Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předseda bouchnul do stolu, že když už se konečně po měsíci povedlo poslat maily o změně termínu vánočního večírku, tak je na čase dotáhnout i to přihlašování :aut :D 

Odesláno
Předseda bouchnul do stolu, že když už se konečně po měsíci povedlo poslat maily o změně termínu vánočního večírku, tak je na čase dotáhnout i to přihlašování :aut [emoji3] 

:D :D

Odesláno

Nechci to zakřiknout ale od včera mi to taky funguje jak má ... ŤUK ŤUK 

Odesláno

U mě taky, ale u mě v pohodě od samého začátku. Odhlásilo mě to jen jednou a to když jsem se současně přihlásil i z tabletu. Na PC "Widle", na tabletu Android. Jen netuším zda to může mít nějakou souvislost. 

PS.  Android nemám rád. 

Odesláno

Přihlášení na jiném zařízení vás může odhlásit jinde, to je v pořádku a může se to stávat. Je to z důvodu bezpečnosti kvůli některým druhům prohlížečů a jejich nastavení.

Hurvajz: Seš zatím jediný, kdo něco hlásí, nicméně sleduj to a hlaš dál ;) 

Odesláno

U mě zatím stále v pohodě, mezi domácím a pracovním počítačem a mobilem mě to teď v posledních pár dnech odhlásilo tuším 1x slovy jednou ...

Odesláno
V 26. 10. 2016 at 23:18, Schreek napsal:

Uživatelsky bohužel ne. Čemu konkrétně překáží? (zatím to testujeme, možná tu nezůstane)

A je v řiti.... :(

Odesláno

V podobě v jaké byla, na ní bylo spíš více stížností ;) Pokud najdu nějakou přijatelnější formu, tak se možná vrátí, ale zatím zůstaneme bez šipky ;) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...