Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím, zda se to stává jen mně, ale občas, když prohlížím starší témata (ať už projdu celé, nebo jen část), nechám záložku otevřenou a jdu brouzdat jinam, tak se ozve zvuk upozornění z fóra a PC na mě vyhodí notifikaci o nové odpovědi (v podstatě to, co se děje při nové odpovědi u nějakého tématu, které sleduji), akorát, jak lze vidět na screenu, poslední odpověď je už hooodně stará, tak netuším, proč mi to furt řve

Snímek obrazovky (14).png

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Zase se v tom někdo štoural 😀

nějak blbě a pomalu se mi to všechno načítá

Lukáš asi nemá do čeho píchnout 😀😀

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno
před 16 minutami, Radek Hurvajz napsal:

No strašný

Vy naděláte, pár barviček...

Já jsem rád a dávám všechny palce nahoru za to, že se fórum pravidelně aktualizuje. Kluci, opravdu dík :super

... aha, já jsem vlastně barvoslepý, tak možná proto mi ty barvy jsou fuk :D

Odesláno

Ty kulatý avatary tu už jednou byly.... A pokud si pamatuji, tak na soustředěný nátlak klubáků to bylo změněno,,,, Doufám, že se to povede i tentokráte, třeba i bez nátlaku....

Odesláno

Náhodou mě se to vcelku líbí :) ale každý má jiný vkus

Já bych jen poprosil aby se někdo pak až bude mít chvíli podíval na hl, stranu. Chybí mi tam jak ty účty tak i ty benefity pro řádné členy

Odesláno

Tohle se nepovedlo. Ještěže v tom nemám prsty :DTakhle si zkazit volný sváteční den. Nechtěl bych :aut Tak snad se to podaří do týdne narovnat. Protože tahle modrá rozhodně není dobrá :nevim 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...