Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

S Ryzenem skoro nejsou, s Intelem se sem tam něco koupit dá.

Sitler: Juniorovi jsem koupil NB na vejšku, aby si ho tam mohl nosit. Ještě tam nebyl, takže s tím "nošením" bych byl opatrnej 😄 😄 😄 .  Výše uvedený NB je s kloubem, no jsem zvědav na životnost ve škole, moje zkušenosti s otočným kloubem jsou dost tristní. FSC sice dělávalo NB celkem poctivě, ale stejně si nedělám iluze.

Odesláno (upraveno)

Je to hořčíkové tělo a celý kloub drží velmi dobře. Aktivní pero ideální pro její práci. Výdrž asi 7 hodin tichý a pokud se za pár korun vymění paměť na 16 GB tak i velmi rychlé. Ale je to každého věc, nejsem zastáncem repasované techniky, ale NB který normálně stál přes 40 tak za tuto cenu i dneska je suúer.

Navíc na té vaší oblíbené počítárně je ještě levnější 

https://www.pocitarna.cz/notebooky/fujitsu-lifebook-t937/?gclid=CjwKCAjw6fCCBhBNEiwAem5SO8NDv8rodMSXnY900Pibo4WB3GiETsD2FsjTGto0PgQWW_w_mA1apBoCDE4QAvD_BwE

A to nemluvím o kvalitě IPS FHD displeje, 4G modem, bezpečnost 

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Dnes jsem se tomu s mladým trochu pověnoval a původní plán padá. Budu hledat 15" notebook (15,6"). Já, když budu potřebovat, tak sem zase napíšu. Stejně, jako jsem napsal o radu s tím AMD, protože tím jsem naprosto nepolíbený.

Ale klidně pište, rád se podívám a nechám inspirovat.

Hledám: kvalití 15" a pevnou lehkou konstrukci. Dotykový display být nemusí, určitě po něm nebude psát. Kdo neví, jedná se o zrakově postižené dítě.

• O 1 měsíc později...
  • O 1 rok později...
Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Kolik bereš provizi z kusu? 😄😛

Škoda že to nebylo před Vánoci, kupoval jsem Markovi úplně stejný. Po tomhle bych určitě sáhnul.

Pro mě to ale není.. můj dědeček T430 je na tom s výbavou stejně, takže bych si nepomohl... 

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)

Včera jsem ho vyzvedával.

https://www.electroworld.cz/asus-15-x515ja-bq2549w-sedy

Cca 15 let starý MSi GX701 už měl to nejlepší za sebou.Výkonem už nestačil,1x opravený podsvícení displayje a výměna zdroje,zlomený panty,W7 bez podpory.Nejvyšší čas na upgrade. O víkendu měli všichni nějaké slevy tak jsem ušetřil skoro 4k. Do neděle byl za 15 991,- Kč.

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Někde jsem četl, že není dobré kupovat produkty od výrobců začínající na A.

Třeba Acer, Asus, Ajfoun...

😆

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...