Péťa Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Poslední ikonku máš náhled příspěvku (ChouLu určitě přeloží): Citovat
Pepito Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 To jsem taky hledal,ale stejně to nefunguje Citovat
Laďa Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 (upraveno) Však táto možnost psaní příspěvku Ti to umožňuje. Copak nevidíš svůj celý příspěvek a nemůžeš si ho zkontrolovat? To je reakce na tento příspěvek 123.doc Upraveno 5. červenec 2016 uživatelem Laďa Citovat
LeF Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Ahoj, chtěl bych se zeptat, proč mi nejde založit nové téma - inzerát? Používám prohlížeč Chrome. díky. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Protože dle pravidel inzerce, jistě jste je četl, musite mit minimalně 50 příspěvků. Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Omezení počtu příspěvků u zakladetele. Musíš mít min. 50 příspěvků, což u tebe nebude problém. Chci se zeptat, proč máme banner Peugeotu mezi vlákny a poté i mezi samotnými příspěvky, působí to hodně roztříštěně. Citovat
LeF Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 před 1 hodinou, minimaxa napsal: Protože dle pravidel inzerce, jistě jste je četl, musite mit minimalně 50 příspěvků. Děkuji za info. Pravidla jsem opravdu znovu nečetl, dlouho jsem tu nebyl, před tím jsem inzeroval bez této podmínky(zřejmě novinka) a nečekal jsem něco takového. Tak díky, ještě tři příspěvky.. Citovat
parizov Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 před 4 hodinami, Péťa napsal: Poslední ikonku... Jj, díky (ach ty ikonky, nějak je pořád přehlížím) před 3 hodinami, Laďa napsal: Však táto možnost... 123.doc Ano, ten pravopis jo (i když to sem tam stejně nepomůže) , asi jde spíš o vkládání obrázků nebo kopírovaného textu... Citovat
MotoMoto Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 V 30. 6. 2016 at 14:08, ChouLu napsal: Prosím o model tabletu.. zjistím si rozlišení a zkusím se podívat do nastavení Samsung Galaxy tab s2 9,6". Díky Čím může být, pokud to není chyba, že když chci napsat příspěvek, tak se mi tam kopíruje předchozí a i když dám Back space, tak se zveřejní. Štve mě že v prohlížečích na tabletu ho musím obracet na šířku jinak nevidím některé funkce, třeba strom vlákna a mohu jen o úroveň výš. Citovat
Schreek Odesláno 6. červenec 2016 Autor Odesláno 6. červenec 2016 Ta chyba už by mela byt dávno pryč, opravdu to ještě dělá? Ohledně vzhledu asi skoncime u jiného skinů, který by mel byt praktičtější a přehlednější.... Citovat
Veverka Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 Schreečku, pozor na překlepy, někdy může jít i o hubu! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červenec 2016 Odesláno 7. červenec 2016 Banner co má být dole se stále zobrazuje pod prvním příspěvkem ve vlákně, už to tu tušim někdo někde psal Citovat
Schreek Odesláno 7. červenec 2016 Autor Odesláno 7. červenec 2016 To je cílem... Přišli jsme o jednu bannerovou pozici, tak jsme jí nahradili touto, protože musíme plnit dohody s partnery. Citovat
FrantaCV Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 Všetečný dotaz: Bylo by možné umístit odkaz na 47. sraz a obecně na velké srazy, na úvodní stranu jako tomu bylo v minulé verzi? Přece je to jen událost, která stojí za větší pozornost. Citovat
Laďa Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 Nevím jak kdo nebo kolik lidí chodí na klub přes hlavní stranu, ale např. já chodím na stránky clubu jen přes forum. Takže hlavní stránku vidím tak 3x - 4x za rok. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 Bývaly doby, a ne zrovna dávno minulé, že byl srazu věnován jeden banner... Citovat
FrantaCV Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 Asi jsem se špatně vyjádřil, ale vedle informace "Máme volnou plochu pro reklamu" v záhlaví každé stánky by mohlo být i upozornění na důležité akce. Nebo prostě takovéto informaci udělit prioritu a zobrazit jí až do skončení platnosti vždy tzv. nahoře. Citovat
Schreek Odesláno 12. červenec 2016 Autor Odesláno 12. červenec 2016 No to je spíš výtka organizátorům srazu... Zkusime to napravit.... Citovat
FrantaCV Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 No nevím - zkoušel jsem najít v této verzi fóra nějakou možnost přidělení priority a nějak jsem neuspěl. Takže vinu organizátorům bych tak explicitně nedával. Ale, na druhou stranu - třeba jen neumím hledat v nastavení. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 El Presidento měl spíš na mysli, že si o to pan pořadatel nepožadál správce webu, nebo se pletu ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.