Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Pro mě to tenkrát bylo nevídaný, to mě bylo asi 19, tak když mi řekli běžte po modrý a dovede vás tam, tak jsem čuměl jak jojo :D 

Ted je to už rozšířenější, ale neškodilo by to využivat trochu víc ještě, někde to vyloženě chybí.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Tak v UVN jsem ležel to je tak 20 let zpět ,ale vůbec si ty pruhy nevybavuji,možná proto ,že jsem tam přiletěl vrtulníkem a pak jsem byl všude vozen,  a to samé při odvozu do Liberce .

Když si to promítám zpět,tak jsem tam kvůli odvodu byl také,ohledně páteře, nějaké nárůsty na obratlích,ale stejně jsem narukoval,asi jsem málo simuloval. 🤣 Takže vojna byla jaro 87/89  a podzim už byl trošku tady v jiných kolejích.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno
před 4 hodinami, Péťa napsal:

Velmi často pouštím Waze i na známých trasách, které bych mohl jet v polospánku. Protože hlášení o radarech mi opravdu vyhovuje :D

Mým stylem jízdy mi může být hlášení o radarech ukradený, takže můžu za volantem chrápat natvrdo.... :aut

Odesláno

Tady se mužete podívat ja k se v 21:30 jezdí správně přes kruháky, normalně na to chvili koukám a jsem uplně PAF!  - Náchod a jejich rekonstrukce kruháku na hlavním tahu, tam nemají kameru takže tam není vidět. Ale zbylý dva stojí teda za to.

https://www.mestonachod.cz/n-zpravodajstvi/webkamery/cedok/obrazek.png

https://www.mestonachod.cz/n-zpravodajstvi/webkamery/italie/obrazek.png

Odesláno (upraveno)

Ale když vidim ty ichtyly jak se cpou do toho kruháku aby ucpali všechny vyjezdy to je masakr, to nepochopim co to je za blby. 13. me to potká asi taky, budu se snažit tomu nějak vyhnout, do Kostelce pojedu asi přes Kramolnu, ale musim nejdřív do Nachoda k nemocnici. Chjo.. V týdnu se pokusim stavit

Odesláno (upraveno)

Hele, ono to je tak, že když se do kruháku nenacpeš, budeš před ním stát 3 dny. V Náchodě tento týden pravidla silničního provozu neplatí :D

Dnes v 6:05 (a bylo to tak celou noc):

2025-07-08 06.12.11.jpg

2025-07-08 06.15.20.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)

No dobře ale když už se tam nacpu jakože musim, tak se budu snažit nechat vjezd volný pro případ že někdo jede mimo tu kolonu. Takhle potom stojí všichni i ti co by nemuseli.
Asi by pomohlo kdyby to tam někdo reguloval fyzicky. 
EDIT: Aha, u Čedoku už to někdo reguluje, no tak aspoň něco.

Odesláno
před 9 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

EDIT: Aha, u Čedoku už to někdo reguluje, no tak aspoň něco.

Jo, ředitel ráno řádil kvůli těm kamionům a tak je tam dopraváci museli jít zastavovat.

Od dnešních 14:00 do zítřejšího rána (8:00) je kruhák u Slávie plně průjezdný, pak zase 1/2 zavřou.

Kdy že to sem jedeš? @Radek Hurvajz

Odesláno

Sem si vzala rezervní auto tu Fábiju neb Kamzik šel na servis... byla voblepená tou šťávou z lípy.., tak jedem s žákem do myčky.. učím ho jak anténu, zrcátka a hlavně si dotáhni okýnka.., ať ti sem nenateče.. 😂😂😂 asi za 3 minuty mám prochc...ý boty.., páč v autě potok... 😂😂😂 kdesi za kaslíkem je normálně schovaná sprcha! ☝️🤩IMG-20250710-WA0003.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...