Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Rád bych touto cestou poděkoval za Pe.Trovi + kolektivu za 51. sraz Peugeot Clubu 21. - 23. 9. 2018 - Hracholu

Vzhledem k předpovědi počasí  na sobotní den, se opět nesplnila a na obloze se ukázalo sluníčko. I když foukal slabší větřík, sraz se vydařil a mohu jen pjět ovace nad organizací i jednání členů. Přiznám se, že jsem jednou kufroval, ale úspěšně jsem ještě jednou posádkou černé 406 break dorazili na letiště u Lhoty u Plzně, kde se konali různé akce. Toto byl můj druhý sraz P-C, kterého jsem se zúčasnil. Rád jsem poznal osobně některé členy P-C, které znám pouze z fóra, ať to je StibTo (za foto při mojí jízdě na motokáře +na jeho + Pe.Trovo popud jsem uskutečnil jízdu s motokárou), Pepino, Shreek, Radek Hurvajz a další ( prosím, aby se další členové na mě nezlobili, že jsem je nejmenoval). Zvlášť děkuji trojci členů Klemoň, Koudak, žabi a jejich drahé polovičky, kdy jsme společně uskutečnili výlet na zříceninu Radyně + dalších návštěvy. Byl jsem mile překvapen. Fotky dodám později. Nová 508 je nádherná. Místo v garáži by na ní bylo:D. Domu jsem dojel v pohodě, až na to bouchání v zadu, co se s ním trápím (od zadního pravého kola. Vše nové=tlumič+horní uložení, stab.tyčky, silentblok).Je to záhada. Jinak bych si jel ve své 406 jako na obláčku, nebýt bouchání.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Také bych chtěl poděkovat Pe.Trovi za povedenou akci ;) Sice jsem dorazil po dlouhé době a jen na chvilku, tak jsem si sraz užil :) 

Tak zase někdy příště :papa 

PS: Až bude zase někdo tvrdit, že to má na sraz daleko ;) 

image.png

Odesláno

Také bych rád poděkoval za sraz, sice jsem tentokrát dorazil sám, ale užil jsem si to i tak. Škoda že byl zavřený vstup na tu hráz :) Počasí vyšlo super (na hlavní den, tj sobotu)! 

Guest Švejk 13
Odesláno

Ahojte všicí.

Byl to můj 1. sraz a byl jsem velmi mile překvapen. Chtěl bych poděkovat všem přítomným, jména se budu ještě dloooouho učit :mad:, že mi připravili skvělý zážitek ze srazu.

Organizačně to vyšlo DOKONALE, za což smekám klobouk. A tím myslím i skvěle objednané počasí :super:super:super.

Určitě bych rád dorazil i na další a další srazy. A když to půjde, tak vemu i svoje dvojky ( dvojčata, kluci, 9 let )

Odesláno

Také bych chtěla moc poděkovat. Užila jsem si to. Motokáry super, ale radši bych se vyblbla s 308 GTi na okruhu, to by my šlo líp, takže příště sraz navrhuji v Mostě :D 

Už se těším na Vánoční večírek :papa

Odesláno

Tak už jsem taky doma :super

Velké díky hlavnímu pořadateli @Pe.Trovi i jeho pomocníkům za organizaci srazu :super

Nevím jak to ten @Pe.Tr dělá, ale počasí mu opět vyšlo :super

Motokáry, sprint, jízda zručnosti, ubytování,strava.. vše na jedničku s hvězdičkou :super

Rád jsem zase viděl staré známé a poznal nové členy klubu :potlesk

Naviděnou na příštím sraze :papa

Odesláno

Taky bych chtěl poděkovat @Pe.Trovi a a spol za perfektně připravený sraz. 

Konečně si můžu přiřadit obličeje k nickům :D

Všechny čtyři holky i já jsme byli mile překvapeni jak to na srazu probíhá.

Bohužel nebylo moc času se s někým více seznámit, ale příště se třeba zadaří :super

Díky za povedený víkend 

Odesláno

Přátelé  ,   můžeme říct, že nejdelší sraz klubu je za námi . ( začal v létě a skončil na podzim :D:D:D

Za mně maximální spokojenost , díky komornosti srazu a neskutečně veliké pomoci klubového srazového koordinátora @Weri 605 , která mne v pátek zastoupila neb v práci mne v pátek prostě potřebovali  strašně moc , kdy nejen prováděla registrace přijíždějících a tak v její režii probíhala i výzdoba kempu a příjezdových cest. Opravdu moc ji za to děkuji !!! V podstatě se dá říct, že to bylo pro ni takové zasvěcení do pozice srazového koordinátora v praxi  a teď už ví co a jak , (jo , sem ji to naučil za tebe @radim.1008 :P:D ) . Ať dokončím původní myšlenku úvodu . I jako organizátor srazu jsem si sraz fakt užil, pokecal jsem s mnohými , zajezdil motokáry i sprinty a na večerní tombole , no vlastně tam už jsem chybět ani nemohl :D

Jinak průběh srazu hodnotím velmi kladně , počasí na datum jaký byl , vyšlo krásně , ubytování si myslím, že bylo taky v pohodě, problém u @pavelu96 v úvodu srazu byl vyřešen @Weri 605 promtně a se spokojeností na obou stranách . Restaurace resp. obsluha  jako vždy byla překvapená z toho, že tam má víc lidí najednou , ale krom menšího zaškobrtnutí v so večer ad asi tři porce večeře , si myslím nebyl ten problém nějak závratný . Majiteli restaurace sem poděkoval za skvělou spolupráci a jen doporučil ať sou holky příště víc usměvavější . Holt v práci se musí makat :D

Dále moc děkuji @Verysek a @MJSytic za ukázku new 508 a dárečky pro děti od Peugeot ČR.

