MotoMoto Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 Čím může být, pokud to není chyba, že když chci napsat příspěvek, tak se mi tam kopíruje předchozí a i když dám Back space, tak se zveřejní. Štve mě že v prohlížečích na tabletu ho musím obracet na šířku jinak nevidím některé funkce, třeba strom vlákna a mohu jen o úroveň výš. Citovat
Péťa Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 Kopírování předchozího příspěvku je známá a popsaná chyba. Ale pokud ho z editačního pole vymažeš, neodesílá se. Alespoň mě ne Stejně by mě zajímalo, jestli se na odstranění chyb pracuje nebo už byly prohlášeny za vlastnost a uživatelé si zvyknou. Chápu, že to není hned, ale teď to vypadá, že za b) je správně Citovat
MJSytic Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 Co mám já info, tak je toho bohužel na úpravu a opravu tolik, že to vše jen tak rychle nebude Ale buďme trpěliví. Trpělivost opravy přináší Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 co ta zmena avataru ?? jakto ze moderatori si muzou zmenit dokonce i "profilovku" a nam obycejnym to furt skace do "profilu" misto na vyber noveho obrazku ?? Citovat
Péťa Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 Lukáši, klid, jsou mnohem důležitější věci (i když s tím Tvým asi souvisí i další nefumkční věci). Já jsem moderátor a taky se nemůžu změnit avatar. Je to rozdělené podle jiného klíče Citovat
Gabriel 307 Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 (upraveno) nevím jaký je klíč,ale mě změnit jde Upraveno 26. červen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 Mě to jde taky, ale vetšině ne. Řeší se to s výrobcem... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 V 24. 6. 2016 at 21:09, MotoMoto napsal: Čím může být, pokud to není chyba, že když chci napsat příspěvek, tak se mi tam kopíruje předchozí a i když dám Back space, tak se zveřejní. me tohle dela jen ve stejnem vlakne v jinem je bud okno prazdny nebo tam je "posledni konverzace" ve zminenem tematu Citovat
FrantaCV Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 Tohle se mi děje taky, ale je zvláštní, že jen u některých vláken. Zatím mi stačí a funguje, označit starý text např. levé tl myši nebo shift a šipka doleva nebo doprava (podle toho kde stojí kurzor) a text přepsat novým. Po uložení se vracím do výchozího zobrazení šipkou "Zpět" prohlížeče a taky v pohodě. Citovat
Veverka Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 Tak se mi zase někam ztratil ručně nastavený filtr/stream "Posledních 48 hodin" a i když ho znova vytvořím, tak se ani neumí zobrazit korektně v tom "úzkém" zobrazení ("jeden sloupec" myslím). Opravdu nevím odkud mám na mobilu vytáhnout svůj uložený stream/nastavení filtru. Je zajímavé, že standardní (tovární) "nepřečtené" funguje, zdá se, dobře Citovat
Veverka Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 (upraveno) Ku_va a a a ! Už zas! Nota bene nefachčí ani "bublina" jako skok na poslední příspěvek vlákna Aha, ona to asi nemá být ta bublina, ale čas posledního příspěvku Upraveno 27. červen 2016 uživatelem Veverka Citovat
ChouLu Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 Probíhají nějaké úpravy cache a miniaplikací, pluginů... Nyní by se všem měli příspěvky vkládat podstatně rychleji a především všem by měli jít upravovat profily! Citovat
Veverka Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 No a teď jsem na foru z PC (jednou za uherskej rok) a koukám, že těch "custom streamů" tam mám několik duplicitně - dá se to nějak jednotlivě odstanit? Citovat
Veverka Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 Nefunguje/nereaguje tlačítko pod výoisem vláken "Načíst starší..." Na mobilu běhalo. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 Aktualní výpis smažeš červeným košíkem umístěným na PC vlevo na stránce, na mobilu uprostřed Citovat
Veverka Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 Miníku, na mobilu nic nesmažu protože se ani nedostanu na ikonu/tlačítko, pod kterým jsou ty "custom streams" schovaný. Navíc jsem ještě nikde žádný červený koš neviděl Citovat
machulda Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 Taky mi nefunguje tlačítko "Načíst starší aktivity" Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 Červený košík na mobilním zobrazení Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 Košík měla Karkulka, tohle je popelnice či koš Jinak "Načíst starší aktivity" mi taky nefunguje Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 (upraveno) Je malej, tak je to košík. Tady je patrný na PC zobrazení. Upraveno 27. červen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.