Hafity Odesláno 28. leden 2018 Odesláno 28. leden 2018 před 2 hodinami, Weri 605 napsal: ....že sou Vršovice těžký.... Kdybych to věděl ve středu, tak jsem tam ve čtvrtek a v pátek ani nepáchul.... Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 28. leden 2018 Odesláno 28. leden 2018 V 25. 11. 2017 at 12:53, oddie napsal: Tam odbočuju na kole, podle tý zelený čáry Jinak co se vám nezdá, maník holt bere ty pokyny doslovně, no V Praze jsem dost často,cyklistů moc nepotkávám,do toho čistého ovzduší asi vyjede jen blázen a nebo to je blázen jak kolega tady ode mě. Jo taky kolo sedlám. Ale s rozumem. Ne abych ušetřil za každou cenu. Citovat
Weri 605 Odesláno 28. leden 2018 Autor Odesláno 28. leden 2018 Jak to zvládám..? Každej večer litr a ráno mám pocit, že du do práce poprvé... Né... prostě asi dar od boha..., je mi to jedno..., řeknu, ukážu, 3x zopakuju (připomenu) a pak už je to na nich... Buď na to maj a nebo ne.. Ale jak budete tyhle dementy na silnici zvládat vy...? Franto Sanyťák byl blonďák.. , tohle je nakrátko a tmavě hnědý... Milan+, Hafity a Vena garážmistr ohodnotil 3 Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. leden 2018 Odesláno 29. leden 2018 (upraveno) no ja chvili uvazoval o tom, ze by me i bavilo ucit lidi ridit...... ale jak rekla Adela, tak to potvrdila ma matka, pridal se otec a zavrsila to babicka...... me by klientu po kazde jizde ubyvalo ja ty dementy uz zvladam docela v pohode. Zrovna v soboru si to pelasim na prazskym obchvatu neco pres rychlostni limit a jak je na dalnici D10 najezd z cerneho mostu, tak mi to tam frajer soupnul ve fieste rovnou do levyho, asi usoudil ze ma formuli a zrychli jak strela kdyz se celou dobu tahnul za nakladakem. No nezrychlil, tak nasledovaly bohuzel dalkovky, a ostre brzdeni...... pak uhnul, neco porvaval a pak me vyblikaval. Cekal jsem to tak jsem si sklopil zrcatka a frcel dal........... ALE KARMA JE SVINE.....co vam budu povidat, setkali jsme se na pumpe u mekace :D. Zacalo to mým komentarem aby priste misto dalkovek radsi pouzil blinkr a zpetne zrcatko a na to jsem se od toho vystajlovanyho capka s prdeli az u kolen dozvedel neco o debilovi. A dal to nechci popisovat, snad jen to, ze jsem rad, ze kamery maj i slepy uhly Upraveno 29. leden 2018 uživatelem Scratch Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. leden 2018 Odesláno 29. leden 2018 Jo jo takovejch prihod kazdej co jezdi denne a zvlast po velkym meste ma ... ja jezdim od noveho roku do nove prace z P9 na P5. Takze Jizni spojka. Ouu .. Koncentrace notorickych levoproudaru, co jsou schopni na 80 jet tachometrovych 70 a neuhnou a neuhnou me nici ... Nekdy vydrzim, jindy se lepim na zadek dokud to dotycnemu nedojde, nebo predjedu zprava. Dalkovky prakticky nikdy nepouzivam, klakson take ne. Jinak jsme na tom Jirko asi stejne, nejakou trpelivost mam, ale asi mene, nez prumerny clovek, a zvlast za volantem - takze by mi take klientu ubyvalo Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2018 Odesláno 29. leden 2018 ideální je učit řídit třeba manželku Péťa ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 29. leden 2018 Autor Odesláno 29. leden 2018 Tak k tomu vás pánové nikdo nenutí..., pokud se teda nechcete rozvádět... na to sou kondičky..., stojí to sice prachy.., ale za ty klidný nervy se to vyplatí... Jinak StibTo - je to marný..., umluvit se můžu a stejně levevej.. asi ňákej magnet tam... nebo co.... RichVa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. leden 2018 Odesláno 30. leden 2018 Citovat No asi spousta zdejších hlavně mladší ročníky nepamatuje ZVS ( základní vojenskou službu), ne že bych zažil tu kterou Ti ode mě starší, byl jsem jen na rok. Ale na konci jsem působil jako instruktor VŘK (vojenský řidičský kurz) kterým musel projít každý kdo chtěl nebo musel vojnou projít jako řidič oproti autoškole to bylo jednodušší protože se tam přednášela spíše teorie jízdy v organizované koloně a nějaké specifické vojenské předpisy a většina času se věnovala praktickému výcviku jízdy a rozšíření technických znalostí. První jízda a učedník asi dvoumetrovej tmavočech první co bylo že sotva se ve V3Sce usadil tak vytáhnul cigáro a že bude čoudit což jsem mu razantně zakázal s brbláním poslechnul a cigáro začal v tý hubě převalovat za dvě hodiny přežvejkal asi šest cigaret. Jinak jezdil vcelku v pohodě. Druhý učedník ten byl tak nějak nevýraznej. Za to ten třetí moravák jak poleno, v jádru bodrý chlapík ale volant mu do ruky nepatřil ale nějak se prosmeknul autoškolou a dostal se do rukou až mě. Denní jízdy byli s připomínkama ale tak nějak to ucházelo slovy mjr. Katuše to se podá. První jízda za snížené viditelnosti a nácvik