mvp.ii Odesláno 11. prosinec 2018 Odesláno 11. prosinec 2018 Zdravím vás všechny, mám jen menši technicky dotaz, zkoušel někdo dolét do pal.nádřže naftu z kanystru přes nálevku....? Nám se to nepovedlo je tam nějaká /klapka/ ,nejde s tím hnout ani šrubovákem. bez použití násilí....Jak se to teda řeší, když by někomu došlo palivo... Citovat
pesastor Odesláno 11. prosinec 2018 Odesláno 11. prosinec 2018 Kazdy kanystr [pokud to neni 30-ti lety plechac] ma nalevaci vlnovec s dostatecne dlouhou pevnou casti ktera je urcena prave k prekonani te klapky. Zasunes co nejhloubeji a nalevaz bez problemu! Citovat
mvp.ii Odesláno 11. prosinec 2018 Autor Odesláno 11. prosinec 2018 (upraveno) mám tuhle nálevku a sni to překonat nejde...zkusím tedy sehnat jinou nalevku... Upraveno 11. prosinec 2018 uživatelem MJSytic Používej prosím funkci EDIT Citovat
MJSytic Odesláno 11. prosinec 2018 Odesláno 11. prosinec 2018 Když nalévám z kanystru, tak nic nepřekovávám. Kolem pojistky to normálně teče do nádrže. Přesně tak, jak je to uvedené v návodu loque ohodnotil 1 Citovat
Multiplex406 Odesláno 12. prosinec 2018 Odesláno 12. prosinec 2018 Já jsem si pro tento případ, i pro případ že v zahraničí se průměr tankovací pistole může lišit, změřil na pumpě průměr pistole a vyrobil jsem si cca 10cm dlouhou slabostěnou trubku, která se zasune a odjistí klapku a už se v klidu nalévá třeba i pomocí trychtýře z plech. kanystru. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. prosinec 2018 Odesláno 12. prosinec 2018 (upraveno) V 11. 12. 2018 at 21:38, pesastor napsal: Kazdy kanystr [pokud to neni 30-ti lety plechac] ma nalevaci vlnovec s dostatecne dlouhou pevnou casti ktera je urcena prave k prekonani te klapky. Zasunes co nejhloubeji a nalevaz bez problemu! jenom dodám, že ten nalévací vlnovec má tu část, která se strká do nádrže do konusu--stalo se mi, že vlnovec nešel strčit do nalévacího hrdla nádrže, protože měl na začátku menší průměr a tím pádem neodjistil tu klapku v hrdle, stačí se na to podívat a budete hned vědět co a jak --staší uřezat z konusu cca 3 cm, tím se průměr o cosi zvětší a klapku to pak odjistí... Upraveno 18. prosinec 2018 uživatelem brixtr Odstraněné obrázky z citace :) valenta.ivan ohodnotil 1 Citovat
sm0lda Odesláno 18. prosinec 2018 Odesláno 18. prosinec 2018 pouzivam klasickou sedovou plastovou trubu pro rozvody vody, s tou lze pojistku samozrejme nedestruktivne prorazit a nalivam trychtyrem, ale je to opruz Citovat
ozzy56 Odesláno 18. prosinec 2018 Odesláno 18. prosinec 2018 prostě ten průměr konce trychtýře musí být shodný s průměrem tankovací pistole na pumpě, aby odjistil pojistku v nalévacím hrdle nárdže a pak jde bez problémů tankovat z kanystru Citovat
Milan+ Odesláno 18. prosinec 2018 Odesláno 18. prosinec 2018 V dnešní době hustých čerpacích stanic přelévat palivo. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. prosinec 2018 Odesláno 18. prosinec 2018 no podívej, když máš naftu za 20, tak to smysl má pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pesastor Odesláno 18. prosinec 2018 Odesláno 18. prosinec 2018 @ozzy56 za dvacku i s tim plechovym kanystrem jeste ze sovetskajch zasob??? Citovat
Milan+ Odesláno 18. prosinec 2018 Odesláno 18. prosinec 2018 před 4 hodinami, ozzy56 napsal: no podívej, když máš naftu za 20, tak to smysl má Lepší si nechat vrátit deepeehaa a máš stále čisté ruce bez práce. Tyhle přelévané zdroje můžou akorát tak přinést problémy. Protože nikdo kloudně neřekne odkud to pochází a čím to je řízlý. Citovat
pavelu96 Odesláno 18. prosinec 2018 Odesláno 18. prosinec 2018 Tak asi musíš vědět, od koho to kupuješ. Když to bereš od cigoše u Tesca, tak z toho jde strach, ale když to je od někoho třeba z rodiny o kom víš čím se živí, tak je asi jasno... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. prosinec 2018 Odesláno 18. prosinec 2018 mno, nechci se tady rozepisovat , ale asi tak jak píše kolega nade mnou..., prostě i s vratkou DPH může být nafta furt moc drahá pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Noves Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 (upraveno) Ahoj, k překonání pojistky používám lahvičku na adetivum viz foto, u které uriznu dno a pridelam k plastové hubice kanystru. Upraveno 5. leden 2019 uživatelem Noves Citovat
pesastor Odesláno 6. leden 2019 Odesláno 6. leden 2019 (upraveno) @Noves Nechapu PROC resit nejruznejsi ku*vitka, kdyz kanystr s nalevacim hrdlem pro benzin i diesel je za stovku! Upraveno 6. leden 2019 uživatelem pesastor Péťa a Laďa ohodnotil 2 Citovat
Noves Odesláno 6. leden 2019 Odesláno 6. leden 2019 @pesastor To by to nalevaci hrdlo muselo umět překonat pojistku,což mě se nepovedlo. Taky ať si to dělá kdo chce jak, dávám do placu alternativu ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.