Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Máte v 406 seřizování světel z místa řidiče?

Recommended Posts

Odesláno

Máte nebo nemáte?

Dle manuálu by tam mělo být, ale já tam mám jenom záslepku a nic...:myslim

Jak jste na tom ostatní?

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

no mame

mlhovkyorez.jpg

Taky ho mám na sejném místě. :D:aut:D

(Na STK jsem se musel držet protože mi tvrdil, že mi to nechodí. Tak jsem to šel vyzkoušet a ono to fungovalo - on totiž točil vedlejším kolečkem /stlumování palubky/ a já málem neprošel STK) :aut:bojim:aut

]

[upravil dne 25/1/06 Pinďa]

Odesláno

Hm, já tam mam jenom stmívač palubni desky. Tak nevím, jestli to tam původně bylo nebo ne.

Třeba to některé verze neměli.

Auto je dovoz z Francie a r.v.96, je mi divný že to tam není, ale nepřipadá mi že by to tam kdy bylo.....

Odesláno
Původně zaslal: Vlas

Hm, já tam mam jenom stmívač palubni desky. Tak nevím, jestli to tam původně bylo nebo ne.

Třeba to některé verze neměli.

Auto je dovoz z Francie a r.v.96, je mi divný že to tam není, ale nepřipadá mi že by to tam kdy bylo.....

Máš pravdu je to stlumování osvětlení palubky. :myslim:D:myslim

Mám P406 dovoz z NL rok výroby 10/96.

[upravil dne 25/1/06 Pinďa]

Odesláno

Pánové ješte z jiného soudku, jak demontuju hadici od tělesa termostatu na 1.8 16v? Je tam zajištovací pružinka a tu když odcvaknu, tak by měla hadice jít vytáhnout? Je to tak? Je tam eště náký těsnění nebo tak něco? Termostat je asi v háji, teplota nejde přes 70 stupnů a spotřebu mam ted v zimě kolem 10 litrů, tak to trochu přičítam tomu....

Odesláno

Jo ta hadice by mela jit vytahnout, asi to budes mit trochu zarostli. Me se 406 ted v -10°C taky hreje jen na 70°C (kdyz jedu lehka noha). Zkus si sahnout na chladic, jestli je teplej, pak by si to mel na 100%. A s tou spotrebou sem na tom jeste hur 11l, ale ja mam spatnou lambdu a jezdim jen kratky trasy, takze to bude asi tim.

Odesláno

Vlas: nemas nahodou xenony nebo nejake automaticke serizovani podle zateze? Nechce se mi verit ze by tam nic nebylo, kdyz i nejlevnejsi auta maji serizovani.

Anebo ze by to predchozi majitel vybrakoval?

[upravil dne 25.1.06 P607Olda]

Odesláno

Máte nebo nemáte?

Dle manuálu by tam mělo být, ale já tam mám jenom záslepku a nic...:myslim

Jak jste na tom ostatní?

To tak vypadá že ti to někdo vyndal asi nebudeš první majitel,známý měl ten sám problém -motorky tam měl a kabely byly v luftě,tak to napojil a fachči.

:super

Skus se podívat jestli tam máš motorky na ovládání:myslim:papa

Odesláno

Pánové ješte z jiného soudku, jak demontuju hadici od tělesa termostatu na 1.8 16v? Je tam zajištovací pružinka a tu když odcvaknu, tak by měla hadice jít vytáhnout? Je to tak? Je tam eště náký těsnění nebo tak něco? Termostat je asi v háji, teplota nejde přes 70 stupnů a spotřebu mam ted v zimě kolem 10 litrů, tak to trochu přičítam tomu....

u tehle bajonetovych spojek je jeste tesneni a v servisnim manualu je napsano, ze po rozebrani je treba ho vymenit, takze si ho priprav nez to budes rozdelavat

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Vlas: nemas nahodou xenony nebo nejake automaticke serizovani podle zateze? Nechce se mi verit ze by tam nic nebylo, kdyz i nejlevnejsi auta maji serizovani.

Anebo ze by to predchozi majitel vybrakoval?

Já je tam taky neměl. Jen na světlech to bylo možný manuálně. Po vyloupnutí záslepky jsem zjistil že kabeláž je připravena. Tak jsem koupil motorky s reostatem, nacvakal a už to jede z kabiny. :roker

Myslím že v 96tým to ještě v normální výbavě všude nebylo. :myslim

[upravil dne 25/1/06 Dave_k]

Odesláno

Já jsem na své 406 taky neměl seřizování světel z místa řidiče, ale je to řešeno mechanicky. Musel jsem otevřít kapotu a na světlech byla taková páčka, kterou se to dalo překlapnout. Vcelku mě tento velmi primitivní systém překvapil u auta této třídy. :bojim

Odesláno

No mě to taky zarazilo když to mělo přední okna a zrcátka v elektrice a kliky se zrcátkama v barvě. Asi to byly různé doplatkové balíčky a v každém bylo něco jiného.

Odesláno

Dobrý díky chlapi.

Myslím že to nikdo nevybrakoval, ale je to divný protože auto má vše v el, klimu, ABS, deštovej senzor a takovou základní věc ne. Zas tak mi to nechybí, chtěl sem to vědet kvuli STK, ale jestli to tam není z výroby, tak by neměl bejt problém......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...