jízdy podle dělicí čáry. Kolona byla složená ze 4x osobní auto + 3x terénní auto + 3 x V3S + 1x T815. Mi dva v předposledním autě za námi jen zavírací TATRA se kterou učedníci nejezdili. Vymotali jsme se z kasáren kus cesty se jelo vesničkama po trojkových silničkách pak nájezd na dvojkovou silnici kde byli namalované čáry. Kolona se zvolna rozjíždí na cestovní rychlost a já se začínám bát protože učedník se jakýmsi způsobem začíná z moraváka měnit na angličana poprvé mu říkám že jede přes dělicí čáru tak se zařadí a asi pět minut vydrží ve svém pruhu druhá výtka stejného charakteru opět na chvilku se srovnal a najednou začne kolona brzdit tak zastavujeme ,přibíhá mjr. Katuš s tím jestli některý z nás nemá zdravotní komplikace. Říkám že v pohodě a on že viděl že jedeme v protisměru. Tak rozjezd a po chvilce opět jedeš v protisměru. A už skoro řvu ku..a to je tak těžké držet se těch světel tý vejtry před tebou a on dobře budu se držet těch světel. Pomalu se uklidňuju protože trochu zvolnil a fakt se držel tím že zvolnil tak nám zbytek kolony o kus poodjel tak mu říkám přidej trochu ať nemáme takovou díru a to sem neměl dělat on rozvášnil vejtru a najednou koukám a on letí protisměrem v očích smrt a snaží se dojet tu kolonu. A já na něj řvu ku..a zase seš v protisměru a on né nejsem a já jseš . A on řval na mě nemůžu být v protisměru však mám pod oknem plnou čáru. A já to je možný ty ču..ku ale já mám pod oknem přerušovanou zastav na mojí straně vozovky a vypadni od volantu. Zastavil a začal se soukat od volantu na nic sem nečekal přeskočil jsem za volant a zamknul jsem dveře počkal jsem na sběrnou TATRU a když jsem viděl že leze do TATRY tak jsem se rozjel a doháněl jsem zbytek kolony. No už si na vojně nezařídil mjr. ho poslal k doktorovy a ten na nějaké vyšetření a tam mu zakázali řídit za snížené viditelnosti. Ajap, pavelu96 a TheJaro ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 30. leden 2018 Odesláno 30. leden 2018 před 7 minutami, Vena garážmistr napsal: VŘK Za nás to byl KŘK - krádkodobý řidičský kurz. Ale to jsem už zase ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. leden 2018 Odesláno 30. leden 2018 Jj tak ona vojna byla o spoustě zkratkou nazývaných činnostech. A myslím že kdo tím prošel tak pochopí ty dříve i později používané. Citovat
Weri 605 Odesláno 1. únor 2018 Autor Odesláno 1. únor 2018 Dneska veseleji.. Žák: "Jako nejhorší byl ten kopec s tou zatáčkou nahoře.. (ulice Perucká, Na Klenovce) A né!nechci tam jet znova..!!! " Já: " Neni lepší si to vyzkoušet v autoškole pod dohledem..?" Žák: "V pohodě..! Tu příšernost vymažu z navigace..!" Péťa a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2018 Odesláno 6. únor 2018 Jestli to s Tebou v autoškole vypadá, jako v odkaze níž, tak se nedivím těm přehmatům https://www.novinky.cz/koktejl/462666-zena-v-autoskole-mela-zaparkovat-vystresovalo-ji-to-tak-ze-zemrela.html Citovat
Weri 605 Odesláno 6. únor 2018 Autor Odesláno 6. únor 2018 Někdy sem u zkoušek na infarkt i já.. ale faktem je, že dechový cvičení, by mohlo bejt součástí kurzu... Citovat
Weri 605 Odesláno 8. únor 2018 Autor Odesláno 8. únor 2018 "Co si jako úplně první zkontrolujete před jízdou...?" "Technickou...!" Bože takovou radost sem měla..!!! než přišel dotaz...: "..a tu červenou samolepku si koupim kde..? u benzinky..?" OK406, Péťa, radim.1008 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Péťa Odesláno 9. únor 2018 Odesláno 9. únor 2018 Až budu chtít změnit zaměstnání, tak už vím, co budu dělat Citovat
Weri 605 Odesláno 9. únor 2018 Autor Odesláno 9. únor 2018 Neboj se toho Péťo.. někdy je to fakt prča... Doteď se směju jak sme včera s Anet zaválely za pošťáckym autem Jely sme po rovný dlouhý silnici... v jízdním pruhu stál s autem pošťák.. Než sme ho dojely, tak přiběh chlap, otevřel dveře a naskočil dovnitř... Logika říká, že auto má řidiče (navíc evidentně spěchajícího), takž odjede.... Anet zastavila asi 3m za nim a riká mi, že už ho nebude objíždět, že stejně pojede... (Líbí se mi, když maj takový myšlení, že se necpou někam a za každou cenu nejedou.., že klidně zastavěj a počkaj..) NO JO.. ale stojíme asi půl minuty a Anet, že ho teda asi objede né...? tak dala blinkr a v tom se rozsvítili u toho auta světla... No tak zase blinkr vypla, že teda ne... a stojíme tam jak trubky další asi půl minutu a tlemíme se, že jestli jako pojede nebo ne... Dala teda znova blinkr a na autě se rozsvítily brzdovky.. tak to zase vypla a to už sme obě brečely smíchy.... za dalších asi 20 vteřin se auto rozjelo a my tudíž taky..., ale smály sme se tomu eště celou jízdu.... KoudaK a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.