ozzy56 Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 nevím jak je to jinde, ale naše fakultka v Porubě má takovou fičuru--dole v recepci řekneš kde chceš jít, třeba chirurgie, bábá řekne běžte po červené a přijdeš přesně , na podlaze jsou barevné pruhy... zbynek..s, Pepito, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 Jo barevný pruhy už jsem taky viděl, už celkem dávno ve Vojenské nemocnici v Praze, tam si pamatuju že jsem šel po modré a napsal mi modrou knížku A v Náchodě mají barevné puntíky. ozzy56, Péťa a regius ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 Ty pruhy majou určitě minimálně v Motole, ale věřím, že i v dalších špitálech Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 (upraveno) Pro mě to tenkrát bylo nevídaný, to mě bylo asi 19, tak když mi řekli běžte po modrý a dovede vás tam, tak jsem čuměl jak jojo Ted je to už rozšířenější, ale neškodilo by to využivat trochu víc ještě, někde to vyloženě chybí. Upraveno 6. červenec 2025 uživatelem Radek Hurvajz Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 (upraveno) Tak v UVN jsem ležel to je tak 20 let zpět ,ale vůbec si ty pruhy nevybavuji,možná proto ,že jsem tam přiletěl vrtulníkem a pak jsem byl všude vozen, a to samé při odvozu do Liberce . Když si to promítám zpět,tak jsem tam kvůli odvodu byl také,ohledně páteře, nějaké nárůsty na obratlích,ale stejně jsem narukoval,asi jsem málo simuloval. Takže vojna byla jaro 87/89 a podzim už byl trošku tady v jiných kolejích. Upraveno 6. červenec 2025 uživatelem Milan+ Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 ty barevny cary sem uz nekde videl jen si neuvedomuji kde bud to bylo nazivo nebo nejake video ? PS: FN Motol - nebo OC Chodov tam by mi to i sedelo Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 jo to bude ta motol - ja ji sice videl jen z pohledu zasobovani ale obcas se muselo vyjit i mezi lidi Citovat
Hafity Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 před 4 hodinami, Péťa napsal: Velmi často pouštím Waze i na známých trasách, které bych mohl jet v polospánku. Protože hlášení o radarech mi opravdu vyhovuje Mým stylem jízdy mi může být hlášení o radarech ukradený, takže můžu za volantem chrápat natvrdo.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červenec 2025 Odesláno 7. červenec 2025 Tady se mužete podívat ja k se v 21:30 jezdí správně přes kruháky, normalně na to chvili koukám a jsem uplně PAF! - Náchod a jejich rekonstrukce kruháku na hlavním tahu, tam nemají kameru takže tam není vidět. Ale zbylý dva stojí teda za to. https://www.mestonachod.cz/n-zpravodajstvi/webkamery/cedok/ https://www.mestonachod.cz/n-zpravodajstvi/webkamery/italie/ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 7. červenec 2025 Odesláno 7. červenec 2025 To mi povídej, je to výživné. Kilometrové kolony Ale na koloběžce mezi nima kličkuji jako nic Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červenec 2025 Odesláno 7. červenec 2025 (upraveno) Ale když vidim ty ichtyly jak se cpou do toho kruháku aby ucpali všechny vyjezdy to je masakr, to nepochopim co to je za blby. 13. me to potká asi taky, budu se snažit tomu nějak vyhnout, do Kostelce pojedu asi přes Kramolnu, ale musim nejdřív do Nachoda k nemocnici. Chjo.. V týdnu se pokusim stavit Upraveno 7. červenec 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Péťa Odesláno 8. červenec 2025 Odesláno 8. červenec 2025 (upraveno) Hele, ono to je tak, že když se do kruháku nenacpeš, budeš před ním stát 3 dny. V Náchodě tento týden pravidla silničního provozu neplatí Dnes v 6:05 (a bylo to tak celou noc): Upraveno 8. červenec 2025 uživatelem Péťa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2025 Odesláno 8. červenec 2025 (upraveno) No dobře ale když už se tam nacpu jakože musim, tak se budu snažit nechat vjezd volný pro případ že někdo jede mimo tu kolonu. Takhle potom stojí všichni i ti co by nemuseli. Asi by pomohlo kdyby to tam někdo reguloval fyzicky. EDIT: Aha, u Čedoku už to někdo reguluje, no tak aspoň něco. Upraveno 8. červenec 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Milan+ Odesláno 8. červenec 2025 Odesláno 8. červenec 2025 Ráno to bylo v rádiu,že Náchod problém s průjezdem. Citovat
Péťa Odesláno 8. červenec 2025 Odesláno 8. červenec 2025 před 9 hodinami, Radek Hurvajz napsal: EDIT: Aha, u Čedoku už to někdo reguluje, no tak aspoň něco. Jo, ředitel ráno řádil kvůli těm kamionům a tak je tam dopraváci museli jít zastavovat. Od dnešních 14:00 do zítřejšího rána (8:00) je kruhák u Slávie plně průjezdný, pak zase 1/2 zavřou. Kdy že to sem jedeš? @Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2025 Odesláno 8. červenec 2025 Jo o tom uvolnění dnes jsem četl. Zbytek máš ve WA Péťa ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 10. červenec 2025 Autor Odesláno 10. červenec 2025 Sem si vzala rezervní auto tu Fábiju neb Kamzik šel na servis... byla voblepená tou šťávou z lípy.., tak jedem s žákem do myčky.. učím ho jak anténu, zrcátka a hlavně si dotáhni okýnka.., ať ti sem nenateče.. asi za 3 minuty mám prochc...ý boty.., páč v autě potok... kdesi za kaslíkem je normálně schovaná sprcha! Pepito, pavelu96, Radek Hurvajz a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Milan+ Odesláno 10. červenec 2025 Odesláno 10. červenec 2025 Ještě že to je firemní, viď? Weri 605 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. červenec 2025 Odesláno 10. červenec 2025 asai by nebylo od veci to poslat do servisu at prostouchnou odtoky pod torpedem - jestli ybla lipa na aute bude i v tech odtokach a pak to proste vapka nahulaka do kabiny OK406 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.