Děkuji také celému novému vedení klubu, že nejen že dorazili, ale že se i aktivně zapojili do průběhu srazu (eshop a spolupráce nejen na letišti) . děkuji také za příspěvek do cen ;)

P.S. storna resp. vrácení peněz již probíhá a během zítřejšího dne by se částky měli objevit na účtu . Týká se členů @radim.1008 neb je lopata a pár dní před srazem se poslal na sádrovnu , @Veverka v den odjezdu si to rozmyslel a dceři na celé tělo namaloval fixem tečky  a @kupák za nevyužité minuty v motokáře neb dětičky zlobily v množství větším než velkém. :D

P.S. č2 info pro ty, kteří na D5 potkali @Ota v odstavném pruhu . Ota dojel v klidu domů, 505 se jen nechtělo jet s minimálním množství chladící kapaliny, po dolití a odvzdušnění pak vše ok. Věřím , že původcem problémů je Otova účast na sprintech , ale klobouk dolů před veteránem. Tím nemyslím OTU!!! :D 

malé doporučení za mne :

@OK406 buď respektuj nařízení organizátora srazu, že kolona začíná za novou 508, nebo už vyměň papírovou mapu za elektronickou ;)

@Pepito ne všechny soutěže musíš vyhrát ;)  neber to ve zlém, jen trošku zvolni , důležité je, se pobavit ;)

@SV 24 už víš, že když mne chceš poškádlit, 100x se ti to ode mne vrátí , viz pátek . Už to nedělej ;):D:D:D 

@ChouLu v kopci parkuj s kvaltem ;)

Toto byla již opravdu poslední akce, kterou jsem pro P-C pořádal , po deseti letech odcházím do klubového "důchodu" , což znamená , že již budu spíše pasivním členem  s občasnou návštěvou jak fóra tak i srazů ;) .

Děkuji všem!

Odesláno

Krásně napsáno. :super Jo kdyby na sádrovnu... Na operační stůl pro šrouby a posléze pro berle. Mrzí mě, že jsme nejeli. I dovolená byla domluvená. Konečně jsem chtěl poznat @pavelu96 a další. No k tomu nová 508... :roll Teď bych nejraději tak měsíc prospal. 

Jsem rád, že jste si to užili a že @Weri 605 obstála. :D

Tak snad na Vánočním o klackách. :papa

Odesláno (upraveno)

Take moc vsem dekujeme za super sraz, moc jsme si to uzili. Citime se trapne ze to vypada ze jsme prijeli, vse vyhrali a zase odjeli ale to opravdu nebyl nas cil :mad::myslim:D hlavni duvod byl ten ze jsem se chtel po nekolika letech zase potkat s tvarema ktere pomalu zapomneli kdo jsem a hlavne oboum mym holkam ukazat jak vypadaji Peugeot srazy (obe holky myslim manzelku a 406tku - neb obe meli premieru na srazu :mad::D)

Takze ze nas moc dekujeme a priste se objevime zas :papa:mrk

Upraveno uživatelem gronholmm
Odesláno (upraveno)

Zdar všem,

především @Pe.Tr ovi dík za organizaci. Restaurace resp. obsluha klasika, ale to se prostě nedá ovlivnit... JInak paráda.. Počasí jsi objednal bravurně. I ve sprintu jsi mě potěšil... :D

Jinak jsem rád, že jsem poznal nové kolegy a kolegyně a uviděl a pokecal i se spoustou stálic. Ačkoliv jsem se nedostal k úplně všem na delší pokec, protože prcek prostě plány trochu mění, jsem rád, že jsem všechny opět viděl...

A tím se dostávám i k obrovskému díku za hlídání v době motokár Danou od nicku @pavelu96 . Vyřiď prosím velké díky!

Joo, a ty ceny jsem fakt neměl domluvený, ale ty výhry @gronholmm a Máry (nevím teď přesně nick) bych prověřil :D...

@gronholmm jo, kde jsou ty časy s Fialkou, že? :D

Upraveno uživatelem h4wk3y
Odesláno (upraveno)

a čekám netrpelive  na fotky, hlavne se mnou, neb se nemohu na sebe ted vynadivat :D . Ne tu od @gronholmm videt uz nechci  :D

mmch Martine jsi pěkně nakynul , takže v utery te čekame na klubovem fotbale, mas to kousek a manzelka bude stopro rada ze spalis nejake ty tuky  :D:D:D

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno (upraveno)

Ja ceny cinkly nemel. Listky do tomboly vybirala zena a ja ji jen rekl ze jestli nevyhrajem tak pojede domu autobusem. Jak to zaridila mi neni znamo :ticho:D:D

A nevim. Casy jsou to davny ale hezky, ale na druhou stranu jsem si poprve mohl zkusit sprinty a nevypadalo to usmevne :D:D

@Pe.Tr ja Ti dam nakynul. Ja jsem jen zmenil prostorovy reseni :myslim

Edit 2: zena to precetla a vzkazuje ze kdyby to hybani se slo zaridit jeste v pondeli tak by to bylo super. A prej taky pak jeste ve stredu, ve ctvrtek a v patek :bacha:roll:D

Upraveno uživatelem gronholmm
Odesláno

ještě jsem úplně trouba zapomněl poděkovat člověku , který mne zasvětil jako nepolíbeného plzeňským krajem.

Ukázal mi co kde a jak a já mu za to moc děkuji .

@Ravel moc díky chlape!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...