Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Radku klííídek, mě to taky nabíhá pomaleji, ale ne tak pomalu jako Tobě.

A z 99% píšu z mobilu.

Já jsem si taky vystačil s tím co bylo předtím. :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno

Taky jsem tu přes celý den spíš na mobilu.., takže to neřeším..., ale na kompu třeba zrovna včera u Lucy a teď i doma fakt nemám problém... :) na běžný smajly používám zkratky : )    : D    : p   A přepisuje se mi to samo a nemusím to lovit ani v tabulce... 

Odesláno (upraveno)

Zkratky umim taky a napišou se ihned, ale napamatuju si je všecky, to načítání je prostě hnus humus

Udělal jsem obnovu Firefoxu, prohližeč se mirně zrychlil, ale problem načitání smajlů zustal. :(

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

No tak mi teda řekni kde mam zakopanou fenu :( taky Firefox Quantum 63.0.1 (64 bitů) ted čistej

Má Martina ještě ten X202E?? Pokud ano mužeš to zkusit na něm?

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Netuším. Nakešovaný jsem to neměl, bylo to dnes poprvé, co jsem na tu ikonu kliknul. Ale mohlo by to v mém případě být tou čistou instalací woken (i když tam mám zpět všechny svý potřebný programy). U @Pe.Tra mi to taky nepřijde zrovna rychlý.

NTB.JPG

EDIT: Zkouším Martiny Asus a je to taky pomalý :( Asi to bude náročné na stroj.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Slibuju že jakmile to půjde (předpokládám s nějakou aktualizací protože hlasy pro to obecně jsou) tak to množství smajlíků výrazně zredukuji, ale zatím bych to nechal, zejména kvůli psaní z mobilu, kde to usnadnuje práci... 

Odesláno
před 13 hodinami, Schreek napsal:

zejména kvůli psaní z mobilu, kde to usnadnuje práci... 

Tak právě na mobilu mi to pije krev ze všeho nejvíc, protože se to načítá 100let a roluju jako ... :roll 

Odesláno
před 1 hodinou, MJSytic napsal:

Tak právě na mobilu mi to pije krev ze všeho nejvíc, protože se to načítá 100let a roluju jako ... :roll 

ale to nemas otevirat v prohlizeci ale v klavesnici androidu. tvl a tohle se zivi jako IT  🙄😂😂😂

Odesláno
před 4 hodinami, Pe.Tr napsal:

ale to nemas otevirat v prohlizeci ale v klavesnici androidu.

U Windows? :o Aha, dík za radu IT guru :aut 

Jinak používat smaily z klávesnice telefonu samozřejmě můžu, ale nechci a nebudu, protože jsou hnusný. Resp. na founu jsou hezký, ale na fóru už ne.

Starý jsou prostě naše klubácký a připomínají mi staré dobré časy :super 

P.S. A už jsem to psal, nevím proč se něco zapnulo napopud jednoho člena (který navíc nemá ani peugeota :P), aniž by to posvětilo vedení ;) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...