Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Benzín, Nafta, Akumulátory? Nebo vlastní pohon? Toť otázka :D

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@sitler  já mu říkám divadelník-neumím si představit , že jedeme někam spolu v jednom autě 🙈

jinak nevím o čem to video je , viděl jsem dvě minuty a zbytek nedám...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, sitler napsal:

........A to i okolo aut a jejich prohlidek - technicky neumi vubec nic, jen hloupe kecat.

Od Davida jsem si nechal dovézt auto nejen já, ale i několik mých přátel ještě před jeho expanzí na youtube a můžu říct, že jsem s jeho výběrem spokojený. Před dovozem jsem téměř 2 roky sledoval jeho prezentace a popisy výběrů dovážených aut na FCB, sledoval jsem i to, jak o něm psali jeho klienti a taky jak se stavěl k případným reklamacím. Nakonec mi prostě vyšlo, že dovoz přes něj bude sázkou na jistotu a po pěti letech můžu zodpovědně prohlásit, že jsem vedle nešlápl.
Co se prezentace na YT týče, taky mi přijde, že Davidovi poněkud narostl hřebínek a že už by se dovozem auta v mých finančních možnostech nezabýval. Ale dovoz hned tak řešit nehodlám, tak je to jen můj pocit - třeba by i auto do 200 tKč byl ochoten prohlídnout a dovézt.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

ja nepopiram, ze nemuze vybrat dobry auto, ale ty kydy okolo jsou naprosto otresny a dost casto rika uplny nesmysly. Proste "for the show". A ciste podle youtube prezentace bych si nenechal dovezt ani sekacku na travu, natoz auto za milion. Kolkikrat vubec netusi, na co vlastne jede, jak to ma byt vybaveny, co tam ma/nema byt... a radsi vubec nemluvim,, o tom jeho pravidelnym jezdeni pozde uplne na vse. To naprosto nesnasim, kdyz nekdo neni schopny ddrzet cas a mysli si, ze na nej vsichni cekaj a vsichni si z nej sednou na prdel.

Odesláno
před 24 minutami, sitler napsal:

https://starkfuture.com/cs-CZ/products/stark-varg Tohle je hodne zajimava elektro hracka. Vykonu to ma dost, nedela to kraval a "dojezd" je v ramci pouziti naprosto v pohode, protoze dele to na trati stejne nejde (realne, po hodine na trati to melo porad pres 50%). Cenove srovnatelne se spalovaci konkurenci. Silenej stroj

...jako motorkáři by se mi to i líbilo. Ale nemá homologaci - je to vyloženě traťovka.

Odesláno

Jako tratovka no. Ale myslim, ze je otazkou casu, nez podobne stroje budou moci mit znacky.

ALe i jako tratovka - kdyz si uvedomim, ze to je konkurent ke ctyrtaktni 450 a uvedomim si, jaky ta dela kraval, tak tohle bude krasne triche a pritom velmi silne a rychle. Jasne, na maly objemy tomu podle me bude chybet agilnost.

To, co je na znackach je zatim docela utrpeni. Bud vykonem, nebo dojezdem nebo radsi obojim.

Odesláno
před 19 hodinami, sitler napsal:

Vzdycky me dostane ta jeho absolutni neschopnost. Vzdycky. Ale tak potrebuje sledovanost a obsah no. u toho Allego stojanu jak uplnej trotl si ani neumi precist zakaldni info uz nadava na aplikace, pritom to jde uplne v pohde kartou. Pak nepochopi ani levy/pravy kabel... Ale tak u nej klasika. 80% naprosty kydy totalniho vidlaka. A to i okolo aut a jejich prohlidek - technicky neumi vubec nic, jen hloupe kecat.

On už jede jen sledovanost,dokonce byl už i v autosalonu v TV. Nechápu kdo ho ještě sleduje. Mládež asi jo

Odesláno

Si tak trochy myslim, ze si Ariel Atom, tenhle Polaris a treba X-Bow od KTM nemaji moc co vycitat. Ariel Hipercar je zatim moc predprodukcni vec... ale ten design je, no batmanovsky :D  , ale 1,5 tuny - to uz je docela hodne

Odesláno

Tak mě šlo spíše o tu elektriku. Jasně, jsem spalovákovej, takže jakejkoliv vykonnej spalovací motor je pro mě asi lepší varianta, ale tady jsem mířil na souvislost s tou motorkou, prostě pro sektor zábavy je elektro naprostá pecka.

Odesláno
V 13. 9. 2023 at 14:26, Pepito napsal:

Mám doma tři elektrické koloběžky (Xiaomi) a zatím nehořely. Věřím tomu, že když jsou originální a mají originální nabíječky, takže hořet nebudou. :myslim :papa

Přesně tak. Hoří předělávky a šity. Naprosto běžně. I ten chudáček Pežík elektro nehořel loni v garáži sám, ale chytly mu plasty od hořící, vedle se nabíjející, kolobky. To se ale samozřejmě dozvěděla veřejnost až i hodně později a mimo hlavní zprávy. Tak, jak je v ropáckém ČEZKU zvykem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...