ozzy56 Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 (upraveno) @sitler já mu říkám divadelník-neumím si představit , že jedeme někam spolu v jednom autě jinak nevím o čem to video je , viděl jsem dvě minuty a zbytek nedám... Upraveno 11. říjen 2023 uživatelem ozzy56 Radovanek ohodnotil 1 Citovat
rhinos Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 Typické chování úspěšného obchoďáka ale musíte brát v potaz , že je hodně lidí co třeba nezvládají samoobslužnou pumpu. Takže nabíjení auta je pro ještě větší scifi Dave_k a Radovanek ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 (upraveno) před 9 hodinami, sitler napsal: ........A to i okolo aut a jejich prohlidek - technicky neumi vubec nic, jen hloupe kecat. Od Davida jsem si nechal dovézt auto nejen já, ale i několik mých přátel ještě před jeho expanzí na youtube a můžu říct, že jsem s jeho výběrem spokojený. Před dovozem jsem téměř 2 roky sledoval jeho prezentace a popisy výběrů dovážených aut na FCB, sledoval jsem i to, jak o něm psali jeho klienti a taky jak se stavěl k případným reklamacím. Nakonec mi prostě vyšlo, že dovoz přes něj bude sázkou na jistotu a po pěti letech můžu zodpovědně prohlásit, že jsem vedle nešlápl. Co se prezentace na YT týče, taky mi přijde, že Davidovi poněkud narostl hřebínek a že už by se dovozem auta v mých finančních možnostech nezabýval. Ale dovoz hned tak řešit nehodlám, tak je to jen můj pocit - třeba by i auto do 200 tKč byl ochoten prohlídnout a dovézt. Upraveno 11. říjen 2023 uživatelem Medvěd Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 ja nepopiram, ze nemuze vybrat dobry auto, ale ty kydy okolo jsou naprosto otresny a dost casto rika uplny nesmysly. Proste "for the show". A ciste podle youtube prezentace bych si nenechal dovezt ani sekacku na travu, natoz auto za milion. Kolkikrat vubec netusi, na co vlastne jede, jak to ma byt vybaveny, co tam ma/nema byt... a radsi vubec nemluvim,, o tom jeho pravidelnym jezdeni pozde uplne na vse. To naprosto nesnasim, kdyz nekdo neni schopny ddrzet cas a mysli si, ze na nej vsichni cekaj a vsichni si z nej sednou na prdel. Radovanek ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 (upraveno) Držte se tematu a neřešte Kubrta a jeho dovoz. Případně pokud to chcete rozebírat dál dopodrobna založte si k tomu vlákno a ja vam tam ty přispěvky přesunu. Díky Upraveno 11. říjen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Radovanek, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 https://starkfuture.com/cs-CZ/products/stark-varg Tohle je hodne zajimava elektro hracka. Vykonu to ma dost, nedela to kraval a "dojezd" je v ramci pouziti naprosto v pohode, protoze dele to na trati stejne nejde (realne, po hodine na trati to melo porad pres 50%). Cenove srovnatelne se spalovaci konkurenci. Silenej stroj Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 No na takovýhle aplikace je ta elektrika super. Citovat
BubakGS Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 před 24 minutami, sitler napsal: https://starkfuture.com/cs-CZ/products/stark-varg Tohle je hodne zajimava elektro hracka. Vykonu to ma dost, nedela to kraval a "dojezd" je v ramci pouziti naprosto v pohode, protoze dele to na trati stejne nejde (realne, po hodine na trati to melo porad pres 50%). Cenove srovnatelne se spalovaci konkurenci. Silenej stroj ...jako motorkáři by se mi to i líbilo. Ale nemá homologaci - je to vyloženě traťovka. Radovanek ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 Jako tratovka no. Ale myslim, ze je otazkou casu, nez podobne stroje budou moci mit znacky. ALe i jako tratovka - kdyz si uvedomim, ze to je konkurent ke ctyrtaktni 450 a uvedomim si, jaky ta dela kraval, tak tohle bude krasne triche a pritom velmi silne a rychle. Jasne, na maly objemy tomu podle me bude chybet agilnost. To, co je na znackach je zatim docela utrpeni. Bud vykonem, nebo dojezdem nebo radsi obojim. Radovanek ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 před 19 hodinami, sitler napsal: Vzdycky me dostane ta jeho absolutni neschopnost. Vzdycky. Ale tak potrebuje sledovanost a obsah no. u toho Allego stojanu jak uplnej trotl si ani neumi precist zakaldni info uz nadava na aplikace, pritom to jde uplne v pohde kartou. Pak nepochopi ani levy/pravy kabel... Ale tak u nej klasika. 80% naprosty kydy totalniho vidlaka. A to i okolo aut a jejich prohlidek - technicky neumi vubec nic, jen hloupe kecat. On už jede jen sledovanost,dokonce byl už i v autosalonu v TV. Nechápu kdo ho ještě sleduje. Mládež asi jo Radovanek ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 Dcerka mi poslala ze za louže tohle,snad se to prý prodávalo tady u nás,musím dohledat,snad prý 2,5 objem. VID-20231009-WA0021(0).mp4 Pepito a Radovanek ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 (upraveno) @Milan+ a to jak souvisí?? Jinak Polaris Slingshot Upraveno 11. říjen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Milan+ Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 (upraveno) @Radek HurvajzJsi nepochopil,že proti elektru trošku bomba. Neboj vím co to je,jen nevím,že se tu prodával. Upraveno 11. říjen 2023 uživatelem Milan+ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 Fakt? A viděl jsi Ariel Atom elektro? Citovat
Milan+ Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 Ariel jsou jen trubky,to nemá žádný design,jo jede to. V benzínu jsem se svezl. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 Ariel Hipercar už nejsou jenom trubky. https://elektrickevozy.cz/clanky/ariel-hipercar-vypada-jako-skutecny-batmobil-tato-silenost-dostala-i-proudovy-motor Citovat
Milan+ Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 Pokud se Ti líbí,o.k. Já tohle neviděl a ani se nelíbí. Citovat
sitler Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 Si tak trochy myslim, ze si Ariel Atom, tenhle Polaris a treba X-Bow od KTM nemaji moc co vycitat. Ariel Hipercar je zatim moc predprodukcni vec... ale ten design je, no batmanovsky , ale 1,5 tuny - to uz je docela hodne Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 Tak mě šlo spíše o tu elektriku. Jasně, jsem spalovákovej, takže jakejkoliv vykonnej spalovací motor je pro mě asi lepší varianta, ale tady jsem mířil na souvislost s tou motorkou, prostě pro sektor zábavy je elektro naprostá pecka. Citovat
Radovanek Odesláno 13. říjen 2023 Odesláno 13. říjen 2023 V 13. 9. 2023 at 14:26, Pepito napsal: Mám doma tři elektrické koloběžky (Xiaomi) a zatím nehořely. Věřím tomu, že když jsou originální a mají originální nabíječky, takže hořet nebudou. Přesně tak. Hoří předělávky a šity. Naprosto běžně. I ten chudáček Pežík elektro nehořel loni v garáži sám, ale chytly mu plasty od hořící, vedle se nabíjející, kolobky. To se ale samozřejmě dozvěděla veřejnost až i hodně později a mimo hlavní zprávy. Tak, jak je v ropáckém ČEZKU zvykem. Pepito, Péťa a elton ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.