Péťa Odesláno 23. duben Odesláno 23. duben 13.5. jedu do Ostravy Mám se začít připravovat? Horší než Náchod to asi nebude Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Vůbec jsem netušil, že se tohle někdy prodávalo Péťa, Pepito, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Na FCB proběhla taková uvaha že v době kdy se nám o Walkmanech jenom zdálo existovalo toto................ Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben (upraveno) 45/33 ? Bývalo i 78.... ? Upraveno 24. duben uživatelem Hafity Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben @Hafity ale určitě ne u singlů Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben Mám doma i gramodesky zvláštních (ne tolik rozšířených) formátů 1) EP - průměr jako singl, ale daleko menší středová etiketa, přenosová rychlost 33 ot, 4 skladby na jedné straně 2) netuším označení - průměr cca 2/3 velikosti LP, rychlost 33 a taky 4 -5 skladeb na stranu 3) maxisingl - průměr jako LP, ale rychlost 45 a jedna dlouhá skladba na stranu Péťa a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben @Medvěd Tady to máš pěkně vysvětleno, hlavně k ty střední 10" velikosti, zbytek víme https://www.modrovous.cz/rozmery-gramofonovych-desek Citovat
Medvěd Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben (upraveno) To je to EP na 33 ot s malým středem ' Upraveno 25. duben uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben Muj strýc měl kdysi v Š 1100 takovýto nějaký přehrávač na malé desky. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben Jak asi zjistili že se ta houba může dožít 1550 let? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben Existuje metoda Radiokarbonové datování. U velmi starých struktur v půdě lze využít rozpadu izotopů uhlíku k určení stáří organické hmoty. ozzy56, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben Tak už zlevňuje benzín a taky motorky toru, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen Při včerejší projížďce na kole jsem narazil na dlouhodobě zaparkovanou Avii. Péťa, toru, regius a 4 další ohodnotil 7 Citovat
toru Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen Vyřezat a zrenovovat-ještě by udělala někomu službu. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen (upraveno) dělal jsem jednu dobu generálky Avií valník--v 5 lidech za 2 týdny byla GO hotová, ale motor jsme nedělali, ten se odeslal do jiné firmy a výměnným způsobem se přivezl po GO, jeden dělal sundanou kabinu, jeden převodovku atd., prostě 5 lidí kolem jednoho auta si pomáhalo jak to šlo..., po každé šichtě soupis ND a druhý den byly na dílně..., jo--taky výdřeva valníku byla u jiné firmy Upraveno 6. květen uživatelem ozzy56 toru a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen ono by to asi patrilo i do autoskolskeho okenka ále vlastne me to dostalo do kolen o vikendu sem byl na Jizni morave u rodicu - cestou na barak sem cestou potkal slecnu v autoskole na tom by nebylo nic zvlastniho kdyby slecna neridila Tesla model S Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen @Havlicek.Lukas A proč ne? Také Autoškola si chce minimalizovat náklady Ale slečna asi bude mít v ŘP omezení jen na automatickou převodovku. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.