Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ptení - 15km na sever od Prostějova - 22,5° podle teploměru v autě. Start stylem š.....š.......š.........š........tratututratuuu...šššš.. Tohle 3x. Co mně potěšilo, tak to, že šlo poměrně lehce řadit, nebyla přilepená spojka atd...

A? už je léto....

btw: mé druhé auto zn. Ford nenastartovalo...

Guest Ludweek
Odesláno

nevim kolik stupnu bylo ale kdyz sem rekl voda tak mi z huby vypad rampouch :D startovani bylo zajimavy...prvni nic na podruhy to chytlo s mensim prislapnutim plynu ale co byl nejvetsi for.tak to ze kdyz jsem odskrabal predni sklo tak furt nebylo nic vydet...mel sem to totiz namrzly i zevnitr :grr:grr

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

nevim kolik stupnu bylo ale kdyz sem rekl voda tak mi z huby vypad rampouch :D startovani bylo zajimavy...prvni nic na podruhy to chytlo s mensim prislapnutim plynu ale co byl nejvetsi for.tak to ze kdyz jsem odskrabal predni sklo tak furt nebylo nic vydet...mel sem to totiz namrzly i zevnitr :grr:grr

to se mi taky stavalo, pomuze po zaparkovani nechat otevreny dvere na chvili, aby horky vlhky vzduch mohl pryc a dovnitr sel studeny s mensim mnozstvim pary... jinak se ti pri prvni prilezitosti vysrazi na skle... nevim proc, obvykle prednim :D

Odesláno

michalovce ráno 07.20 hod -20 st

moja 307 HDi 2.0 XS 156000 km ráno štartovala na 1x :super/aj keď štartér točil niekoľko sekúnd, a už som mal obavy, lebo batéria už nie je celkom fit a neviem či by roztočila štartér aj druhýkrát/, prevodovka úplne stuhnutá, veľmi ?ažko sa preraďovalo, počas jazdy mi zablikala kontrolka :o, myslím, že autodiagnostika motora, ale auto fungovalo:)

manželkina služobná 307 HDi 2.0 XR cca 105000 km - asi pred 30 min. mi volala, že nenaštartovala:grr nafta Shell tak isto ako ja, parkovali pred bytovkou vedľa seba:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

občas treba necha? auto zaparkované s pootvorenými oknami aby sa vysušilo aj zvnútra, ideálne keď je pekný slnečný deň

Odesláno

já jsem tam pro jistotu nalil aditiv a jako jeden z mála jsem nastartoval na 1šup!Musel jsem ho chvíli držet lehce na plynu,protože se mu na volnoběh moc nechtělo,ale jinak na tak starý ropák:super:super:super:super

Odesláno

Dnes před 06:00 okolí J.Hradce -22°C. Cesta do roboty v \"přetopené karose\" byla málem jinovatka i na sedačkách.:o:D:mrk

Se startováním nebyl problém, na první \"cvrnk\" se Jean radostně roztočil.:super

[upravil dne 23/1/06 Bohumil]

Odesláno

Ráno povídali v TV, že v Peci p. Sněžkou bylo -31°C BRRRRRR

Hronov v 8:00 -22°C, auto je v garáži (nevytápěné), tak nevím. Mám dovolenou, heč :D :D

Odesláno

Chrudim pouhých -19°C, nastartováno na poprvé, jen \"trochu\" zatuhlá převodovka a i ty sedačky byly takový \"pevnější\"! :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...