MJSytic Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Předseda bouchnul do stolu, že když už se konečně po měsíci povedlo poslat maily o změně termínu vánočního večírku, tak je na čase dotáhnout i to přihlašování Citovat
Laďa Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Takže zatím funguje přihlašování jako dříve. Citovat
radim.1008 Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Předseda bouchnul do stolu, že když už se konečně po měsíci povedlo poslat maily o změně termínu vánočního večírku, tak je na čase dotáhnout i to přihlašování [emoji3] :D Citovat
OK406 Odesláno 9. prosinec 2016 Odesláno 9. prosinec 2016 Včera jsem na pc nebyl, ale dnes zapnu a ejhle, už se nemusím přihlašovat! Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. prosinec 2016 Odesláno 9. prosinec 2016 Nechci to zakřiknout ale od včera mi to taky funguje jak má ... ŤUK ŤUK Citovat
OK406 Odesláno 9. prosinec 2016 Odesláno 9. prosinec 2016 Tak i dnes v pořádku. Kdo si počká, ten se dočká. Tímto heslem se asi řídila firma, co měla daný problém řešit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 Opět jsem byl již potřetí odhlášwen, dvakrát při přichodu na stranky a jednou dokonce po prokliku na inzerci, mam dojem že se to nějak vrací Zatim jsem smazal cookies a uvidime Citovat
FrantaCV Odesláno 17. prosinec 2016 Odesláno 17. prosinec 2016 U mě taky, ale u mě v pohodě od samého začátku. Odhlásilo mě to jen jednou a to když jsem se současně přihlásil i z tabletu. Na PC "Widle", na tabletu Android. Jen netuším zda to může mít nějakou souvislost. PS. Android nemám rád. Citovat
Schreek Odesláno 17. prosinec 2016 Autor Odesláno 17. prosinec 2016 Přihlášení na jiném zařízení vás může odhlásit jinde, to je v pořádku a může se to stávat. Je to z důvodu bezpečnosti kvůli některým druhům prohlížečů a jejich nastavení. Hurvajz: Seš zatím jediný, kdo něco hlásí, nicméně sleduj to a hlaš dál Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. prosinec 2016 Odesláno 17. prosinec 2016 U mě zatím stále v pohodě, mezi domácím a pracovním počítačem a mobilem mě to teď v posledních pár dnech odhlásilo tuším 1x slovy jednou ... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. prosinec 2016 Odesláno 18. prosinec 2016 V 26. 10. 2016 at 23:18, Schreek napsal: Uživatelsky bohužel ne. Čemu konkrétně překáží? (zatím to testujeme, možná tu nezůstane) A je v řiti.... Citovat
Schreek Odesláno 19. prosinec 2016 Autor Odesláno 19. prosinec 2016 V podobě v jaké byla, na ní bylo spíš více stížností Pokud najdu nějakou přijatelnější formu, tak se možná vrátí, ale zatím zůstaneme bez šipky Citovat
vendelinek Odesláno 19. prosinec 2016 Odesláno 19. prosinec 2016 To je rozumný,mě teda rozhodně chybět nebude Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.