Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na emotion day chodi lide ktere zajima nakup noveho vozu, klub by tam max stal jako krovi v rohu a odpovidal na max technicke otazky+ by se rozdalo par letaku o klubu s nejasnym zaverem jak s nim dotycny nalozi.

Odesláno

Letaky klubu na legendach si veme jen ten koho to zajima, nikdo tam nechodi pro tuny letaku jak tomu byvalo drive na autosalonech. 

A divil by ses kolik lidi peugeot stanek loni zaujal, za dva dny takto uslapanou travu mezi auty, to se jen tak nevidi. Tusim ze jsme davali i fotky po odparkovani aut po akci.

Co se tyka financi, letosek jsme jiz s naklady na polovine oproti lonskemu roku a to jsme akci pojali oproti lonsku v trosku vetsim meritku plus navic mame jeden den akce navrch. 

Odesláno

Mimochodem Peugeot stanek patril k nejhezcim z klubovych placů! 

Byl jsem pyšnej na naši partubjak jsme to suprově zvladli!

A věřím, že letos laťku opět zvedneme.

Za mně to bude moc hezké rozloučení s Peugeot clubem po jedenacti aktivnich letech zde.

Odesláno

Pro info jelikoz sis odkaz na legendy zrejme neotevrel

Jednodenni vstup 399,-

Tridenni vstup 950,-

A za jeden den to fakt neprojdes...je to nejvetsi autosalon v republice, nic takhle velkeho se u nas neporada.

Odesláno
před 8 hodinami, Pe.Tr napsal:

Za mně to bude moc hezké rozloučení s Peugeot clubem po jedenacti aktivnich letech zde.

Chápu to správně, že končíš s Peugeot clubem? :myslim :o :papa

Odesláno

Já sice nemá rád takovéto masové akce. Ale přemýšlím že bych se tam vypravil vloni jsem měl možnost volňásku nevím jestli bude i letos ale zkusím se zeptat. Myslím si že to je vcelku jedinečná akce na které se mohou prezentovat nejen firmy zabývající se prodejem, úpravou aut nebo autodoplňků ale mohou se zde prezentovat i kluby příznivců jednotlivých značek což tuším není na žádné akci podobného rozsahu. O tom že taková účast stojí spoustu energie ,času a i financí není třeba dlouze diskutovat ale myslím si že ta parta která se této příležitosti chopila za PC odvedla a odvádí hodně velký kus dobré práce a že letošní prezentace bude minimálně stejně důstojná jako byla ta loňská.  Chápu že jsou zde lidé kteří mohou mít odlišný názor na to jak by se daly vynaložit finance které to PC stojí jinak a jejich názor jim neberu.

Odesláno

Loňské Legendy byly vážně super a stánek Peugeot clubu byl opravdu jeden z nejlepších! Pro mě ale letošní Legendy ztratily zejména místem, Holešovice prostě nejsou Bohnice. Prostředí dělá hodně a areál Bohnic byl pro takovou akci jako stvořený. 

Odesláno

Jednodeni za 399,- jen pokud si listky koupis uz ted... v cervnu + 100, na miste uz to bude za 549,-.

Pokud vim tak dost podobne zvedali cenu uz vloni.

Tak drzime palce at se akce vydari.

Odesláno

@Pe.Tr jasně, pokud šli do nějakých nesmyslů, tak se nedá nic dělat.. tak ať se vám to v Holešovicích vydaří minimálně stejně dobře jako v Bohnicích, budu čekat na nějaký fotky.. :)

@Vvitty to máš jako s lístky na fesťáky, majálesy atd. taky je většinou koupíš dřív za "zvýhodněnou" cenu a když ti to časově pak nevyjde, za ty prachy je střelíš vždycky.. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...