Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jj taky se nám to s 306 stalo. Před 4 lety. Dali nalepovací závaží a hned pri odjezdu to drhlo, takže jsme couvali zpět na opravu... 

Odesláno (upraveno)

To si nemyslim, čistí to pokaždé, těžko říct. Mohlo lehce škrtat a zahřát se, tím by se odlepilo. Nevim no

Navíc disky jsem po koupi umyl tou srajdou z rozprašovače, takže byli čistý jak nový. Myslim že by to drželo i kdyby je vubec neotřel

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207, Tempomat
Odesláno (upraveno)

Tak ode dneška funkční tempomat, páčka z číny za 290,- a aktivace. Tímto děkuji členovi @inoxing za ochotu a aktivaci tempomatu, ještě jsme pěkně pokecali.

Jinak čínská páčka je trochu tužší, no uvidime, ale po zkušenosti na ruznych inzertních serverech za 900,-kč použitá a když je levnější tak dělají vlny při emailové komunikaci ji tam nejspiš nechám, funguje tak co.

Ještě musim vyřiznout plast pod volantem. Jinak tady je nakres kdyby někdo potřeboval

tempomat-2099831979845316502.jpg

20190205_162514.jpg

Pro zasmání

Citovat

Já: Dotaz na předmět Předmět: Sbazar.cz – Odpověď na „Citroen - peugeot - ovl. páčka tempomatu.“ (49085058) - cena 500,- kč

Inzerent: Páčku máme, cena včetně poštovného 750Kč

Já: U inzeratu mate cenu 500,-  Tomu nerozumim, pošta za 250,-???

Inzerent: Dobrý den, páčka u nás stoji 500Kč

Dál jsem už neodepisoval :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

NJN, takhle se dělá kšeft. Nejsou charita, že jo :aut  Je třeba to levné nakupování z Číny pěkně zdanit :D 

Jinak gratulace k doplnění výbavy :super  Uvidíme, za jak dlouho se projeví "tempomatí" závislost :) 

Odesláno

to u mě se projevila hned :D jinak Radku, s tím plastem toho moc naděláš. já to nahřál, vzal štípačky a štipal tak dlouho dokud se tam nevlezla :D

• O 1 měsíc později...
  • Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207, Tak zase letní
  • O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 1. 4. 2018 at 16:31, Radek Hurvajz napsal:

Dnes namontovany odporové kabliky do světel a nahozeny Osram Silverstar 2, tak uvidime jak dlouho vydrží tentokrát, předchozí zčernali a odešli po 8tis km.

Stav tacho: 136820 km

Tak a je to, žarovka v levym světle udělala pápá, stav tacho: 151669.

To mame 14 849 km to je cca 247 hodin, to by asi šlo. Odpovídá to předchozím zkušenostem s životností.

Silverstar 2 už se nedělají, takže Osram Nightbreaker Silver a u nich je uvaděna životnost ještě vyšší, což je super, navic uvadějí i vyšší svítivost oproti Silverstar 2. Odpoledne je tam šoupnu, to zase bude krve :D

Životnost B3     330 h
Životnost Tc     550 h

Hodnota B3 udává, za kolik hodin vykáže 3 % zkoušených světelných zdrojů poruchu (přestane svítit).
Hodnota Tc představuje výpadek 63,2 % světelných zdrojů.
Tato životnost platí pro napětí 13,2 V. S navýšením napětí životnost dále klesá.

20190606_125355.jpg

Odesláno

Tak mame komplet nový brzdový desky, levý zadní třmen byl na odpis takže vyměna, pravý se měnil před dvěma lety v německu, vyměněna brzdová kapalina.

Vyměněný olej + filtr, kabinový a vzduchový filtr, a nějaký drobnosti, vrzající těsnění vyfuku, vibrující uchycení chladiče a plechů okolo něho.

• Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207 - nové pneu
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...