Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak v pátek 14.12. Výroční schůze v hasičce a v sobotu večírek PC. To bude krásné víkend.. Takže @kloupec406 na nějakou časovku Brno-Praha to moc nevidím.. 😉 Takže pojedeme slušně.. 😁

Odesláno

No moc přihlášených lidí teda není.. :( Takže to bude spíš taková komornější akce... Pro kolik lidí je počítané raut? Já jen jestli pro 50 tak v 25ti lidech to budeme jest týden... 😋😍

Odesláno
před 2 hodinami, Klemoň napsal:

Taky jsem překvapený jak málo je lidí . . .   A to přitom přijedou kluci (a holky) až z Moravy :super   a lidi do 50 km nic ???  :fnuk

190km jako prd ;):papa

Odesláno

Nebojte se ničeho-nás přijede 5 nebudeme celý den jíst a všechno nacpeme do pupíčků. A pokud něco zbyde, tak máme přece PEUGEOTA s velkým kufrem a ten něco taky uveze. Navíc to máme celých 30km daleko tak se můžeme otočit.😀😁😊.

Odesláno

To mi chcete říct, že nás tam bude takhle málo? No ták lidi... Kde jste všichni? Koukejte dorazit! Bude to super, bude sranda... Hodně jídla, dárků a zábavy...To za to přece stojí 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...