přihnul ramena.. ale prostě to nebylo ono.. a radši než si lámat teď v tomhle počasí hlavu, proč to nestírá, jsem koupil od valea ramínkové a je klid

před 4 minutami, Péťa napsal:

A co si myslíš, že je 406 coupe? Veterán 👍

no dovol :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...