Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čím může být, pokud to není chyba, že když chci napsat příspěvek, tak se mi tam kopíruje předchozí a i když dám Back space, tak se zveřejní. 

Štve mě že v prohlížečích na tabletu ho musím obracet na šířku jinak nevidím některé funkce,  třeba strom vlákna a mohu jen o úroveň výš. 

Odesláno

Kopírování předchozího příspěvku je známá a popsaná chyba. Ale pokud ho z editačního pole vymažeš, neodesílá se. Alespoň mě ne ;)

Stejně by mě zajímalo, jestli se na odstranění chyb pracuje nebo už byly prohlášeny za vlastnost a uživatelé si zvyknou. Chápu, že to není hned, ale teď to vypadá, že za b) je správně :(

Odesláno

Co mám já info, tak je toho bohužel na úpravu a opravu tolik, že to vše jen tak rychle nebude :(

Ale buďme trpěliví. Trpělivost opravy přináší :aut

Odesláno

Lukáši, klid, jsou mnohem důležitější věci (i když s tím Tvým asi souvisí i další nefumkční věci). Já jsem moderátor a taky se nemůžu změnit avatar. Je to rozdělené podle jiného klíče ;)

Odesláno
V 24. 6. 2016 at 21:09, MotoMoto napsal:

Čím může být, pokud to není chyba, že když chci napsat příspěvek, tak se mi tam kopíruje předchozí a i když dám Back space, tak se zveřejní.

me tohle dela jen ve stejnem vlakne
v jinem je bud okno prazdny nebo tam je "posledni konverzace" ve zminenem tematu

Odesláno

Tohle se mi děje taky, ale je zvláštní, že jen u některých vláken. Zatím mi stačí a funguje, označit starý text např. levé tl myši nebo shift a šipka doleva nebo doprava (podle toho kde stojí kurzor) a text přepsat novým. Po uložení se vracím do výchozího zobrazení šipkou "Zpět" prohlížeče a taky v pohodě. 

Odesláno

Tak se mi zase někam ztratil ručně nastavený filtr/stream "Posledních 48 hodin" a i když ho znova vytvořím, tak se ani neumí zobrazit korektně v tom "úzkém" zobrazení ("jeden sloupec" myslím). Opravdu nevím odkud mám na mobilu vytáhnout svůj uložený stream/nastavení filtru. Je zajímavé, že standardní (tovární) "nepřečtené" funguje, zdá se, dobře :(

Odesláno (upraveno)

Ku_va a a a ! Už zas! Nota bene nefachčí ani "bublina" jako skok na poslední příspěvek vlákna :(

Aha, ona to asi nemá být ta bublina, ale čas posledního příspěvku :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Probíhají nějaké úpravy cache a miniaplikací, pluginů...

Nyní by se všem měli příspěvky vkládat podstatně rychleji a především všem by měli jít upravovat profily!

Odesláno

No a teď jsem na foru z PC (jednou za uherskej rok) a koukám, že těch "custom streamů" tam mám několik duplicitně - dá se to nějak jednotlivě odstanit? :myslim

Odesláno

Aktualní výpis smažeš červeným košíkem umístěným na PC vlevo na stránce, na mobilu uprostřed ;)

Odesláno

Miníku, na mobilu nic nesmažu protože se ani nedostanu na ikonu/tlačítko, pod kterým jsou ty "custom streams" schovaný. Navíc jsem ještě nikde žádný červený koš neviděl :(

Odesláno (upraveno)

Je malej, tak je to košík. Tady je patrný na PC zobrazení.

Neprectene.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...