Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Volant na 508 stojí nový včetně ovladačů kolem 13tis. Ale když jsme kupovali nový na 308T7, tak vyšel na nějakých 1500,- protože to byl jen samotný věnec volantu bez airbagu a ovladačů. Takže se musí brát v potaz, na jaké auto to je. Do 1500,- se dá na 508 sehnat použitý

Odesláno

Jasný to jsem koukal a většinou jsou odřené ještě víc než můj. Takové použité co vypadají se dají koupit od 2500. A to mi vyjde i s dopravou z PNS auto. Děkuji za odpověď 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Volant z autobazar.eu hezky a kvalitně udělaný, ale mám problém je malinko do pravé strany. Tak jsem zkusil znovu nasadit a ono to nejde jinak je tam nahoře ta ploška čím to může být? Mám volant reklamovat?

Odesláno

Na tom tisícihranu jsem myslel, že to jde nějak posunout, ale nahoře a ještě na jednom místě je malá ploška co přesně zapadá do volantu a jinak tam nejde nasadit. Kolama srovnat? Sbíhavost jsem nechal udělat, když jsem auto koupil cca 2 roky. Můj původní volant seděl dobře. 

Odesláno

Tak že musím znovu udělat sbíhavost i když vlastně by měla být si myslím dobrá. Přeci auto jede rovně volant je křivě? Nevím Tak asi ano zajedu na sbíhavost a zeptám se na to. Děkuji 

Odesláno

Nedivil bych se, kdyby měl ten zářez každý volant trochu jinak. Dal jsem si nový volant na svoje auto a můj starý kožený jsem dal manželce místo ojetého gumového. Předtím měla volant doleva. Teď doprava xD

Odesláno
před 15 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Nedivil bych se, kdyby měl ten zářez každý volant trochu jinak. Dal jsem si nový volant na svoje auto a můj starý kožený jsem dal manželce místo ojetého gumového. Předtím měla volant doleva. Teď doprava xD

na tohle jsou dobre volanty s pevnym stredem :D
kazde 3 zatoceni volantu kolem sve osy posune zarez na volantu o 2mm doleva nebo doprava :D
takhle jsem si rozhodil vlastni volant a hodinu sem kroutil abych to dal rozumne rovne :D

Odesláno

Jak je to vůbec s tím snímačem? Ten je na volantu? Ale pokud je volant rovně proč by si měl myslet že není podle zubů na tisícihranu? Jak by jelo na rovině auto pokud bych srovnal kola a sundal volat? Nic o tom nevím tak mě to zajímá ten snímač 

Odesláno (upraveno)

Snímač je v modulu společně s páčkama, takže když otočíš volant na hřídeli tak nebudou synchronní. Asi by se musela udělat nějaká kalibrace. Normalně se prostě udělá geometrie, s volantem se vuči hřídeli nehýbe

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...