Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To jsou fotky stávajícího PSE. To není žádná novinka. Jinak lev v masce se vrátil snad s příchodem face první 508 :myslim Starý model ho měl nad maskou a facelift už zase zpátky v masce. To samé nové 308 (2014). První verze nad maskou, ale facelift už v masce :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak je to "jen" facelift ;) 
Pro Afriku, Blízký východ i Asii je k dispozici ještě přeplňovaná šestnáctistovka produkující 218 koní, která se však v Evropě nabízet nebude.
No jistě, celý svět má eko na háku, jen my v EU si tu budeme hrát na záchranu planety :roll 

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Jako auto pěkný,ale už mi tyhle nízký motokáry nic neříkají,když vidím jak se z toho souká ven,ne ne. Občas s tím nějakého mana potkáváme při nákupu. A jeden stává o pár ulic dál.

Odesláno

mám podobný názor jako Milan+, ale to je problém nás starších, nee auta  :)

jinak auto se mi líbí, určitě i mladé generaci -- škoda jen, že se na prodeje minulých generací pežotů nedostane , prostě auto pro horních 10 tisíc... :myslim

Odesláno (upraveno)

309 ka v naftě stála 49 000 TK (bonů), tedy asi 220 000 Kčs (Favorit tehdy 85 000 Kčs

405 se prodávala v 90 letech nová kolem půl milionu

406ka stála nová kolem 800 tKč

a kolik tehdy byly průměrné mzdy?

Chci tím říct, že nový Peugeot nikdy nebyl autem pro chudé (možná tak  jedničková a dvojková řada) a čtyřková řada je autem pro střední třídu - někde mezi Octavií a Supem , čemuž by měla cenou odpovídat.

Já jsem nikdy ani na chvilku nepřemýšlel o koupi nového auta pro osobní potřebu a vím, že pokud se nezmění politika Peugeotu ve vztahu k přepísklé podpoře elektodebility a snižování objemů motorů, tak mě nový modely nebudou zajímat ani jako ojeté.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Vim, že můj 406 2,0 HDI BK měl v tý výbavě co jsem měl cenovku nového přes 800 000 Kč , na plakátu od MJ je asi základní sedan 1,6 benzín.

Ale to není podstatné - podstatný je fakt, že to nikdy nebyly levný auta.

Odesláno
před 12 hodinami, MJSytic napsal:

Taky už by ten zadní stěrač mohli udělat nějak ve stylu 21. století. Třeba ho tam nedávat vůbec :D 

To by pežo musel okopírovat Tucsona ,aby nebyl vidět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...